הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר איזון וכאב חד צדדי בpush ups

Nata4825

משתמש מתחיל
38
5
נק' מוניטין:
5
38
5
שלום
כבר כמה חודשים שאני מרגישה חוסר איזון כאשר אני מבצעת pus ups כאשר זרוע וחזה ימין הרבה יותר מתאמץ ושמתי לב שאני מתחילה ששתי הידיים באותו הקו ואחרי חזרה אחת יד שמאל זזה אחורה.
בכללי אני פשוט לא מצליחה למצוא מנח שנוח לשתי הצדדים.
ובנוסף בחודש האחרון החלו כאבים בחיבור חזה כתף בצד שמאל ( הצד שמורגש יותר)
מה לעשות ? פיזיוטרפיסט לא ראה ״בעיה״ כלששהי

שלום
כבר כמה חודשים שאני מרגישה חוסר איזון כאשר אני מבצעת pus ups כאשר זרוע וחזה ימין הרבה יותר מתאמץ ושמתי לב שאני מתחילה ששתי הידיים באותו הקו ואחרי חזרה אחת יד שמאל זזה אחורה.
בכללי אני פשוט לא מצליחה למצוא מנח שנוח לשתי הצדדים.
ובנוסף בחודש האחרון החלו כאבים בחיבור חזה כתף בצד שמאל ( הצד שמורגש יותר)
מה לעשות ? פיזיוטרפיסט לא ראה ״בעיה״ כלששהי
שווה לצלם את הביצוע מכמה זווית ולבחון את זה,
זה גם יעזור לפיזיו להבין מה התלונה ומאיפה היא נובעת.

יהיה יותר קל לתקן את הטכניקה אם תוסיפי צילום וידאו.

כדי לפתור בעיות של חוסר איזון בין צדדים תנסי לעבור לתרגיל איזו לאטרלי (כל צד פועל בנפרד) לדוגמא לחיצה עם משקולות יד.
תוודאי שהטכניקה טובה ושהידיים סימטריות (לצלם את עצמך, להיעזר במדריך\מתאמן שאת סומכת עליו, ללחוץ בשיפוע חיובי 30 מעלות ולהתסכל על עצמך במראה)

לגבי כאב בכתף - יכול להיות קשור לטכניקה (יורדת נמוך מדי? יכול לגרום לעצם הזרוע לנוע קדימה מדי במפרק הכתף וללחוץ על הקפסולה בכתף) או אולי לעומס גדול מדי בתכנית אימון. מה התכנית שלך? כמה זמן מתאמנת? בת כמה? כמה שוקלת?
יכול להיות חולשה של מייצבי הכתף ואז שווה לעבוד על כתף אחורית וגם על ה-external rotators של ה- rotator cuff, לדוגמא ExRx.net : Dumbbell Lying Shoulder External Rotation.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית