הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיון לבית ספר לליצנים של שיאים

אוי נו באמת רוב האנשים שהולכים לעשות את הקורסים האלה עושים את זה בשביל השלמת הכנסה, אצלי בקורס היה אחד שהוא בכלל שף, עוד אחד שמתעסק בנדל"ן, עוד אאחד שהוא עובד הייטק שבנו אצלו בחברה חדר כושר והיו צריכים מדריכים, מדריכי ספינינג שסתם צריכים עוד כמה שורות לרזומה ודברים בסגנון הזה..

חחח אתה באמת מצפה שאנשים יסעו לחו"ל בשביל זה?

אוי נו באמת רוב האנשים שהולכים לעשות את הקורסים האלה עושים את זה בשביל השלמת הכנסה, אצלי בקורס היה אחד שהוא בכלל שף, עוד אחד שמתעסק בנדל"ן, עוד אאחד שהוא עובד הייטק שבנו אצלו בחברה חדר כושר והיו צריכים מדריכים, מדריכי ספינינג שסתם צריכים עוד כמה שורות לרזומה ודברים בסגנון הזה..

חחח אתה באמת מצפה שאנשים יסעו לחו"ל בשביל זה?
אם זה ככה יש דברים יותר שווים לעשות בהם כסף. מדריך כושר עושה מינימום. לך תעשה קורס ברמנים, תעשה יותר כסף.
ואתה אומר את זה כאילו להיות מדריך בחדר כושר זה עבודה טובה.

אפשר לעשות את הקורס לתעודה וללמוד לבד
יש מספיק ספרים וחומר ברשת

אם אתה רוצה להכנס לתחום בצורה מקצועית אחרי כמה שנים כן כדאי ללכת לסמינרים/קורסים בחו"ל
אבל להתחלה לא הייתי הולך לחו"ל

אבל לא כולם כמוך...רוב האנשים עושים קורס של שבועיים וחושבים שהם ד"ר לביומכניקה ותזונת ספורט.

כמה עולה קורס מדריך חד"כ הכי קצר במקום הכי זול לתקופה הכי קצרה? 😃
ויש לי חבר שהוא מאמן,הוא אמר לי שברוב המקומות מקבלים אנשים מפרוטקציות ושממש קשה למצוא עבודה כי השוק מוצף.. זה נכון?
ומאיזה גיל מקבלים פחות או יותר לעבוד במכון?

• פותח/ת השרשור
אבל לא כולם כמוך...רוב האנשים עושים קורס של שבועיים וחושבים שהם ד"ר לביומכניקה ותזונת ספורט.

אתה צודק, אבל לא יעזור בית דין, אם אני רוצה להיות מדריך חדר כושר אני חייב תעודה של בית ספר כזה או אחר.

נערך לאחרונה:
אם זה ככה יש דברים יותר שווים לעשות בהם כסף. מדריך כושר עושה מינימום. לך תעשה קורס ברמנים, תעשה יותר כסף.
ואתה אומר את זה כאילו להיות מדריך בחדר כושר זה עבודה טובה.

לא אמרתי שזו עבודה טובה, פשוט אמרתי לך תאכלס למה אנשים הולכים לעשות את זה.

זה עובדה בשטח, חלק מהאנשים עושים את זה בשביל השלמת הכנסה, חלק עושים קורס ברמנים, אבל ההבדל הוא שכשאתה עושה קורס ברמנים העבודה בדר"כ בלילה וזה לא מתאים לכולם.

נראה לך שאותם אנשים ייסעו לחו"ל בשביל זה?
חומזה מאיפה להם לדעת שהרמה כל כך נמוכה? הרי הם לא מבינים בזה..

מבחינתם הם באים למכון ווינגייט, שהוא מבחינתם איזושהי סמכות נעלה בספורט, ומסיימים את הקורס..

בסדר אז מפה ניתן להסיק שאולי לא הרמה של המוסדות נמוכה, (לפחות לא כמו שמציגים) כי ממה שאני מבין חלק גדול בכלל זה לא מעניין אותו והוא עושה את זה כהשלמת הכנסה.
שזה אחלה, אבל השלמת הכנסה יכולה לבוא ביחד עם עניין.

אני לא מאמין שהמוסדות ברמה כל כך ליצנית כמו שעושים מהם. עם כל הכבוד אף אחד בפורום לא המציא את הגלגל. אולי אומרים בקורס לעשות חצי סקוואט או משהו כזה, אבל אל תשכחו שהקורס לא מתחיל בסקוואט ונגמר בדדליפט יש שם נושאים על אנטומיה, גוף האדם וכו
אני לא יודע מאיפה מדריכים מביאים את המשפט דדליפט יעשה לך פריצת דיסק, אבל באמת לא נראה לי שבקורס אומרים לך לשנן משפטים כאלה - הרי יש אפשרות לעשות "התמחות" בדדליפט וגם בקלין ממה שאני יודע.

בסדר אז מפה ניתן להסיק שאולי לא הרמה של המוסדות נמוכה, (לפחות לא כמו שמציגים) כי ממה שאני מבין חלק גדול בכלל זה לא מעניין אותו והוא עושה את זה כהשלמת הכנסה.

אני לא מאמין שהמוסדות ברמה כל כך ליצנית כמו שעושים מהם. עם כל הכבוד אף אחד בפורום לא המציא את הגלגל. אולי אומרים בקורס לעשות חצי סקוואט או משהו כזה, אבל אל תשכחו שהקורס לא מתחיל בסקוואט ונגמר בדדליפט יש שם נושאים על אנטומיה, גוף האדם וכו
אני לא יודע מאיפה מדריכים מביאים את המשפט דדליפט יעשה לך פריצת דיסק, אבל באמת לא נראה לי שבקורס אומרים לך לשנן משפטים כאלה - הרי יש אפשרות לעשות "התמחות" בדדליפט וגם בקלין ממה שאני יודע.

מי בדיוק ילמד שם קלין LOL

כמה עולה קורס מדריך חד"כ הכי קצר במקום הכי זול לתקופה הכי קצרה? 😃
ויש לי חבר שהוא מאמן,הוא אמר לי שברוב המקומות מקבלים אנשים מפרוטקציות ושממש קשה למצוא עבודה כי השוק מוצף.. זה נכון?
ומאיזה גיל מקבלים פחות או יותר לעבוד במכון?

במוסד כמו "שיאים" או וינינגייט עולה בסביבות ה6000 אם אני לא טועה והקורס נמשך משהו כמו 3-4 חודשים הכי קצר

והעובדה היום שיש עומס יתר של מדריכים, זה בערך כמו ברמנים, היום כל בנאדם שני הוא מדריך חדר כושר אז הרבה נשארים בלי עבודה.

בחו"ל קורס מדריכים זה עוד יותר שכונה. אתה יכול לקבל תעודה באינטרנט.
לפחות זה לא מוסווה תחת קורס פלצני ויוקרתי.
אבל דברתי על התחום, ולא על קורס מדריכים.
אגב, שיאים הוא כן חלק מהאוניברסיטה- אז זה קצת פטתי.

אתה צודק, הם לא ממש ליצנים כמו שעושים מהם, חלק מהדברים שמלמדים שם הוא לגיטימי, בסה"כ מכשירים אותך להדריך אוכלוסייה כללית. ומה זה אוכלוסייה כללית? זה השכן שלך ממול ואת החבר שלך שסתם רוצה להתאמן קצת בשביל הבריאות ואת אימא שלך שבאה להתאמן ואת אבא שלך.. זה אוכלוסייה כללית.

מפאת קוצר בזמן הקורס לא יכולים לרדת איתך לרמה של כל תרגיל.
חוצמזה שבשביל שהמדריך יאמן בצורה נכונה, הוא קודם צריך לדעת לבצע את התרגיל בצורה נכונה, ונדיר שזה קורה שם.

אז לא מלמדים דדליפט, כי לא רוצים להסתכן שאיזה מדריך ילמד תנועה לא נכונה ויגרום לפציעה של המתאמן שלו.
אגב, הרבה שטויות שמדריכים אומרים בכלל לא מגיע מהמוסדות שהם למדו בהם.

כן ראיתי מה מלמדים על גוף האדם-
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=189234&postcount=350

דווקא מטאבוליזם מלמדים דיי טוב בבית ספר לרפואה. אבל אני מסכים איתך שיש עוד מלא שטויות שהן לא נכונות.

בכל תחום אדם יגיע לרמה גבוהה אם הוא יסכים, ירצה ויהנה מתהליך של חקירה ולמידה.
כמה כאלה כבר יש?

אנשים לא מעוניינים ללמוד עוד, הרי מה שהם למדו מספיק למשכורת החודשית אז למה לשבור את הראש של חומר שאולי עדכני אבל הולך נגד הנורמה שמביאה להם את המשכורת החודשית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית