הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאק קיבלתי פקס שהזמנתי משהו אבל לא שילמתי

• פותח/ת השרשור
טיעון חלש ביותר.

WWE אינפנטילי ילדותי התסריט גרוע.

הייתי אומר אותו דבר אם היה מדובר בסרט גרוע או סדרה.

טיעון חזק דווקא
שום דבר שם לא גרוע,זה מבדר הרבה יותר מתוכנית אחרות וזה מעביר את הזמן יופי ומושך המון תשומת לב

תקים אתה אירגון יותר טוב ואז תדבר או תפיק איזה משהו שיהיה יותר טוב מwwe
כל עוד לא עשית שום דבר אל תזלזל במשהו שסוחף מליונים

טיעון חזק דווקא
שום דבר שם לא גרוע,זה מבדר הרבה יותר מתוכנית אחרות וזה מעביר את הזמן יופי ומושך המון תשומת לב

הטיעון השני שלך עוד יותר טיפשי.
גם BB סוחף מיליונים, ואני לא מוצא שום דבר מהנה בלראות גברים בחוטיני עומדים על הבמה ומציגים את השרירים שלהם. אז כן אני מזלזל בזה, זה לא מבדר, לא מעניין, לא מרגש... אולי חוץ מהכבוד שאני רוכש לספורטאים שכן בעלי משמעת עצמית שמביאים את הגוף שלהם למצב כזה, אין לי שום חיבה לספורט, זה אומר שאני צריך לפתוח ארגון מתחרה שיסחוף אחריו יותר אנשים?
כנ"ל לגבי WWE, אני לא חייב לעשות שום דבר כדי לזלזל בספורט הזה.

טיעון חזק דווקא

גם "האח הגדול" סחף מיליונים. זה לא אומר שזו תכנית שמתאימה לאינטילגנציה של ייצור אנושי בוגר ובריא בנפשו.

• פותח/ת השרשור
גם "האח הגדול" סחף מיליונים. זה לא אומר שזו תכנית שמתאימה לאינטילגנציה של ייצור אנושי בוגר ובריא בנפשו.

זה לא אותו דבר בכלל
חוץ מזה,אין שום דבר רע בצפות בתוכנית שהן באות לבדר
אני בטוח שגם פרופסורים לפיזיקה גרעינית צופים בתוכנית שהן לא תוכניות מדע
חוץ מזה,wwe זה אומנם מבוים אבל אתה לא יודע איך המתאבקים האילו קורעים את התחת באימונים ולא,לא אימונים במכון בשביל זה

ככה שתעריך אותם בתור ספורטאים וזהו

טיעון חלש ביותר.

WWE אינפנטילי ילדותי התסריט גרוע.

הייתי אומר אותו דבר אם היה מדובר בסרט גרוע או סדרה.

עכשיו כבר שינית את הטיעון שלך . מקודם טענת שידוע שזה הצגה אז איך צופים בזה?
זה כמו שתראה סרט מעפן ותגיד איך אנשים רואים תחרא הזה הרי ידוע שזה הצגה.

בסדר אם את התסריט אתה לא אוהב זה כבר עניין אחר. לא יודע באיזה תקופות צפית אבל היו גם תקופות שהיה תסריט מעניין .

הוא מתאבק אהוב עליי מגיל 5,בגללו התחלתי להתאמן
בעיקרון רואים את זה אפילו שמבוים כי זה יפה,אנשים ששוקלים 120+ עושים גם תרגילים יפים ואתלטיים וגם יש צחוקים כשיש פרומו טוב
לעומת זאת ufc נגיד זה אמיתי וגם מעניין אבל לא תראה תרגילים של wwe

יש חלק מהאנשים שם שסתם מחרטטים את המשקל שלהם כאילו הם שוקלים ככה!
נגיד רנדי אורטון הם אומרים שהוא שוקל 111 קילו,לא יודע מה איתך אבל הוא לא נראה כמו אחד ששוקל 111 קילו!
והורנסוואגל הוא מטר ובמבה והם אומרים שהוא שוקל 68 קילו,זה חרטא רצח!!!

אבל WWE בכללי זה תוכנית קטלנית(כן אני מושפע ואני רואה את כל האירועים),ומה שבטוח זה שזה מאוד מאוד מאוד מאוד שווה את הכסף!!אתה מקבל איזה 20+ מיליון דולר לשנה (למתאבק ותיק) כדי לקבל מכות במזוייף!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית