הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר מקומות שמקבלים ילדים בגיל 17 וחצי ככה לעבוד ?

• פותח/ת השרשור
כן הקטע הוא שגם באולמות הם לא מחפשים אצלנו בגלל שאין לי 18 וגם מפעלים הפסיקו וגם מסעדות לקחו כבר אנשים ככה זה איזור הצפון חרא מקום למצוא עבודה ! .
אני אנסה ללכת באמת לכח אדם נראה מה יציאו , אגב אני הייתי עובד ב 20 שקל לשעה בגיל 16 שזה יענו משהו כמו 3-4 שקל הבדל מהמינימום שאני אמור לקבל ובשבת נגיד פעם במליון שנה 33 ככה לשעה אבל הבעיה שהבנאדם בנתיים לא צריך אותי נחכה עוד טיפה אולי בכל זאת יקרא לי .
אבל בנתיים לא אכפת לי לנסות לחפש בכח אדם אולי ימצאו לי משהו שיום יום יש לי

מלצרות זו העבודה הכי טובה שיש לגילאים האלה, עבודה של מינימום זה חרא..
משמרת מלצרות זה כמו 3 משמרות רגילות

מלצרות זו העבודה הכי טובה שיש לגילאים האלה, עבודה של מינימום זה חרא..
משמרת מלצרות זה כמו 3 משמרות רגילות
panic שנכנסת לעבודה במלצרות שיקרת לגבי ניסיון?אם אני מחפש באיזה בית קפה טוב בתל אביב מה כדאי להגיד לגבי הניסיון(שאין לי)

• פותח/ת השרשור
חח דוגרי ובצפון קשה למצוא מקומות לעבוד אם הייתי גר במרכז ואי היה יותר טוב ,
אני חושב על ללכת לנסות בתחנות דלק למרות שלא נראלי כי גם שם אני רק רואה 18 .
אני מנסה לבדוק עם חבר שלי על מפעל שהוא עובד

פשוט סיוט למצוא עבודה באזורים כמו הפריפריה.. איפה שאני גר אמרו שיהיה יריד עבודות לבני נוער. עד שאני מתארגן על אישור רפואי ותמונת פספורט כי אמרו שביריד הזה מכינים כרטיסי עובד, אני מגיע למקום לקניון שזה אמור להיות שם ופשוט אין כלום. אין את מי לשאול.
עדיף כבר לשבת בבית ולגרבץ..*

כמה מנהל משמרת במקדונלדס מרוויח?(אני לא מאמין שזה יותר מ-30 לשעה).
מה נתקעתם על המקומות המעפנים האלה?כל אחד אחרי צבא יכול ללכת יום שלם בתל ובסוף להצליח להסתנן למקום טוב ולהרוויח 70-80 שקל לשעה,בא לכם להיות עצלנים שעובדים עם מזגן ורגל על רגל,אתם תקבלו גם בהתאם(20-30 שקל לשעה)

אני עובד בקיאקים בקיבוץ שלי ,
עובדים איתי אנשים בני 24, 30 , וכו
והם מקבלים 24 שקל לשעה, איך הגעתם ל70 וזה בגיל 17.5
והעבודה היא קשה אני רואה באזורים אחרים בארץ עושים צחוק מעבודה ומקבלים 70 לשעה
ופה אני עובד קשה ומקבל 16 לשעה....

• פותח/ת השרשור
אני עובד בקיאקים בקיבוץ שלי ,
עובדים איתי אנשים בני 24, 30 , וכו
והם מקבלים 24 שקל לשעה, איך הגעתם ל70 וזה בגיל 17.5
והעבודה היא קשה אני רואה באזורים אחרים בארץ עושים צחוק מעבודה ומקבלים 70 לשעה
ופה אני עובד קשה ומקבל 16 לשעה....
כי אולם זה מקום אחר ,
שאני הייתי עובד הייתי מקבל על אירוע לילה 70-110 תלוי אם מנה אחת או שתי מנות מי שעשה את האירוע בחר ,
ועוד תחשוב אתה מקבל טיפים שמע אולם אירועים זאת אחלה עבודה וזה לא קשה אבל קשה למצוא כבר מקומות שיכניסו אותך בלי פרוטקציה קשה מאוד לפחות זה ככה בצפון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית