מישהו מכיר מקומות שמקבלים ילדים בגיל 17 וחצי ככה לעבוד ?

אין כזה דבר נגמרו ראיונות למקדונלדס.
הם כל היום מחפשים ניגרים קטנים כמוכם שאפשר להעסיק תמורת שכר זנות (סליחה, זונות עושות יותר כסף).
לך לסניפים עצמם תגיד שאתה רוצה לעבוד, בקום איזה אחמ"ש יתן לך ראיון או משהו דומה

יש כזה דבר, הלכתי גם לבורגרנץ' וגם למקדולנדס והם אמרו שהם לא צריכים עכשיו עובדים.
רוב האנשים שאני מכיר משיגים עבודה בקומבינה, ואלה שבלי קומבינה עברו עוד שנייה בכל חנות ברחוב כדי לראות אם הם מחפשים עובדים.

• פותח/ת השרשור
אין לי כסף עכשיו להוציא רשיון לאופנוע אני רוצה רשיון לאוטו אם אני כבר מוציא כסף אבל קודם צריך לעבוד .. ,
ובאמת קשה להשיג עבודה כיום אני עברתי מפוצץ חנויות ומפעלים לא מקבלים כבר

אין כזה דבר נגמרו ראיונות למקדונלדס.
הם כל היום מחפשים ניגרים קטנים כמוכם שאפשר להעסיק תמורת שכר זנות (סליחה, זונות עושות יותר כסף).
לך לסניפים עצמם תגיד שאתה רוצה לעבוד, בקום איזה אחמ"ש יתן לך ראיון או משהו דומה

מה אתה מז**ן תשכל?
21 שקל לשעה בגיל 18 זה 30 אגורות יותר משכר מינימום,ואחרי 23:00 זה כבר 150%
חוץ מזה שזה עבודה יחסית קלה,ואתה יכול בכיף לטחון שם אוכל במיוחד אם אתה סוגר.
בקיצור לך לעבוד במקדונלדס.

מה אתה מז**ן תשכל?
21 שקל לשעה בגיל 18 זה 30 אגורות יותר משכר מינימום,ואחרי 23:00 זה כבר 150%
חוץ מזה שזה עבודה יחסית קלה,ואתה יכול בכיף לטחון שם אוכל במיוחד אם אתה סוגר.
בקיצור לך לעבוד במקדונלדס.

אתה רציני שזה שכר טוב?

כי אם אכן אני לא יודע אם לבכות או לצחוק... פשוט עצוב מה שקורה במדינה הזאת.

מלצרות. כסף הכי טוב.

חחח לעבוד במקדונלדס?

לך למלצרות תעשה 60 לשעה

מלצרות. כסף הכי טוב.

חחח לעבוד במקדונלדס?

לך למלצרות תעשה 60 לשעה
איזה מסעדה טובה תקבל מלצר בלי ניסיון בגיל 17.5?
אולי באיזה בית קפה שממש צריך עובדים דחוף יקבלו אותו ושם הוא יעשה 30-40 שקל לשעה.

מלצרות. כסף הכי טוב.

חחח לעבוד במקדונלדס?

לך למלצרות תעשה 60 לשעה

מלצרות זה חרא עבודה.
במקדונלדס אם אתה עובד במקום יחסית שקט(לא בסינמה סיטי או תל אביב או משו)אתה עובד אולי שעתיים מתוך כל ה8 שעות,בשאר השעות אתה מתחפשן כמו *****.
מה גם שנותנים לך ארוחה של 40 שקל כל 4.5 שעות
שזה יוצא סביבות ה 200 שקל למשמרת שאתה בקושי עושה בה משהו.

מלצרות זה חרא עבודה.
במקדונלדס אם אתה עובד במקום יחסית שקט(לא בסינמה סיטי או תל אביב או משו)אתה עובד אולי שעתיים מתוך כל ה8 שעות,בשאר השעות אתה מתחפשן כמו *****.
מה גם שנותנים לך ארוחה של 40 שקל כל 4.5 שעות
שזה יוצא סביבות ה 200 שקל למשמרת שאתה בקושי עושה בה משהו.
איך אתה משווה?במסעדות טובות בתל אביב אתה עושה 70-90 שקל לשעה בממוצע ולפעמים יותר,אתה עובד 6 שעות ויוצא עם 500 שקל בכיס,אני מכיר אנשים שהיו עובדים אחרי צבא 5 משמרות של 6 שעות בשבוע והיו סוגרים 10000 שקל בחודש איפה אתה יכול להרוויח ככה במקום אחר ובלי תואר?
במקדונלדס אתה מקבל 21 שקל לשעה,אם נחשב 5 ימי עבודה בשבוע של 8 שעות נקבל 3360 שקל בחודש.
שליש ממה שהיית יכול להרוויח במלצרות בפחות זמן.
למי שעצלן ובא לו להתחפשן המשכורת בהתאם,מי שמוכן לעבוד קשה יקבל בהתאם וינצל את הזמן בצורה מקסימלית.

נערך לאחרונה:
איך אתה משווה?במסעדות טובות בתל אביב אתה עושה 70-90 שקל לשעה בממוצע ולפעמים יותר,אתה עובד 6 שעות ויוצא עם 500 שקל בכיס,אני מכיר אנשים שהיו עובדים אחרי צבא 5 משמרות של 6 שעות בשבוע והיו סוגרים 10000 שקל בחודש איפה אתה יכול להרוויח ככה במקום אחר ובלי תואר?
במקדונלדס אתה מקבל 21 שקל לשעה,אם נחשב 5 ימי עבודה בשבוע של 8 שעות נקבל 3360 שקל בחודש.
שליש ממה שהיית יכול להרוויח במלצרות בפחות זמן.
למי שעצלן ובא לו להתחפשן המשכורת בהתאם,מי שמוכן לעבוד קשה יקבל בהתאם וינצל את הזמן בצורה מקסימלית.

אחרי צבא אתה יכול לעשות במקדונלדס קורס מנהלים, להרוויח הרבה יותר, ולהחפשן הרבה יותר. 🤩

אחרי צבא אתה יכול לעשות במקדונלדס קורס מנהלים, להרוויח הרבה יותר, ולהחפשן הרבה יותר. 🤩
כמה מנהל משמרת במקדונלדס מרוויח?(אני לא מאמין שזה יותר מ-30 לשעה).
מה נתקעתם על המקומות המעפנים האלה?כל אחד אחרי צבא יכול ללכת יום שלם בתל ובסוף להצליח להסתנן למקום טוב ולהרוויח 70-80 שקל לשעה,בא לכם להיות עצלנים שעובדים עם מזגן ורגל על רגל,אתם תקבלו גם בהתאם(20-30 שקל לשעה)

נערך לאחרונה:
לא מנהל משמרת, מנהל סניף. ואתה זה שהביא את דוגמה של אחרי צבא. מה שניסיתי להגיד זה שזו לא חכמה כי אחרי צבא גם ככה אין לך מסגרת אז יש לך מגוון רחב מאוד של עבודות שוות.

חוץ מזה שמקדונלדס ושות' הן יוצאות דופן. בד"כ כמות העבודה שאתה עושה באה ביחס הפוך לכמות הכסף שאתה מרוויח.

חפש בסופרמרקטים בתור אורז או משהו כזה

הייתי ממליץ על פסטה אבל איך שבא לו ...😃

ועכשיו לעניין, אם אתה נואש לעבודה לך למקדונלדס, כמו שויט'נו אמר יש שם גם קצת יתרונות.
מה שכן לא סתם העבודות הגרועות בעולם נקראות Mac job, ולא, זה לא בגלל שאתה עובד באפל בתור מתכנת מקינטוש...

משמרת במקדונלדס אתה ב6 שעות עושה 126 שקל, במלצרות אתה סוגר ב6 שקל 300-400 שקל אם אתה תותח.. וזו עבודה ממש לא קשה..

משמרת במקדונלדס אתה ב6 שעות עושה 126 שקל, במלצרות אתה סוגר ב6 שקל 300-400 שקל אם אתה תותח.. וזו עבודה ממש לא קשה..
איפה מרוויחים ככה? באולם אירועים או מסעדה?
אני פשוט סיימתי ללמוד ואני מחפש במה לעבוד עד הגיוס..

אתה יכול לקנות תחפושת של הבובות הענקיות,לדבר עם בעל קניון ולרקוד שם עם ילדים קטנים,500 ש''ח בכמה שעות,אבל חם בתוך ותמיד יש ילדים קטנים ערסים שימשכו לך בזנב ויבעטו בך,לך תרביץ עכשיו לילד כשאתה לבוש כמו ארנב...

בואנה פאניק איפה יש מסעדה שאתה מרוויח בה 500 שקל עם טיפים ב6 שעות?
אולי במרכז באיזו מסעדה עם הרבה לקוחות.

אתה יכול לקנות תחפושת של הבובות הענקיות,לדבר עם בעל קניון ולרקוד שם עם ילדים קטנים,500 ש''ח בכמה שעות,אבל חם בתוך ותמיד יש ילדים קטנים ערסים שימשכו לך בזנב ויבעטו בך,לך תרביץ עכשיו לילד כשאתה לבוש כמו ארנב...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה החרא עבודה הזו?! LOL LOL
בקיצור הוחלט מלצרות זה מה שאתה מחפש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית