הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש סיבה הגיוניות למה לא לקחת אבץ/מגנזיום/סידן מנה יומית בכמה אחת?

קח אותם במכה אחת.
יכול להיות שאם זה יותר מדי מגנזיום אז יהיה לך שילשול. אם כן, תוריד את המינון או תחלק אותו.

אני לוקח הכל לפני שאני הולך לישון

1 מולטי NSI
ZMA של אופטימום [3 כדורים] (מחכה שיגמר לי, יש לי סידן אבץ ומגנזיום של NSI גם כן)
10 קפסולות אומגה 3
1 קפסולה ויטמין C

משה, למה אתה לא לוקח את המולטי בבוקר?
גם ככה השינה שלך על הפנים- זה רק מציק יותר.

משה, תעביר את המולטי ואת השמן דגים לביחד עם ארוחה שיש בה שומן. זה נספג יותר טוב.

חאלס עם הזיוני מוח של הספיגה, אין לי כוח לקחת כדורים 5 פעמים ביום ואני אומר תודה למוח שלי שהוא זוכר לקחת לפני השינה

ארוחת בוקר שלי מכילה 60 גרם שומן וארוחת צהריים עוד 40 גרם, אני חושב שזה מספיק עד הלילה.

זה נכון שעדיף להפריד את המגנזיום והסידן? (למשל לא לצרוך חלב סמוך למגנזיום)
כי הם מתחרים על הספיגה או משהו?

שאלה טיפשית: מה הכמות המומלצת לאבץ ומגנזיום? במאמר על התוספים רשום 25-30 מ"ג אבץ ו-400-500 מ"ג מגנזיום לפני השינה. אבל לא ברור אם הכוונה היא לבנוסף לאבץ והמגנזיום מהאוכל, או אם זו הכמות המומלצת באופן כללי.

ועוד שאלה אם כבר אני בשוונג: למה דווקא לשלב את האבץ והמגנזיום עם B6?

שאלה טיפשית: מה הכמות המומלצת לאבץ ומגנזיום? במאמר על התוספים רשום 25-30 מ"ג אבץ ו-400-500 מ"ג מגנזיום לפני השינה. אבל לא ברור אם הכוונה היא לבנוסף לאבץ והמגנזיום מהאוכל, או אם זו הכמות המומלצת באופן כללי.

ועוד שאלה אם כבר אני בשוונג: למה דווקא לשלב את האבץ והמגנזיום עם B6?
הכמויות הן כמויות פר יממה.
אני אישית לוקח 600 מ"ג מגנזיום מתוכם 200 לפני השינה. הRDA הוא 400. משה פרסם מחקרים עם כמויות יותר גדולות. ככה שתתעניין ותחליט לבד.
וזה תיסוף בלי האוכל. אף אחד לא באמת סופר כמה פיקו גרם של אבץ יש לך בכל סנדויץ או מגנזיום במים וכו'.
בקשר לB6- עוזר לספיגת המגנזיום ולכן מומלץ לקחת ביחד. כמובן שיש לו תפקידים הרבה יותר חשובים בגוף.

זה נכון שעדיף להפריד את המגנזיום והסידן? (למשל לא לצרוך חלב סמוך למגנזיום)
כי הם מתחרים על הספיגה או משהו?
אף פעם לא נתקלתי במשהו ששווה להתייחס אליו. ונתקלתי גם בדברים שאומרים ההפך. בקיצור, לא משמעותי- לפחות לדעתי.

אני לוקח הכל לפני שאני הולך לישון

1 מולטי NSI
ZMA של אופטימום [3 כדורים] (מחכה שיגמר לי, יש לי סידן אבץ ומגנזיום של NSI גם כן)
10 קפסולות אומגה 3
1 קפסולה ויטמין C

ואז אתה קם עם שתן מסריח לא מכוון וכל השירותים נהיים צהובים ומסריחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית