הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות מצחיקות ומעצבנות

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
היה לי היום וויכוח מעצבן עם המאמנים מהמכון, אני צריך תשובות שנשענות על מקורות מוסמכים לשאלות הבאות(כי הרי מי יקשיב לילד בן 16 שעושה דדליפט וסקווט באותו אימון):

האם הגוף מעכל הכל?
האם יש חסרון באכילת ארוחה אחת במשך היום(בהנחה שהיא מכסה את צריכת הקלוריות היומית)?
האם אירובי מזרז תהליך חמצון שומן?
האם יש חסרונות בלהרגיש תחושת רעב?
האם קיים כזה דבר "חלון הזדמנויות?"

נערך לאחרונה:
לי גם יש שאלה:

האם שמעת על הפורטל kilogram.co.il? תעבור שם על כל המאמרים, תעשה חיפוש, תפעיל את גוגל.

ברצינות. יש לי כבר מישהי שאני מאכיל בכפית.

היה לי היום וויכוח מעצבן עם המאמנים מהמכון, אני צריך תשובות שנשענות על מקורות מוסמכים לשאלות הבאות(כי הרי מי יקשיב לילד בן 16 שעושה דדליפט וסקווט באותו אימון):

האם הגוף מעכל הכל?
האם יש חסרון באכילת ארוחה אחת במשך היום(בהנחה שהיא מכסה את צריכת הקלוריות היומית)?
האם אירובי מזרז תהליך חמצון שומן?
האם יש חסרונות בלהרגיש תחושת רעב?
האם קיים כזה דבר "חלון הזדמנויות?"

אז בבקשה:

1. לא.
2. לא.
3. כן.
4. לא.
5. רק אם צמת לפני אימון.

אני לא מדבר על סיבים תזונתיים וכאלה, למה שהגוף "יוותר" על אנרגיה שנכנסת ?

למה אתה לא יכול לראות למרחק של 500 מטר?

מתוך אחד המאמרים של לייל (הה1מ1):

Nutrients that pass that stage eventually come out the other end in your poo and we needn’t talk about that much more. I’ll only note in this regards that digestive efficiency in humans is generally very high. Fats are absorbed with about 97% efficiency (e.g. if you eat 100 grams fat, you’ll absorb 97 grams of them), animal source proteins are about 90-95%, vegetable source proteins can be in the 80% range and carbohydrates vary drastically depending on their form, fiber content, etc. But for the most part, with the exception of high-fiber foods, you’re not losing a lot of calories in your poop.​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית