הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליניקת TRT בארץ?

• פותח/ת השרשור Idan1
  • פורסם בתאריך

Idan1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי חברים,

אני מטופל ב-TRT דרך הקופה כבר חודשיים וחצי, אך מרגיש שהרופאים שהייתי אצלם לא מביני עניין (בקושי הסכימו להעביר אותי לפרוטוקול של זריקה פעם בשבוע במקום שבועיים). האם יש קליניקות פרטיות בארץ שמתמחות בTRT?

ספציפית הסיבה שאני מחפש היא שבינתיים הטיפול לא ממש עוזר (אני יודע שעוד קצת מוקדם), והייתי רוצה שישלחו אותי לבדיקות דם מקיפות כולל sensitive estradiol שאני אפילו לא בטוח איך אפשר לעשות בארץ.

תודה רבה מראש,
עידן

מייק הוא רק מטפל בעניני trt , או שהוא מבין מעבר בשביל מתחרים או שמירה על בריאות ככל האפשר בבלאסטים כאלה ואחרים
לא מכיר רופא שמבין בסייקלים/בלסטים וכו'. בד"כ תקבל ייעוץ בנושא הזה ממתחרים לשעבר או אנשים שקשורים לתחום פיתוח הגוף.
אתה מחפש מישהו כזה?

לא מכיר רופא שמבין בסייקלים/בלסטים וכו'. בד"כ תקבל ייעוץ בנושא הזה ממתחרים לשעבר או אנשים שקשורים לתחום פיתוח הגוף.
אתה מחפש מישהו כזה?
אני חושב שהוא מתכוון ברמה של למגר (ככל הניתן) את תופעות הלוואי כתוצאה משימוש מחומרים בהינתן סוג החומרים שהוא לוקח והמינונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית