תמונה הערכת אחוזי שומן + האם כדאי מסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור Oren2
  • פורסם בתאריך
אתה מצטלם כשהשרירים רפויים?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עדיין נראה לי שזו התקדמות איטית מדי.
למה אתה מתייחס? (כמה משקל תוך כמה זמן)

צריך למצוא איזון כי ירידה מהירה עלולה לגרום לאיבוד יותר שריר ולפגוע בחיים מחוץ לחדר כושר (ריכוז, עייפות, התעסקות בספירת קלוריות)

אין לך עוד הרבה להוריד. אתה יכול להמשיך עוד קילוגרמים בודדים או אפילו כבר עכשיו לסיים את החיטוב, לעבור לניטרלי לתקופה קצרה ואז מסה קלה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מצטלם כשהשרירים רפויים?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

למה אתה מתייחס? (כמה משקל תוך כמה זמן)

צריך למצוא איזון כי ירידה מהירה עלולה לגרום לאיבוד יותר שריר ולפגוע בחיים מחוץ לחדר כושר (ריכוז, עייפות, התעסקות בספירת קלוריות)

אין לך עוד הרבה להוריד. אתה יכול להמשיך עוד קילוגרמים בודדים או אפילו כבר עכשיו לסיים את החיטוב, לעבור לניטרלי לתקופה קצרה ואז מסה קלה.
כן, כשהם רפויים.
4-5 קילו ב3 חודשים. אני על 65 קילו כשלפני זה הייתי 69-70.
מצד אחד אני רוצה להוריד עוד אזור ה3 קילו ולראות קוביות וחיטוב אמיתי. מצד שני אולי אהיה במשקל נמוך מדי.

כן, כשהם רפויים.
נהוג לצלם עם כיווץ. הזוויות צילום, התאורה והפוזינג שלך לא מוצלחים, אז זה גורם לתמונה להיראות פחות טוב מהמצב האמיתי.

4-5 קילו ב3 חודשים. אני על 65 קילו כשלפני זה הייתי 69-70.
קצב טוב. הצלחת לשמור על משקלי העבודה?

מצד אחד אני רוצה להוריד עוד אזור ה3 קילו ולראות קוביות וחיטוב אמיתי. מצד שני אולי אהיה במשקל נמוך מדי.
אתה מרגיש קושי עם החיטוב? חולשה, ירידה במשקלי עבודה, חוסר ריכוז, רצון עז למזון שחסר לך?
אם לא - אתה יכול להמשיך עוד קצת. אחרת הייתי עובר לניטרלי למנוחה למספר שבועות ואז ממשיך את המקצה שיפורים האחרון.

• פותח/ת השרשור
נהוג לצלם עם כיווץ. הזוויות צילום, התאורה והפוזינג שלך לא מוצלחים, אז זה גורם לתמונה להיראות פחות טוב מהמצב האמיתי.

קצב טוב. הצלחת לשמור על משקלי העבודה?

אתה מרגיש קושי עם החיטוב? חולשה, ירידה במשקלי עבודה, חוסר ריכוז, רצון עז למזון שחסר לך?
אם לא - אתה יכול להמשיך עוד קצת. אחרת הייתי עובר לניטרלי למנוחה למספר שבועות ואז ממשיך את המקצה שיפורים האחרון.
כן. אותם משקלים. בין אימון לאימון לפעמים יש עלייה או ירידה קטנה אבל בטוטאל זה נשמר על אותו משקל.
לא מרגיש קושי או רעב יותר מדי. אני גם לא הורג את עצמי ומרשה מדי פעם לחרוג מהמאזן הקלורי אם צריך. חושב שאני יכול עוד.

אם אתה יורד במשקל בצורה עקבית, וזה לא קשה לך מדי, אז תמשיך.
יש לך עוד כמה קילוגרמים טובים עד שתראה קוביות מובחנות.

• פותח/ת השרשור
מצב עדכני (תמונה כשהשרירים רפויים ולא רפויים).
עדיין לא המצב שהייתי רוצה להגיע אליו. אולי אתן עוד חודש אחד ואשתדל לרדת 0.5 ק״ג כל שבוע. משום מה אני תקוע על 66 ק״ג. משתדל להיות על אזור ה1700-1900 קלוריות ביום (גובה 180).

קבצים מצורפים

• IMG_2299.jpeg
    IMG_2299.jpeg
    KB 72.1 · צפיות: 16
  • IMG_2300.jpeg
    IMG_2300.jpeg
    KB 63.3 · צפיות: 16
  • IMG_2301.jpeg
    IMG_2301.jpeg
    KB 40.2 · צפיות: 12
  • IMG_2302.jpeg
    IMG_2302.jpeg