נק' מוניטין:
2
- 64
- 3
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להתחזק ולפתח מסת שרירמה המטרה?
לרגליים יש 26 , לחזה 16 , ולגב 14יש לך הרבה יותר מ-16 סטים לשריר גדול.
רק לרגליים ספרתי 26 סטים שבועיים. מיותר לגמרי
ומה ההיגיון?הנפח ברגליים יחסית גדול בתוכנית לעומת כל השאר
כן רק לא רואה טעם בלעבודה 5 חזרות. עדיף 6-8 בתרגילים המורכבים הקשים כמו סקוואט/דדליפט וכו'. אפשר 5, אבל האפקטיביות של טווח החזרות הזו שנויה במחלוקתיכול יותר לעבוד?
דוגמא זה לא מה שיפתור לך את התוכנית, שתבין את הרציונל תוכל לתקן את התוכנית.אפשר דוגמא על לעבודה בתנועה אחרת ולפצל את הסטים?
16 זה רף יחסית גבוה שלא רואה סיבה להגיע אליו לרוב, הרבה פעמים זה יכול לפגוע לך בהתאוששותולגבי נפח האימון בסוף בערך לשריר גדול יוצא 16 סטים שבועיים שהבנתי שזה מספיק
רוב האנשים לא מבינים שברוב המחקרים הספירה של סטים לשריר היא שונה.האימון קצת ארוך אבלזאת תוכנית fbw , ובסוף אני מוגבל ל3 אימונים בשבוע ואם אני אוריד מהנפח יצא פחות מהכמות המומלצת לשריר
נכון, זה לא בהכרח יכולת התאוששות זה הדרך לכמת את הסטים (כמו שהסברתי לך בהודעה הקודמת)בשרשור אחר כתבתה לי שלמתחיל בן 10 ל20 סטים שבועיים כי יש יכולת התאוששות גבוהה יותר
תפסיק להיצמד למספרים, אתה צריך לבחון את זה עלייך ולראות איך אתה מתקדם.16 סטים שבועיים נחשב לרף העליון גם ברגליים ?