עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה מה אתה עושה בדדליפט?אבל לא כזה נוח לביצוע כל פעם להוריד לרצפה ולהרים
.
במתח אפשר אולי להתחיל כל חזרה מהרצפה? כי להשאר תלוי בין החזרות זה הרבה יותר קשה
אני מייעץ לך מנסיון לא לעשות את הBOR
מכמה סיבות שקלו לי:
1. הגב התחתון שלך בקושי יחלים בתוספת של 3 סקואת בשבוע 1.5 פרס ו 1.5 דדליפט תוסיף על זה חתירה ואני לפחות מת.
2. ברגע שאתה תגיע למשקלים מקסימלים אצלי זה היה 62.5 אתה פשוט תרמה ולא תוכל לראות התקדמות אמיתית כי אם אתה עושה פחות טווח תנועה ומקרב את החזה כיאלו הורדת 10 ק"ג.
דבר שבלחיצות במתח ובדדליפט לא קיים או שסגרת או שלא.
3. ההתקדמות בכוח/נפח אצלי במתח הייתה הרבה יותר טובה-הגעתי ל 32.5 ק"ג עלי ל 3*5 במשקל גוף של 65 ק"ג.
שורת תחתונה תעשה את החתירה עד שתתקע, אז תעבור למתח עם כפות הידיים אליך רוחב כתפיים, אחרי שאתה סוגר את זה ל 15*3 תעבור למתח עם גב כף היד אליך קצת יותר רחב מרוחב כתפיים עד שתסגור את זה ל 15*3 ואז תעבוד למתח במתכונת של 3*5 בהתחלה בלי משקל ואז כל אימון תעשה עליות כמה שיותר קטנות, עד 7 ק"ג יש ד"כ בחדרי כושר אפשרות להעלות ק"ג אחדכל אימון דאמבלים קטנים של הכוסיות.
ואל תתעצבן אם אתה לא מצליח זה יכול להיות הרבה פעמים בגלל שגם המשקל גוף שלך עולה אז זה אומר שאתה משתפר בכוח כי למרות שהדאמבלים לא גדלים המשקל גוף שלך גדל.
דדליפט בתוספת של מתח שילוב פצצה לגב!!!
הדבר נוסה בהצלחה!
מתח עם כפות היידים מופנות אלי עובד על הגב? כי תכלס זה מתח קל לעומת זה עם הגב יד מופנה אלי
אז אני חושב שאני אוכל להתקדם במתח הקל יותר ולהגיע בסוף ל15 השאלה אם הוא יהיה אפקטיבי לבניית הגב