עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנסו לקישור לראות את התמונה![]()
מה קשור יאידיוטגבר, זה לא מעריב לנוער פה
אין פה שום עילוי וגנטיקה יוצאת דופן
אתה חייב לי 23 שניות מהחיים
הרי אם היית מולי ולא מאחורי מקלדת לא היה לך אומץ לקרוא לי אידיוט.מה קשור יאידיוט
לא טענתי שיש כאן עילוי או גנטיקה יוצאת דופן כמו שאתה אמרת.
רק שאלתי שאלה. ממליץ לך להיות נעים יותר לאחרים זה יעזור לך מאוד
קודם כלהרי אם היית מולי ולא מאחורי מקלדת לא היה לך אומץ לקרוא לי אידיוט.
ואני לא זקוק להמלצות ממאונני מקלדת, חזור לך לאתרי הפורנו שלך ושחרר אותי
אני ממש לא מתעצבן ממטומטמות, אתן רק מעבירות לי זמן בשירותים.קודם כל
לא מעניין אותי להיות “אמיץ מולך”. שאלתי שאלה — אתה בחרת להתעצבן. זה נטו שלך.
דבר שני אם כל שאלה באינטרנט ״גונבת״ לך 23 שניות מהחיים, הבעיה היא לא בי
דבר שלישי קל להיות לוחם מאחורי מקלדת כשאתה תוקף מישהו על שאלה לגיטימית
וואו איזה גבר אתה😂😂🤦♂️אני ממש לא מתעצבן ממטומטמות, אתן רק מעבירות לי זמן בשירותים.
עניין אותי כמה חושבים שהוא שוקל, כי הבחור בתמונה שוקל 52 אתה מביןנראה שמתאמן שנה ושוקל 70. זה לא מעניין אבל למה אתה מתעסק בשטויות?
חחחחח יאחכן והבנו כבר שזה אתה אז אל תדאג חבריקו אתה נראה סבבה
קצת עבודה על בטן
טוב חמודה, מה שתגידיוואו איזה גבר אתה😂😂🤦♂️
יכלת גם לא להגיב בהתחלה אתה יודע? אבל בחרת להגיב, לתקוף *ולבזבז את זמנך* על השאלה הלגיטימית שלי ועם זאת כתבת שהזמן שלך כל כך *חשוב* לך. כנראה שיש לך אישיו פנימי כלשהו וממש חשוב לך להיות גבר מאחורי המקלדת, שאגב זה גם משהו שאתה בעצמך ציינת. תטפל בעצמך
52 קילו? אתה רוצה להיות אנה זק?עניין אותי כמה חושבים שהוא שוקל, כי הבחור בתמונה שוקל 52 אתה מבין
חחחחח, לא52 קילו? אתה רוצה להיות אנה זק?
אחי 52 קילו לגבר צעיר זה ממש קצת...חחחחח, לא
אבל וואלה לא מבין את זה כי אני נראה יותר, אבל עדיין המשקל הזה מציק לי, ואין לי מה לעשות מזה כי זה סתם שומן שאני לא צריך ואז אני אראה פחות טוב.
הקטע של זה שאני שוקל ככה זה פשוט כי אני נמוך נראה לי מה אני אעשה, אבל כן, אני מודע לזה ש52 זה ממש קצת
אני כבר לא סופר נשבר לי הזין מזהאחי 52 קילו לגבר צעיר זה ממש קצת...
אתה יודע בערך כמה קלוריות אתה אוכל ביום?
תתחיל לאכול!! אחרת יבוא שוטרכרגע אני 52 וכבר לא סופר קלוריות איזה חודשיים כי אין לי כוח, אבל אני נשאר באותו המשקל.
נשבע שהמשפט הזה של היבוא שוטר זה מה שאמרתי לעצמי כח שנה שעברה כשהייתי דוחף קלוריות ב2 בלילה😂 במיוחד לפני הצו הראשון כדי שלא יורידו לי פרופיל על זה שהייתי פחות מ50 קילו😂😂תתחיל לאכול!! אחרת יבוא שוטר
תמשיך לצבור מסה ואז אולי תצא לחיטוב קל.