הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קלומיד

מאסטר בלסטר

משתמש מתחיל
4
2
נק' מוניטין:
2
4
2
היי חברים,
אני בן 54. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שינויים בגוף ובמצב האנרגיה, והתחלתי לקרוא ולהעמיק בנושא של “גיל המעבר אצל גברים” – משהו שמדברים עליו יותר בחו״ל ופחות בארץ.
עשיתי בדיקות דם מקיפות. רמת הטסטוסטרון שלי בטווח התקין, אבל בצד הנמוך של הנורמה. רופא שבדק אותי המליץ להתחיל טיפול בקלומיד, לאחר סדרת בדיקות לפני התחלת הטיפול. הוא נתן לי מרשם ל־30 כדורים של 50 מ״ג, לקחת כדור פעם ביומיים.
הבעיה היא שאין ממש פרוטוקול טיפול ברור ומוסכם בארץ. רופא אחר שהתייעצתי איתו אמר שהמינון הזה עלול להיות גבוה מדי.
בינתיים לא התחלתי לקחת בגלל חששות. רציתי לשאול – מה אני אמור לצפות מהתרופה הזו? מה קורה כשמפסיקים אותה? והאם לאחר ההפסקה יש סיכוי שהירידה בתחושות/ברמות תחזור כמו שהייתה לפני?

תודה לכולם

התרופה הזאת גם אסטרוגנית מאוד, כמעט בוודאות תעלה לך את הטסט (בהנחה שהLH והFSH שלך לא בשמיים כרגע) אבל אתה לא תרגיש יותר טוב כמעט בוודאות.

50 מ"ג זה באמת המון ואתה תרגיש נוראי. 25 מ"ג ביום זה לרוב הפרוטוקול.

שוב, לא ממליץ. תשתף את הערכים שיצא לך, המשקל שלך והגובה, אחוזי שומן ונוכל לעזור לך יותר. אתה מתאמן?

עדיף ללכת על פתרונות אחרים כמו אוביטרל או טסט (ג'ל או זריקה) אני מניח שבגיל שלך פוריות זה כבר לא על הפרק.

תתייעץ עם הרופא לגבי זה ותגיד לו שאת לא מרגיש טוב על הקלומיד (אבל אל תיקח אותו)

היי חברים,
אני בן 54. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שינויים בגוף ובמצב האנרגיה, והתחלתי לקרוא ולהעמיק בנושא של “גיל המעבר אצל גברים” – משהו שמדברים עליו יותר בחו״ל ופחות בארץ.
עשיתי בדיקות דם מקיפות. רמת הטסטוסטרון שלי בטווח התקין, אבל בצד הנמוך של הנורמה. רופא שבדק אותי המליץ להתחיל טיפול בקלומיד, לאחר סדרת בדיקות לפני התחלת הטיפול. הוא נתן לי מרשם ל־30 כדורים של 50 מ״ג, לקחת כדור פעם ביומיים.
הבעיה היא שאין ממש פרוטוקול טיפול ברור ומוסכם בארץ. רופא אחר שהתייעצתי איתו אמר שהמינון הזה עלול להיות גבוה מדי.
בינתיים לא התחלתי לקחת בגלל חששות. רציתי לשאול – מה אני אמור לצפות מהתרופה הזו? מה קורה כשמפסיקים אותה? והאם לאחר ההפסקה יש סיכוי שהירידה בתחושות/ברמות תחזור כמו שהייתה לפני?

תודה לכולם
אני מכיר גברים שמשתמשים בכלומיד כבר כמה שנים 50 מלגרם כל 3 ימים. אתה יכול לקחת גם 25 מלגרם ליום או יום כן יום לא ולראות איך זה עובד עליך. בגדול זה עובד טוב, ברגע שתרד מזה כנראה תרגיש כמו שאתה מרגיש היום.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

התרופה הזאת גם אסטרוגנית מאוד, כמעט בוודאות תעלה לך את הטסט (בהנחה שהLH והFSH שלך לא בשמיים כרגע) אבל אתה לא תרגיש יותר טוב כמעט בוודאות.

50 מ"ג זה באמת המון ואתה תרגיש נוראי. 25 מ"ג ביום זה לרוב הפרוטוקול.

שוב, לא ממליץ. תשתף את הערכים שיצא לך, המשקל שלך והגובה, אחוזי שומן ונוכל לעזור לך יותר. אתה מתאמן?

עדיף ללכת על פתרונות אחרים כמו אוביטרל או טסט (ג'ל או זריקה) אני מניח שבגיל שלך פוריות זה כבר לא על הפרק.

תתייעץ עם הרופא לגבי זה ותגיד לו שאת לא מרגיש טוב על הקלומיד (אבל אל תיקח אותו)
אוביטרל או טסט (ג'ל או זריקה) יעבוד יותר טוב מכלומיד אבל אם הוא מחפש משהו זמני ובסוף לרדת מזה אז בסוף הוא ירד על כלומיד 🤣 😉 ❤️‍🔥

• פותח/ת השרשור
היי כולם. סליחה על התגובות המאוחרות. מעצבן אותי שעל גיל המעבר לנשים מדברים חופשי ופה בארץ גברים מתביישים לדבר על זה. בחול זה יותר מפותח.
הרופא לא מאשר לי בדיקות רפואיות כרגע. אני מנסה שוב פעם לעשות אותן. הבדיקה האחרונה היית לפני כמעט שנה. אחרי הבדיקה לקחתי לי כמה חודשים ואני מתאמן עם מאמן פרטי. ומנסה גם לרדת באחוזי שומן. אני לא בעודף משקל ואני מבנה סקיני פאט. אבל לא הייתה לי מסת שריר בכלל. קיבלתי קלומיד אחרי שהלכתי לרופא בצורה פרטית ואמר שאני נקרא נמוך גבולי. מה שמעצבן אותי שבחול מתחשבים גם בתסמינים. ולא רק במדידות. אני מרגיש עייפות כללית בכל התחומים. וקראתי על גיל המעבר של גברים והתסמינים ממש דומים למה שמתואר שם. כל שאר הבדיקות שעשו לי תקינות.
2026-07-06 16_21_27-Greenshot.png

היי כולם. סליחה על התגובות המאוחרות. מעצבן אותי שעל גיל המעבר לנשים מדברים חופשי ופה בארץ גברים מתביישים לדבר על זה. בחול זה יותר מפותח.
הרופא לא מאשר לי בדיקות רפואיות כרגע. אני מנסה שוב פעם לעשות אותן. הבדיקה האחרונה היית לפני כמעט שנה. אחרי הבדיקה לקחתי לי כמה חודשים ואני מתאמן עם מאמן פרטי. ומנסה גם לרדת באחוזי שומן. אני לא בעודף משקל ואני מבנה סקיני פאט. אבל לא הייתה לי מסת שריר בכלל. קיבלתי קלומיד אחרי שהלכתי לרופא בצורה פרטית ואמר שאני נקרא נמוך גבולי. מה שמעצבן אותי שבחול מתחשבים גם בתסמינים. ולא רק במדידות. אני מרגיש עייפות כללית בכל התחומים. וקראתי על גיל המעבר של גברים והתסמינים ממש דומים למה שמתואר שם. כל שאר הבדיקות שעשו לי תקינות. צפה בקובץ המצורף 107992

אתה יכול להיות מרוצה מאוד
לא מבין איפה הבעיה? הבדיקות שלך בסדר גמור, במיוחד לגיל 54

Back
למעלה תחתית