מגן שיניים לאימוני כוח

• פותח/ת השרשור Cronus
  • פורסם בתאריך

Cronus

משתמש מתחיל
30
14
נק' מוניטין:
22
30
14
זה נשמע מצחיק,
אבל אני שוקל לקנות מגן שיניים לשימוש בזמן אימוני כוח.

לאחרונה קרה לי מקרה מצער, ששברתי חלק מאחת השיניים הטוחנות שלי בגלל "נעילת לסת" בחזרות האחרונות של תרגיל במאמץ כמעט מקסימלי.

מעולם לא השתמשתי במגן שיניים לפני, גם כששיחקתי כדורגל בעבר.

זה יפריע לנשימה?

בפועל זה לא כל כך נוח להשתמש בזה. צריך להכניס את זה לפה לפני כל סט ולהוציא מיד אחריו. אבל בזמן האימון הידיים מלוכלכות משמן, מגנזיום או לכלוך מהמכון ואתה נאלץ להניח את זה בצד והשאלה היא איפה בדיוק? ואז, כשמגיע הסט הבא, אתה צריך להחזיר את זה לפה, אבל עכשיו זה יבש, עם שאריות רוק וזה פשוט לא נעים או היגייני להשתמש בזה שוב ככה, בלי שטיפה.

להישאר עם זה בפה לאורך כל האימון גם לא באמת פתרון, זה לא נוח, מצטבר רוק וקשה לדבר עם אחרים.

פתרון טוב אין לי.

ראיתי מגן שיניים בצדדים רק, שאין חומר מקדימה.
לא השתמשתי אף פעם במוצרים האלו, אבל תבדוק אולי זה יתאים לך.

• פותח/ת השרשור
ראיתי מגן שיניים בצדדים רק, שאין חומר מקדימה.
לא השתמשתי אף פעם במוצרים האלו, אבל תבדוק אולי זה יתאים לך.
היי, יש לך מושג מה השם המדוייק של זה או קישור לקנייה?
ניסיתי לחפש ואני לא מוצא

האופציה הכי זולה ובטוחה היא להתרגל שלא יהיה מגע בין השיניים בזמן הסטים הכבדים.

במידה ואתה לא מצליח - יש דבר שנקרא "סד לילה" שזה כמו מגן שיניים שיושב ממש צמוד על השיניים. עם האיכותיים אפשר גם לדבר רגיל וקשה לראות שאתה שם אותם. רופאי שיניים מכינים את זה למי שעבר תהליך יישור שיניים (ואז זה משמש כדי לשמר את השיניים ישרות) או למי שחורק שיניים במהלך השינה (ואז יש מצב שזה עבה יותר). תשאל את הרופא שיניים שלך, זה אמור לעלות סדר גודל של כמה מאות שקלים.

שים לב זה אופציה שהיא יותר נוחה ואסטתית מאשר מגן שיניים של מתאגרפים, וזה ייתן קצת הגנה - אבל אתה עדיין לא אמור לנשוך בכל הכח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית