עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל ענין מבנה הגוף קשור ליחסים שבין הכתפיים לביו המתניים והירכיים. לבעלות מבנה גוף ע"פ דגם T יש כתפיים רחבות יותר, לבעלות מבנה גוף מדגם A - מתניים רחבים יותר. נשים שלהן מתניים וכתפיים באותו הרוחב נכנסות לקטגוריה L ו- G. אשמח אם מישהו יסביר מה הניואנסים שמבדילים בין שניים. עד אז אני מציע לקבץ את שתי הקטגוריות הללו בקטגוריה אחת: O.
קטגוריות מבני הגוף אצל הגברים הן דומות, אך נהוג יותר לסווג מבני גוף על פי גישה המסווגת מבנה גוף (כן, אני יודע שזה נשמע מוזר):
האקטומורף: בעלי פלג גוף עליון (יחסית) קצר, גפיים ארוכות, כפות ידיים ורגליים ארוכות, אחוז שומן נמוך, וחזה וכתפיים צרים (היחס לגודל). השרירים שלהם נראים ארוכים ודלים).
המזומורף: בעלי חזה גדול, פלג גוף עליון ארוך, מבנה שרירי מסיבי ואחוז שומך בינוני עד נמוך.
האנדומורף: מבנה שרירי רך, אחוז שומן גבוה, פנים עגולות, וצוואר קצר.
כמובן שרוב מפתחי הגוף היו שמחים להיכנס לקטגוריית המזומורף מלידה, אך לא כך הדבר ברוב המקרים. לא כולם בעלי מזל כמו דוריאן ייטס, המוגדר כמזומורף. לי פריסט הוא שילוב תכונות של אנדו-מזומורף.
הסיווג שסנדרה הציגה נכון גם לגבי גברים, בדיוק כמו שהסיווג שאני תיארתי נכון גם לגבי נשים.
איזה טעווית חמורות :nono:
דוריאן ייטס הוא ההפך ממזומרופ נקי, אתה מוזמן לראות תמונות שלו לפני שהוא התחיל להתאמן ולהזריק ואתה תראה אקטו טהור. לגבי לי פריסט, איך הגעת לעובדה שהוא אנדו? 😣
לא נעלבנו נכון? קח הכל ברוח טובה, לא באתי לעקוץ אלא להבהיר את הדברים 😃שכחתי לציין שדיברתי על מצבו של דוריאן ייטס בשיאו כמפתח גוף. לגבי לי, ציינתי שלדעתי הוא אנדו מזומורף. אם אתה מתכוון לתפוס אותי על המלה, לפחות תקרא הכל. אחרת, זה 😣 מיותר. אשמח לקרוא דוגמאות משלך. 😃
מזתומרת מצבו של דוריאן בשיאו? אי אפשר לשנות מבנה גוף מאקטו למזו.
אפשר את המקביל בבקשה ? (סוגי גוף גברים)
כי אני יודע שיש 3 (אקטו~ וכו')