מסיים היום חודש של נייטרלי (אחרי חיטוב של חצי שנה) ומתכנן מחר להעלות קלוריות ב200 ולהתחיל מסה של בערך חצי שנה בשאיפה לחצי קילו עלייה בחודש
המשקל כרגע בממוצע עוצד על 54.9 בצורה אחידה כל שבוע ב4 שבועות האחרונים.
בפועל אני מתעורר בבוקר בין 54.8-55.8 תלוי באיך ישנתי, קרדיו ביום שלפני וכו... בפועל יש מצב שהוא יקפוץ קצת עכשיו כי הלכתי להתאגרף פעמיים-3 בשבוע בתקופה הזו ועכשיו הפסקתי בגלל תשישות אז כנראה שאצבור יותר נוזלים.
(שעה וחצי אימון 6 פעמים בשבוע, חצי שעה קרדיו כל יום ושעה אגרוף 3 פעמים בשבוע די כבד) אז בימים האחרונים אני מתעורר 55.5-55.8, בימים שהתאגרפתי קמתי 54.7-54.9
אני 1.63 מבחינת גובה... את החיטוב סיימתי על 53.5
האם לדעתכם אחרי סבבה מסה ואז הכנה יש פוטנציאל לנסות להתחרות בnatrual men's physique? זאת יכולה להיות מטרה נחמדה לשים לעצמי
סורי שהתמונה של הרגליים הפוכה זה לא נותן לי להפוך אותה מהטלפון משום מה
כל התמונות עם פאמפ כמובן חח
המשקל כרגע בממוצע עוצד על 54.9 בצורה אחידה כל שבוע ב4 שבועות האחרונים.
בפועל אני מתעורר בבוקר בין 54.8-55.8 תלוי באיך ישנתי, קרדיו ביום שלפני וכו... בפועל יש מצב שהוא יקפוץ קצת עכשיו כי הלכתי להתאגרף פעמיים-3 בשבוע בתקופה הזו ועכשיו הפסקתי בגלל תשישות אז כנראה שאצבור יותר נוזלים.
(שעה וחצי אימון 6 פעמים בשבוע, חצי שעה קרדיו כל יום ושעה אגרוף 3 פעמים בשבוע די כבד) אז בימים האחרונים אני מתעורר 55.5-55.8, בימים שהתאגרפתי קמתי 54.7-54.9
אני 1.63 מבחינת גובה... את החיטוב סיימתי על 53.5
האם לדעתכם אחרי סבבה מסה ואז הכנה יש פוטנציאל לנסות להתחרות בnatrual men's physique? זאת יכולה להיות מטרה נחמדה לשים לעצמי
סורי שהתמונה של הרגליים הפוכה זה לא נותן לי להפוך אותה מהטלפון משום מה
כל התמונות עם פאמפ כמובן חח