הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאק קיבלתי פקס שהזמנתי משהו אבל לא שילמתי

scott steiner

משתמש מתחיל
267
0
נק' מוניטין:
75
267
0
קיבלתי אימייל מהאתר של סקוט סטיינר שהזמנתי משהו וכתבתי שאעשה דרך paypal אבל אין לי משתמש אצלם,ובאיימיל יש קבלה של 30 דולר,אז איך הם מתכוונים לקחת ממני כסף אם לא שילמתי?

יעני כתבתי שאשלם ואז יצאתי מזה
איך אפשר לבטל או שאין מה לדאוג ואין מה לחייב?

נו באמת.
אם לא הכנסת כרטיס, מאיפה אתה חושב שהם יקחו כסף!?

• פותח/ת השרשור
יש הרי פרטים שלי בקבלה
אז אולי הם ישלחו את paypal שכביכול כתבתי שאני משלם דרכם לגרום לי לפתוח אצלם חשבון ולהעביר כסף

מקוה שלא יהיה כלום

אתה אמיתי?

מה זה אומר: "יעני כתבתי שאשלם ואז יצאתי מזה"? "הם ישלחו את paypal לגרום לי לפתוח אצלם חשבון"?

אתה אמיתי?

• פותח/ת השרשור
יעני כתבתי פרטים ואז ראיתי שאין לי פייפל אז יצאתי
השארתי רק פרטים אבל לא רשמתי פרטים של הפייפל וכו'

בקיצור מה אתם אומרים אני צריך לעשות?

הם לא מתכוונים לקחת לך את הכסף, הם מתכוונים שתשלח להם את הכסף / תעביר להם בהעברה בנקאית / תשלם דרך פייפל.
אני מהמר שזה בכלל לא קבלה אלא חשבונית לתשלום, ואם לא תשלם פשוט לא תקבל את המוצר.

אני רואה שיש לנו עסק עם פרנואיד.

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה את המוצר, אם כן, שלם עליו. אם לא, לא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן התבלבלתי זו חשבונית
שלחתי להם אימייל שיבטלו והם ביטלו

נערך לאחרונה:
או שתיקפוץ מהגג או שתביא לעצמך כאפה ותגיד "יצאתי אידיוט",זה עובד לפעמים!

מה אתה כבר חושב שהם יעשו יכנסו לבית שלך עם כל צוות י.מ.מ ויאיימו עליך אם שאטגן?!

לא מבין איך אנשים צופים בחרא הזה WWE אנשים מבוגרים כאילו ידוע שזה הצגה אחת גדולה ועלובה
לדעתי.

לא מבין איך אנשים צופים בחרא הזה WWE אנשים מבוגרים כאילו ידוע שזה הצגה אחת גדולה ועלובה
לדעתי.
אני לא מבין גם למה צעירים רואית את החרא הזה?! זה חבורה של גברים חלקים, מרוחים בשמן, לבושים בתחתונים בלבד, מתחככים אחד בשני....

כי זה מבדר.
זה כל מה שזה,בידור,אף אחד לא חושב לעצמו "דה רוק בטח כזה גם במציאות" זה הצגה,שחקנים שעושים אחלה עבודה ב לבדר,זה לא תחרות של מי נלחם יותר טוב,הרי ברור שהכל זה הצגה.
World Wrestling Entertainment

• פותח/ת השרשור
הוא מתאבק אהוב עליי מגיל 5,בגללו התחלתי להתאמן
בעיקרון רואים את זה אפילו שמבוים כי זה יפה,אנשים ששוקלים 120+ עושים גם תרגילים יפים ואתלטיים וגם יש צחוקים כשיש פרומו טוב
לעומת זאת ufc נגיד זה אמיתי וגם מעניין אבל לא תראה תרגילים של wwe

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית