הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שוקלת להחליף את המאמנת שלי ולהתחיל להתאמן לבד בחדר כושר

מאי ו

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
התחלתי אצלה לפני 7 חודשים עם משקל 62.9 כשאני 1.61 ובעלת 36% שומן
ירדנו ל50 קילו והגעתי ל24% שומן
עכשיו כשסיימתי חיטוב ועברתי למסה, אני רוצה להתחיל להתאמן לבד בחדר כושר כי גם בא לי את החוויה הזאת של להתאמן כשיש עוד אנשים, מתחיל לשעמם לי לבד עם המאמנת, אני גם כפופה ללוח זמנים שלה ובחדר כושר זו אני מחליטה מתי ללכת ןלבוא, מה גם שהיא יקרה 250 שקל לכל שיעור
אבל יש לי כמה חששות ואשמח אם תעזרו לי להפיג אותן ;
1. הלחץ שלא יהיה מי שיעקוב אחרי ההתקדמות שלי
2. לחץ שלא יהיה מי שיתקן אותי בכל תרגיל או ידרבן אותי להמשיך
3. לחץ לא לדעת איך משתמשים במכשירים

אני רוצה להתחיל להתאמן לבד בחדר כושר כי גם בא לי את החוויה הזאת של להתאמן כשיש עוד אנשים
איפה הייתן מתאמנות? נשמע כמו אימון לבד בסטודיו פרטי.

לפחות כרגע בתור תקופת ביניים את יכולה לעבור לאימונים 'היברידיים' בחדר כושר, בהם חלק מהאימונים עם מאמן אישי וחלק לבד. לדוגמא יום בשבוע עם מדריך, ואז יומיים בשבוע לבד בהם את חוזרת על אותה תכנית. תתאמי ציפיות שיהיה ברור למדריך שהמטרה היא ללמד אותך איך להתאמן לבד ושתהיה לך תכנית אימונים רשומה.
יש לך חדר כושר ספציפי שרצית להירשם אליו? ברשתות הגדולות יהיה לך מבחר של מאמנים שעובדים עם החדר כושר. תוכלי לקבוע שיעור ניסיון עם כמה מאמנים ולהמשיך עם מי שהכי התאים לך.

החששות לגיטימיים. אבל את יכול ללמוד בעצמך כל אחד מהם. את יכולה להיעזר פה בפורום וגם לקבל הפנייה למקורות מידע.
לדעתי ההבנה של הטכניקה, על מה עובד כל תרגיל, איזה ניואנסים וכו' יש יביאו לתוצאות יותר טובות, גם אם תמשיכי להתאמן עם מדריך.

1. תעקבי בעצמך. מחברת, Notes בסלולר, גליון אקסל, אפליקציה ייעודית לבחירתך.
2. תלמדי את הטכניקה בתרגיל (יוטיוב יעזור), תצלמי את עצמך ותעשי תיקונים. אפשר להעלות לפורום סרטון טכניקה לקבלת פידבק.
3. יוטיוב עבור למידת טכניקה. תפעול ספציפי בחדר כושר - אפשר להיעזר במדריך. אפשר לפנות למתאמנים אחרים והם כמעט תמיד ישמחו לעזור. אפשר גם את השיטה ההיברידית שתיארתי מקודם.

על כל שאלה אפשר לחזור לפה להתייעץ.

• פותח/ת השרשור
איפה הייתן מתאמנות? נשמע כמו אימון לבד בסטודיו פרטי.

לפחות כרגע בתור תקופת ביניים את יכולה לעבור לאימונים 'היברידיים' בחדר כושר, בהם חלק מהאימונים עם מאמן אישי וחלק לבד. לדוגמא יום בשבוע עם מדריך, ואז יומיים בשבוע לבד בהם את חוזרת על אותה תכנית. תתאמי ציפיות שיהיה ברור למדריך שהמטרה היא ללמד אותך איך להתאמן לבד ושתהיה לך תכנית אימונים רשומה.
יש לך חדר כושר ספציפי שרצית להירשם אליו? ברשתות הגדולות יהיה לך מבחר של מאמנים שעובדים עם החדר כושר. תוכלי לקבוע שיעור ניסיון עם כמה מאמנים ולהמשיך עם מי שהכי התאים לך.

החששות לגיטימיים. אבל את יכול ללמוד בעצמך כל אחד מהם. את יכולה להיעזר פה בפורום וגם לקבל הפנייה למקורות מידע.
לדעתי ההבנה של הטכניקה, על מה עובד כל תרגיל, איזה ניואנסים וכו' יש יביאו לתוצאות יותר טובות, גם אם תמשיכי להתאמן עם מדריך.

1. תעקבי בעצמך. מחברת, Notes בסלולר, גליון אקסל, אפליקציה ייעודית לבחירתך.
2. תלמדי את הטכניקה בתרגיל (יוטיוב יעזור), תצלמי את עצמך ותעשי תיקונים. אפשר להעלות לפורום סרטון טכניקה לקבלת פידבק.
3. יוטיוב עבור למידת טכניקה. תפעול ספציפי בחדר כושר - אפשר להיעזר במדריך. אפשר לפנות למתאמנים אחרים והם כמעט תמיד ישמחו לעזור. אפשר גם את השיטה ההיברידית שתיארתי מקודם.

על כל שאלה אפשר לחזור לפה להתייעץ.
כן זה היה בסטודיו פרטי עם מאמנת
לשלם 250 על כל שיעור של שעה גוזל לי חצי מהמשכורת וזה מבאס..
מרגישה שיש לי בסיס טוב להתחיל להתאמן בחדר כושר אז מבחינתי זה או להפסיק עם המאמנת ולעבור לחדר כושר, או להישאר איתה כדי להגיע למסה
אבל אין מצב להיברידי ולשלם יותר..
חשבתי להתאמן בfriends כי זה קרוב לי לעבודה ומצד שני הולמס פלייס יותר קרוב לי לבית, אבל שמעתי שהמכון גרוע והמכשירים מיושנים..ואני מעדיפה להתאמן במכון עם מכשירים חדשים
בחדר כושר יהיה מאמן שיוכל לתת לי תוכנית אימונים ולעזור לי עם התרגילים ?

אבל אין מצב להיברידי ולשלם יותר
נשמע שאין עבורך שאלה של האם להתמיד באימונים, ומאחר ופסלת את המודל ההיברידי אז הבחירה היחידה עבורך היא ללמוד להתאמן לבד. (שזה מעולה)

את יכולה להתחיל עם תכנית לדוגמא מפה. שימי לב שלכל תרגיל יש קישור לעמוד ב- exrx. כשתתחילי לבנות את התכנית הראשונה שלך את יכולה לפתוח פוסט ייעודי. למידת טכניקה - אפשר לחפש את שם התרגיל ביוטיוב.

יש אתר בשם exrx.net שהוא מכיל הרבה מידע טכני אבל באופן שלא כולם יאהבו. אישית אני מסתדר איתו. את יכולה לחפש בגוגל לדוגמא "exrx barbell squat" ותגיעי לזה ExRx.net : Barbell Squat. אפשר גם לחפש תרגילים לפי חלק גוף ExRx.net : Exercise Directory.

חשבתי להתאמן בfriends כי זה קרוב לי לעבודה
רשת קטנה, חדרי כושר קטנים אבל אסתטיים, נקיים ויש מכשירים איכותיים. שווה (מאוד!) לנסות את שיעורי הסטודיו. איזה סניף?

בחדר כושר יהיה מאמן שיוכל לתת לי תוכנית אימונים ולעזור לי עם התרגילים ?
זה משתנה בין חדרי הכושר והמדריכים. מהנסיון שלי ככל שהחדר כושר יותר קטן ככה המדריכים יותר 'נדיבים' בהדרכה ללא תשלום נוסף.

• פותח/ת השרשור
יש להם סניף במגדלי יהלום נתניה
חמש דקות מהעבודה שלי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נשמע שאין עבורך שאלה של האם להתמיד באימונים, ומאחר ופסלת את המודל ההיברידי אז הבחירה היחידה עבורך היא ללמוד להתאמן לבד. (שזה מעולה)

את יכולה להתחיל עם תכנית לדוגמא מפה. שימי לב שלכל תרגיל יש קישור לעמוד ב- exrx. כשתתחילי לבנות את התכנית הראשונה שלך את יכולה לפתוח פוסט ייעודי. למידת טכניקה - אפשר לחפש את שם התרגיל ביוטיוב.

יש אתר בשם exrx.net שהוא מכיל הרבה מידע טכני אבל באופן שלא כולם יאהבו. אישית אני מסתדר איתו. את יכולה לחפש בגוגל לדוגמא "exrx barbell squat" ותגיעי לזה ExRx.net : Barbell Squat. אפשר גם לחפש תרגילים לפי חלק גוף ExRx.net : Exercise Directory.

רשת קטנה, חדרי כושר קטנים אבל אסתטיים, נקיים ויש מכשירים איכותיים. שווה (מאוד!) לנסות את שיעורי הסטודיו. איזה סניף?

זה משתנה בין חדרי הכושר והמדריכים. מהנסיון שלי ככל שהחדר כושר יותר קטן ככה המדריכים יותר 'נדיבים' בהדרכה ללא תשלום נוסף.
עוד משהו שמדאיג אותי זה לחלוק ציוד עם כל מתאמני המכון
בטח יהיו לי סיטואציות שהאימון שלי יתארך כי יש מכונה שתפוסה ע"י מתאמן אחר נכון ? כי אני מבחינתי מגיעה לאימון של שעה. בדרכ אעדיף לבוא אחרי העבודה בין 16:00 ל17:00

נערך לאחרונה:
יש להם סניף במגדלי יהלום נתניה
לא יצא לי להגיע, אבל זה סניף שקיים בערך שנה אז הכל חדש.

עוד משהו שמדאיג אותי זה לחלוק ציוד עם כל מתאמני המכון
בטח יהיו לי סיטואציות שהאימון שלי יתארך כי יש מכונה שתפוסה ע"י מתאמן אחר נכון ? כי אני מבחינתי מגיעה לאימון של שעה.
זה חלק מאימונים בחדר כושר ציבורי.
אבל אין סיבה לדאוג. אפשר לסנכרן ככה שבזמן שאת נחה, המתאמן השני עובד ולהפך.
במידה ומכשיר שאת רוצה תפוס, זה לגיטימי לפנות למתאמן ולשאול כמה סטים נשארו לו. במידה וזה יותר מסט 1, זה גם לגיטימי לבקש לעבוד ביחד.
את יכולה גם לבצע תכנית גמישה, שבה לדוגמא סדר התרגילים ניתן לשינוי לפי זמינות המכשירים.

בדרכ אעדיף לבוא אחרי העבודה בין 16:00 ל17:00
זה משתנה בין חדרי הכושר בהתאם לאוכלוסיה, אבל שעות העומס בדרך כלל באיזור 18-20. בשעה שלך לא אמור להיות עמוס מדי.

אין מה לחשוש, בכל חדר כושר תמיד אפשר להתייעץ עם מדריך. מומלץ גם לצלם את עצמך כשאת מבצעת תרגילים, לשלוח למאמן שלך בשביל פידבק. לעקוב אחרי התקדמות זה מספיק לראות אם את מתקדמת במשקלים, חזרות, סטים. מומלץ לבדוק גם היקפים כדי לראות איפה מתרכזת רוב העלייה/ירידה במסה/חיטוב.
אנחנו חיים בעידן שיש כל כך הרבה מדריכים ביוטיוב לביצוע כל תרגיל, אז באמת אל תפחדי לצלול קצת בעצמך בזמנך החופשי לראות אולי את מפספסת משהו.

התחלתי אצלה לפני 7 חודשים עם משקל 62.9 כשאני 1.61 ובעלת 36% שומן
ירדנו ל50 קילו והגעתי ל24% שומן
עכשיו כשסיימתי חיטוב ועברתי למסה, אני רוצה להתחיל להתאמן לבד בחדר כושר כי גם בא לי את החוויה הזאת של להתאמן כשיש עוד אנשים, מתחיל לשעמם לי לבד עם המאמנת, אני גם כפופה ללוח זמנים שלה ובחדר כושר זו אני מחליטה מתי ללכת ןלבוא, מה גם שהיא יקרה 250 שקל לכל שיעור
כל החששות שלך מובנים ובאמת קיבלת עצות טובות להתמודדות.

חוץ מזה אוסיף ואומר שאם אנשי מקצוע בתחום זה משהו שאת מוצאת בו ערך
את יכולה לעבוד עם ליווי באונליין / עם פגישות פרונטליות.

עם המאמנים שלי אני מנהל מעקב אחרי כל הסעיפים שלך ואני מאמין שכמוני עוד הרבה.
בהצלחה ואין לך מה לחשוש, פשוט תתחילי ותראי שלאט לאט דברים מסתדרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית