הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4

• פותח/ת השרשור
אין הודעה רישמית הקוקס הראשי רשם "stay tuned" לפי מה שהבנתי יום שני יוצא 4.0.1 שאמור לתקן את הבעיה, לא מבין איך זה בדיוק יתקן כי זו בעיית חומרה אבל שיהיה.

אין הודעה רישמית הקוקס הראשי רשם "stay tuned" לפי מה שהבנתי יום שני יוצא 4.0.1 שאמור לתקן את הבעיה, לא מבין איך זה בדיוק יתקן כי זו בעיית חומרה אבל שיהיה.
הם כתבו מכתב בו הם אומרים שהדרך בה הם חישבו את המדד קליטה הוא שגוי ולמעשה שידר שני קווים יותר בדר"כ...בעיות הקליטה לא הולכים להפתר חח

בעיות הקליטה לא הולכות להיפטר, מה שהולך להיפטר זה האשליה שכאילו יש לך קליטה.. במילים אחרות, במקום 4 קווים יופיעו לך גם ככה רק 2, כדי שלא תוכל להאשים את אפל בזה שכשאתה מחזיק את המכשיר בצורה מסוימת אין קליטה.
אגב, יש הרבה מאוד אנשים עם סרטונים ביוטיוב שטוענים שאין להם שום בעיית קליטה + יש אנשים שמראים איך בטלפונים אחרים (HTC, גוגל ואפילו 3GS) יש את אותה הבעיה..

בעיות הקליטה לא הולכות להיפטר,

לשים גומיה מסביב - המגן הזה שעוטף את הטלפון - זה לא עוזר ?

MC671_AV3.jpg

איפה הבחור שאמר שאפל לא משיקה מוצרים לא מוגמרים? :🙁
צר לי על האנשים שקונים מוצרי APPLE

אני כאן חח... כתבתי אבל הסתייגתי ואמרתי שבמקרה של האייפון 4 לפחות אתה יודע שיש חברה מאחורי המוצר ושהיא תתקן את הבעיה.
נראה מה באמת הולך עם זה כשהם יוציאו את העדכון גרסה או כשהם יוציאו הודעה רשמית לגבי זה.

• פותח/ת השרשור
כן גם אני רק בגלל זה שם, פורום דפוק לגמרי, אני מחפש גם פיתרון לבעיות קליטה, אולי יצא :\

עדיין אין מכירות של האייפון הלבן?
כאילו תמיד רציתי את השחור אבל אולי לאייפון הלבן יתקנו את בעיות הקליטה וזה עושה הבדל דיי משמעותי בין השתיים...

אומנם זה קצת הקפצה, אבל אמרנו שנחכה ונראה 😛
אז כמו שאמרתי קודם בדיון, גם אם יש בעיה עם מוצר של אפל, אתה יודע שיש חברה שעומדת מאחורי המוצר ושהיא תתקן את זה.
עכשיו הייתה מסיבת עיתונאים של אפל והם הראו שלרוב הסמארטפונים יש את הבעייה של הקליטה (פשוט בחלק לאלוגריתם לוקח זמן להראות את זה אז לא שמים לב), ושפחות משיחה אחת ל100 מתנתקת באייפון 4, ושאת האייפון הקודם החזירו פי 3 אנשים ביחס לאייפון 4 (כנראה שזה לא כזה מפריע לאנשים), ועוד כל מני דברים שקצת שמים דברים בפורפורציות (אפשר לקרוא כאן).
אבל בקיצור, הם נותנים באמפר קייס חינם לכל מי שקנה/יקנה אייפון 4, ומי שכבר קנה באמפר קייס יקבל החזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית