הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת שם למשקה חלבון חדש

xyz ---34

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
הי אני עובדת על פיתוח משקאות חלבון חדשים כעסק קטן
וממש מתלבטת על שם למשקה אשמח אם תוכלו למלא את הסקר הקצר הזה, לוקח פחות משתי דקות
ותעזרו לנו לבחור שם למשקה חלבון הכי טוב שתטעמו 😃
מלא תודה

תשובה נבחרת
היי,
דבר ראשון המון בהצלחה.

דבר שני, הייתי מנסה לפנות לאיש קריאטיב, שיוכל לכוון אותך. לבחור שם למותג יכול להיות מתיש (מכיר את זה). בסופו של דבר צריך להבין את כל המכלול של המוצר כמו מה המוצר, למי הוא פונה (לכל המתאמנים או נגיד בעיקר למתאמנות?), איך הוא ארוז, באילו צבעים את רוצה להשתמש, הוא פונה לשוק הבינלאומי או רק בארץ?

פה זה פורום מקצועי אז אנשים ינטרלו את כל האפקטים השיווקים ויגעו יותר במוצר עצמו.
נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

עבורי השם שיש על הקופסא לא רלוונטי.
עבור מוצר חדש ולא מוכר יותר חשוב איך את יכולה לשכנע אותי שהמוצר שלך לא מסוכן לבריאות? ושהוא מכיל את מה שכתוב על התווית?
(פרטים על המקום שבו זה מיוצר, בדיקות מעבדה צד שלישי, צילום וידאו של פס הייצור, מידע על מי מייצר וכו', גם אם זה רק "מוצר מדבקה" שמיוצר בפועל אצל אחת מהחברות הגדולות)

היי,
דבר ראשון המון בהצלחה.

דבר שני, הייתי מנסה לפנות לאיש קריאטיב, שיוכל לכוון אותך. לבחור שם למותג יכול להיות מתיש (מכיר את זה). בסופו של דבר צריך להבין את כל המכלול של המוצר כמו מה המוצר, למי הוא פונה (לכל המתאמנים או נגיד בעיקר למתאמנות?), איך הוא ארוז, באילו צבעים את רוצה להשתמש, הוא פונה לשוק הבינלאומי או רק בארץ?

פה זה פורום מקצועי אז אנשים ינטרלו את כל האפקטים השיווקים ויגעו יותר במוצר עצמו.

תשובה נבחרת
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית