מדוע טבליות קפאין בשחרור מושהה כאלו יקרות ?

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
אני בעזרת השם מתחיל עבודה חדשה בקרוב ואני הולך לטחון עבודה, בעבר בצבא שהייתי שותה 3 כוסות קפה שחור חזק היום הייתי מקבל סחרורות/דפיקות לב חזקות(לא הספיקו לעשות לי אקו לב אבל עשו לי בדיקה עם אלקטרודות ויצאתי תקין )
אני מאמין שזה בעיקר נוצר בגלל חוסרי שינה מטורפים +חוסר ויטמינים מינרלים
עכשיו אני מתבלט האם עדיף לי לעלות את כמות הקפאין או לקחת קפאין בשחרור מושהה כי המחיר שלהם משום מה יקר פי 4?!?

בעבר בצבא שהייתי שותה 3 כוסות קפה שחור חזק היום הייתי מקבל סחרורות/דפיקות לב חזקות(לא הספיקו לעשות לי אקו לב אבל עשו לי בדיקה עם אלקטרודות ויצאתי תקין )
אתה בטוח שהדפיקות לב בזמן הצבא לא קשורות לקפאין? כדאי לשאול את הרופא בכל מקרה

אני מאמין שזה בעיקר נוצר בגלל חוסרי שינה מטורפים +חוסר ויטמינים מינרלים
קפאין יכול להקשות עליך להירדם, לגרום לך להתעורר באמצע הלילה ולהוריד את איכות השינה.

כמה קפאין אתה צורך היום? (כדורים, כוסות קפה, משקאות אנרגיה, משקאות שמכילים קפאין כמו זירו)
וכמה אתה רוצה לקחת?

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שהדפיקות לב בזמן הצבא לא קשורות לקפאין? כדאי לשאול את הרופא בכל מקרה

קפאין יכול להקשות עליך להירדם, לגרום לך להתעורר באמצע הלילה ולהוריד את איכות השינה.

כמה קפאין אתה צורך היום? (כדורים, כוסות קפה, משקאות אנרגיה, משקאות שמכילים קפאין כמו זירו)
וכמה אתה רוצה לקחת?
1. הרופאים בצה"ל לא ידעו לענות לי על זה ששאלתי אותם לפעמים אמרו לי שרירי בחזה תפוס פעם אמרו לי צינון 🤦🏻‍♂️ שאלתי כמה פעמים רופא בקופת חולים שהשתחררו התשובה שלו זה תפחית קפאין ותתחיל לישון נורמלי
2. באזור 250 מג קפאין ביום כולל קפה כולל קולה שוקולד....

קפה זה לא תחליף לשינה.
בנוסף קפה מפריע לספיגה של מיקרו - נוטריינטים ולכן מומלץ להמתין לפחות 30 דקות בין ארוחה לצריכת קפאין.

תדאג להשלים אקו לב.

שאלתי כמה פעמים רופא בקופת חולים שהשתחררו התשובה שלו זה תפחית קפאין ותתחיל לישון נורמלי
1. למה אתה רוצה כדורי קפאין?
2. איך השינה שלך? כמה שעות? אתה מתעורר הרבה בלילה? אם אתה לא בטוח - תעקוב אחרי זה כמה ימים. אם יש לך שעון חכם אז יכול להיות שהוא יכול לרשום את זה בשבילך. אחרת - כל בוקר תכתוב כמה שעות בערך ישנת ואיך הייתה השינה. אחרי כמה ימים שיש לך את המידע - אם השינה שלך לא טובה אז כדאי להתמקד בזה. אתה יכול לחזור לפה להתייעץ.

2. באזור 250 מג קפאין ביום כולל קפה כולל קולה שוקולד....
לדעתי גם אם בסוף אתה מחליט לקחת כדורי קפאין - שים לב שאתה עושה שינויים קטנים בכמות שאתה צורך, בכדור קפאין קטן יהיה לך 100-200 מ"ג וזה עלול להכפיל את הכמות שאתה צורך.

אני בעזרת השם מתחיל עבודה חדשה בקרוב ואני הולך לטחון עבודה
ואז נניח תטחן עבודה ותישן מעט למשך שבועיים, תמצא את הקפאין עם השחרור האיטי שמתאים לך - כמה זמן תוכל לסחוב ככה עד שתישבר? חודש, שלושה חודשים?
כמה זמן יעבור עד שהקפאין כבר לא ידגדג וחוסר השינה המצטבר כבר יפיל אותך באמצע משמרת?

תתקן את הבעיה מהשורש ותתחיל לישון נורמלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית