הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת טלווזיה - עזרה

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
נושא שקצת פחות קשור לפורום.. אבל אני סומך פה על הדעה של האנשים😅

אני צריך לקנות טלווזיה 75-85 אינץ , בתקציב של 10+
הבעיה שרציתי ללכת על סמסונג עד שראיתי את התחקיר שהיה בצינור , שבעצם היבואן המקורי בישראל תובע את סמסונג העולמית בטוענה שזאת מכרה מסכים עם תקלות מוצר ידועות , אפילו במסכי HIGH END שלהם שעולים כ 15-20K...
בקיצור אנשים שילמו על מסכים 15 אלף ונאלצו לשלוח אותם 3 פעמים לתיקון?!! בתוך שנה.

אז על איזה חברה אתם סומכים/ממליצים?
LG
TCL
SONY
או שבכל זאת SAMSUNG?

תודה מראש.

שמע,
באופן עקבי LG ו-סוני (יחד עם סמסונג) מובילות את מצעדי ״הכי טובות״.

LG G4
Sony XR או Sony Bravia.

כל אחת מהאופציות האלה מעולות ומתאימות לטווח המחיר שלך (10-15 אלף).

באופן אישי אני לא מצליח לראות סיבה הגיונית לשים 10k על טלוויזיה, ההבדלים שoled וכל מני גימיקים כאלה עושים כל כך זניח, שאני לא יכול לשכנע את עצמי לשלש את המחיר בשביל זה. tcl למשל נותנים אחלה תמורה למחיר, יש נפילות אבל זה נכון בכל מותג.

LG יצא לי לתקן פעמיים אחרי שהמסך משום מה התחיל לרצד. המסך אבל נראה טוב ואיכות טובה. לדעתי בכל זאת עדיף סמסונג או סוני.
אם אתה מחפש גם מערכת הפעלה טובה, webOS (LG) מערכת הפעלה לא משהו, מאוד מגבילה. הייתי קונה איזה ממיר כמו של google chromecast.

באופן אישי אני לא מצליח לראות סיבה הגיונית לשים 10k על טלוויזיה, ההבדלים שoled וכל מני גימיקים כאלה עושים כל כך זניח, שאני לא יכול לשכנע את עצמי לשלש את המחיר בשביל זה. tcl למשל נותנים אחלה תמורה למחיר, יש נפילות אבל זה נכון בכל מותג.
יש הבדלים משמעותיים באיכות.
צריך לראות side by side וזה בולט.

עבורי, טלוויזיה זה כמו טלפון ומיטה. חפצים שאני
משתמש בהם המון, כל יום, ואני מוכן לשלם עוד 50 אחוז כסף כדי לקבל תוספת של 20-15 אחוז באיכות, שמבדילים בין מוצר שהוא בסדר למוצר שהוא מעולה.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שכולכם צודקים!

ממה שאני רואה כרגע ברשתות/פורומים יש הרבה HATE כלפי הטלווזיות של סמסונג ..
TCL מומלצים ע"י הרבה אנשים.. לי אישית אין שום היכרות עם המותג ולכן החשש.
LG וSONY כמעט ולא מוזכרים בפורומים.

מרגיש לי שבשוק של היום לרכוש טלווזיה זה פשוט להמר ולקוות שהמוצר יהיה איכותי ונותן האחריות יהיה מקצועי.

שלום ,
נושא שקצת פחות קשור לפורום.. אבל אני סומך פה על הדעה של האנשים😅

אני צריך לקנות טלווזיה 75-85 אינץ , בתקציב של 10+
הבעיה שרציתי ללכת על סמסונג עד שראיתי את התחקיר שהיה בצינור , שבעצם היבואן המקורי בישראל תובע את סמסונג העולמית בטוענה שזאת מכרה מסכים עם תקלות מוצר ידועות , אפילו במסכי HIGH END שלהם שעולים כ 15-20K...
בקיצור אנשים שילמו על מסכים 15 אלף ונאלצו לשלוח אותם 3 פעמים לתיקון?!! בתוך שנה.

אז על איזה חברה אתם סומכים/ממליצים?
LG
TCL
SONY
או שבכל זאת SAMSUNG?

תודה מראש.
קנה tcl מסדרת 8k או 89, כנראה זול יותר ממה שרצית אבל איכות לא פחות טוב מהאחרים.
טי סי אל מספר אחת כרגע באיכות מול תועלת.

• פותח/ת השרשור
קנה tcl מסדרת 8k או 89, כנראה זול יותר ממה שרצית אבל איכות לא פחות טוב מהאחרים.
טי סי אל מספר אחת כרגע באיכות מול תועלת.
אני בהחלט אשקול את זה.
על הנייר בהשוואה לאותו טווח המחירים של הטלוויזיות של סמסונג, TCL מעניקה יתרון טכנולוגי משמעותי.
בנוסף בהתחשב בזה שנותן האחריות הרשמי של סמסונג ישראל נמצא בתביעה מול סמסונג העולמית... אני בספק ברמה שלהם לתת כיסוי לאחריות המוצר.

מניסיון, הממשק של LG הוא הכי נוח מבחינת מערכת הפעלה מכלל הטלויזיות שניסיתי עד כה (כולל סמסונג, SONY (הממשק הכי גרוע ד"א) וכדומה). אם אתה מחבר סטרימר איכותי אז כנראה שלא ישנה לך יותר מידי...

בכל מקרה בתקציב הזה עדיף OLED, אבל לא רשמת מה המטרה שלשמה אתה רוכש את הטלויזיה? הדגמים שאפשר להמליץ עליהם יהיו שונים במהות בין אם אתה חובב ספורט וסרטים מושבע, גיימר או סתם צופה בחדשות וזה הכל.

אם אתה יכול למתוח את התקציב שלך בכ-1,000 ש"ח הייתי ממליץ על זו:

אבל שוב, תלוי בשימושים שלך. יש מצב שזה OVERKILL בשבילך ואז אפשר לרדת גם לגרסה B ולא צריך את G:

הגרסה היקרה יותר מביאה גם 5 שנים אחריות על הפאנל, בניגוד לאחרים רק 3. היא גם לוקחת בהליכה את כל הדגמים B ו-C של 2025, למרות שזה דגם של 2024 (גם ברמת המעבד)

• פותח/ת השרשור
מניסיון, הממשק של LG הוא הכי נוח מבחינת מערכת הפעלה מכלל הטלויזיות שניסיתי עד כה (כולל סמסונג, SONY (הממשק הכי גרוע ד"א) וכדומה). אם אתה מחבר סטרימר איכותי אז כנראה שלא ישנה לך יותר מידי...

בכל מקרה בתקציב הזה עדיף OLED, אבל לא רשמת מה המטרה שלשמה אתה רוכש את הטלויזיה? הדגמים שאפשר להמליץ עליהם יהיו שונים במהות בין אם אתה חובב ספורט וסרטים מושבע, גיימר או סתם צופה בחדשות וזה הכל.

אם אתה יכול למתוח את התקציב שלך בכ-1,000 ש"ח הייתי ממליץ על זו:

אבל שוב, תלוי בשימושים שלך. יש מצב שזה OVERKILL בשבילך ואז אפשר לרדת גם לגרסה B ולא צריך את G:

הגרסה היקרה יותר מביאה גם 5 שנים אחריות על הפאנל, בניגוד לאחרים רק 3. היא גם לוקחת בהליכה את כל הדגמים B ו-C של 2025, למרות שזה דגם של 2024 (גם ברמת המעבד)
תודה על התגובה המרשימה!
לשאלתך , מבחינת שימוש הטלווזיה משמשת אותי לצפייה בסרטים וסדרות , הרוב ב4K , הכל מטורנטים (כי הכל שם באיכות יותר טובה גם מבחינת דחיסת וידאו וסאונד) , צופה גם מעט בחדשות ותכנים בYOUTUBE.
הזמן מסך השבועי שלי נע בין 5-8 שעות בשבוע ועיקר הצפייה נעשת בסופשבוע.

לגבי טלווזיות OLED יש לי סלידה מהטכנולוגיה הזאת!! עוד מימי הצריבות מסך ואובדן בהירות התמונה , נכון יש שיפור בטכנולוגיה וכו'...
אני אישית נוטה לQled mini Led הצבעים ברמה מטורפת וגם השחור מספיק טוב (😅not racist) , יש כאלה שאומרים הכי קרוב לשחור של OLED..

בכל מקרה , תודה לך ולכולם על התגובות ושיתוף המידע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית