הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנוחות בין סטים וחימום

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
מאיזה משקל נגיד בסקוואט צריך להתחיל עם חימום של פירמידה?
אני בתחילת SS, כמה זמן מנוחה אמור להיות בין כל סט משהו כמו 2-3 דקות? כל התרגילים לא רק הסקוואט)

• פותח/ת השרשור
שעשיתי אתמול בנץ פרס ונחתי ככה 4 דקות בין סט לסט בא אלי איזה זקן אומר לי: "אתה יודע שאם מחכים יותר מדקה בין סט לסט התרגיל לא אפקטיבי" חח אני מניח שהוא סתם לא מבין מהחיים שלו..

שעשיתי אתמול בנץ פרס ונחתי ככה 4 דקות בין סט לסט בא אלי איזה זקן אומר לי: "אתה יודע שאם מחכים יותר מדקה בין סט לסט התרגיל לא אפקטיבי" חח אני מניח שהוא סתם לא מבין מהחיים שלו..

תלוי במשקלי עבודה. לדעתי לרוב 4 דקות בבנץ זה גם יותר מדי אבל העיקר שתוכל לסיים את הסט

למה יותר מידי זמן?

ממ במחשבה שניה אני אחזור בי אני לא יודע אם זה יותר מדי זמן, בהתאם למטרה של לעלות מאימון לאימון במשקל.

יש פרק זמן של מנוחה בין סט לסט שאחריו האימון כבר לא אפקטיבי או פחות אבקטיבי?

ממ במחשבה שניה אני אחזור בי אני לא יודע אם זה יותר מדי זמן, בהתאם למטרה של לעלות מאימון לאימון במשקל.

יש פרק זמן של מנוחה בין סט לסט שאחריו האימון כבר לא אפקטיבי או פחות אבקטיבי?

שמע יש כנראה פרק זמן שכבר ההבדל במנוחה יהיה זניח.
אני לא מאלה שנחים יותר מ5 דקות בדרך כלל, אבל יש הרבה שמנוחה של ~10דקות.
היא שתגרום לכך שהסט יעלה או לא, לא בדקתי אף פעם את הנושא אבל נראה לי שזה הזמן המקסימלי.
אבל כדאי לשאול את השמנים יותר שנחים הרבה בנוגע לזה.

יש מצבים שבכמה דקות ספורות אתה תספיק להתאושש, אבל פסיכולוגית אתה תצטרך יותר ממחשבה שבזה הסט תלוי. בכל מקרה אני לא רואה איך זה משנה עוד דקה לפה או שם, העיקר שתרים את מה שאתה צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית