נק' מוניטין:
2
- 64
- 3
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם הגבהה - יש יותר טווח תנועה בברך, ופחות באגן (כי הטורסו יותר אנכי). לכן פושטי הברך (קוואדס) עובדים יותר קשה ביחס לבלי הגבהה, ובאופן דומה פושטי האגן (בעיקר הגלוטס בסקוואט) עובדים פחות קשה ביחס לסקוואט רגיל.באופן כללי שאני בלי הגבהה אני מרגיש כאילו הישבן עובד יותר חזק והוא יותר גודל
הגסטרוקנמיוס (תאומים) חוצה 2 מפרקים - עקב וברך. כשאתה עושה סקוואט עם הגבהה יש פחות טווח תנועה בעקב, וכתוצאה מכך התאומים פחות נמתח מהצד של העקב, ואז יכול להימתח יותר מהצד של הברך. כדי להישאר יציב, בהנחה והמוט ממוקם באותה נקודה על הגב, זה גורם לברכיים לנוע קצת יותר קדימה, יותר טווח תנועה בברך, וטורסו קצת יותר אנכי.
עם הגבהה - יש יותר טווח תנועה בברך, ופחות באגן (כי הטורסו יותר אנכי). לכן פושטי הברך (קוואדס) עובדים יותר קשה ביחס לבלי הגבהה, ובאופן דומה פושטי האגן (בעיקר הגלוטס בסקוואט) עובדים פחות קשה ביחס לסקוואט רגיל.
לגבי הסרטון -
זה נראה שיש לך butt wink בתחתית. בנוסף העקבים שלך קצת מתרוממים במהלך התנועה, זה אומר שאתה דוחף מהחלק הקדמי של כף הרגל. תשתדל לדחוף יותר מהמרכז\עקב. הייתי עוצר יותר גבוה מזה כדי לעזור למנוע את ה- wink, ואם אתה רוצה להעמיק את הטווח תנועה תעבוד על מוביליות של ההמסטריג, תאומים, גלוטס (ואולי גם זוקפי גב).
שוב, בעיית גמישות. בינתיים תעשה סקוואט רגיל פחות עמוק ובמקביל תעבוד על גמישות.שאני עושה בלי הגבהה תמיד יוצא butt wink , ושאני אם הגבהה לא יוצא
מה בעצם ההבדל שיורדים עמוק יותר מהמקביל?אם כבר אתה עושה הגבהה תדאג שהיא תהיה מדוייקת, זהה בין שתי הרגליים ושאתה יכול לשחזר אותה במדויק מאימון לאימון (לדוגמא נעליים עם הגבהה או משטח יציב עם זווית).
שוב, בעיית גמישות. בינתיים תעשה סקוואט רגיל פחות עמוק ובמקביל תעבוד על גמישות.
והאמת שלא יקרה אסון אם תישאר עם סקוואט עד מקביל (או מעט לשבור מקביל) במקום deep squat.
עם הגבהה בעקב תוכל ליצור פשיטה גדולה יותר בברך וקצת יותר עומס על הקוואדס.מה בעצם ההבדל בין סקואט רגיל , לסקאוט אם הגבהה ?
שאני שם פלטה של 20 קילו ועושה את התרגיל אני מרגיש שאני מצליח לרדת עמוק יותר
@OA
אתה מתכוון למה יותר עומק יכול לגרום ל- butt wink?מה בעצם ההבדל שיורדים עמוק יותר מהמקביל?