הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4

^ ונותנים אפשרות להחזר כספי מלא אם בא לכם להחזיר....

דעתי בנושא: הרבה אנשים גם ככה ישימו קייס לאייפון אז הם עושים סתם רעש .. השאר מדברים מדברים אבל בחיים הם לא יחזירו את זה..
ואפל כיבדה יחסית כי זה לא באמת היה הגיוני שהיא תאסןף אייפונים מכולם.
וזאת האופציה הכי טובה שהם יכלו להביא שלא תוציא אותם "רע"

באמפרים לא יביאו כי אמרו שהם לא יספיקו לייצר ויקח להם רבעון לייצר באמפרים לכולם, אז הם מביאים קייס שבטח יהיה חרא לכולם, חבל שלא הזמנתי באמפר הייתי מקבל החזר.

מה שאני עדיין לא מצליח לעכל זה איךךך הם לא שמו לב לבעיה הזאת, הרי לא נותנים לאנשים להשתמש בטלפון הזה ביום יום לבדוק שכולו תקין? איך אפשר לפספס תקלה כזאץ

החישוב של הקליטה היה שגוי + הם בדקו את הפלאפון במעבדות של אפל כשיש שם אנטנה של AT&T מעל הבניין אז מין הסתם, הקליטה שם בין ההכי טובות בארה"ב

ולא נתנו את הטלפון לנסיינים שהסתובבו איתו ובדקו אותו? את כל הקליטה בדקו בתוך המעבד? פחח

אני מניח שהם כן נתנו לאנשים להסתובב איתו ולבדוק (לדוגמא זה ששכח אותו בבר), ויכול להיות שזה באמת כמו שהם אומרים לא יוצר הפרעות רציניות ברוב המקרים אז הם לא עלו על זה..
מה שאני הבנתי מהמסיבת עיתונאים זה שהבעיה לא גדולה ובעייתית כמו שהתקשורת והאינטרנט מציגים אותה, שהרבה אתרים הוציאו את זה מפורפורציות.

לא התנתקו לי בחיים שיחות אבל אכן הקליטה המוצגת היא על הפנים, הפלאפון בלי לעשות כלום הוא 3 קווים, 4 אם יש מזל, 5 לאחר העידכון לא מגיע בכלל

אם אין לזה הפרעות ממשיות, מה זה משנה כמה קליטה זה מראה?

נערך לאחרונה:
טוב היה מוקדם מהצפוי, רק היום התנתקו לי 3 שיחות, חייב באמפר :\

לא יודע זה ממש דפוק, אולי זה בגלל הסנסור המטומטם הזה של ה Proximity

חח איזה צירוף מקרים... תכלס אבל אני הייתי שם באמפר גם אם לא היו בעיות קליטה, הוא נראה טוב והוא בטח מגן לא רע מנפילות.

יש כמה בעיות עם הבמאפר:

1. אפל לא תביא באמפר כנראה כי אין להם מספיק ואם כן היא תביא את השחור
2. השחור הוא סבבה, אבל הוא מכוער על אייפון שחור ומתאים יותר לאייפון הלבן, כשהבאמפר הלבן מתאים יותר לאייפון השחור
3. הבאמפר השחור עשוי מחומר אחר מאשר שאר הבאמפרים בצעים, הוא מביא אחיזה טובה יותר ולא מחליק בניגוד ללבן, כחול ושאר הצבעים שמחליקים מהיד ככה שהם דיי בעיתיים
4. יש screen protectors שלא מתאימים לבאמפר וצריך לבדוק בקפידה מי כן ומי לא וזה דיי מעפן כי זה מוריד את חופש הבחירה
5. בכל מקרה אני רוצה באמפר לבן, אבל לא יהיה 100%

איזה איכות אדירה, אבל תכלס אם כבר להסתובב עם כזה דבר ענק אז כבר עדיף לקחת מצלמה...

ובקשר לבאמפרים, באמת הלבן נראה לי הכי מתאים לאייפון שחור, ולא נראה לי שיהיה כזה חוסר מטורף, כי הם בכל זאת מייצרים... מקסימום תעבור 2-3 apple store ותמצא.

אגב, אם אתה לא רוצה לשים באמפר, ראיתי שלZAGG (שיש להם אחלה מגני מסך) יש כמו מגן מסך למסביב של האייפון שמונע את הבעיות קליטה, נראה לי דיי שווה.

ה"איכות" זה כי האיפון מצלם בHD
מה שהעדשה מוסיפה זה פוקוס וזום ולא "איכות צילום"

אתה רואה איך הפוקוס משתנה תוך כדי צילום ...
אתה לא יכול לעשות את זה בלי עדשה!!!

ה"איכות" זה כי האיפון מצלם בHD
מה שהעדשה מוסיפה זה פוקוס וזום ולא "איכות צילום"

אתה רואה איך הפוקוס משתנה תוך כדי צילום ...
אתה לא יכול לעשות את זה בלי עדשה!!!
אתה יכול עם תוכנות צד ג', אבל עדיין לא יהיה כמו העדשה..
היא לא יקרה ד"א משהו כמו 70 דולר.

איזה איכות אדירה, אבל תכלס אם כבר להסתובב עם כזה דבר ענק אז כבר עדיף לקחת מצלמה...

ובקשר לבאמפרים, באמת הלבן נראה לי הכי מתאים לאייפון שחור, ולא נראה לי שיהיה כזה חוסר מטורף, כי הם בכל זאת מייצרים... מקסימום תעבור 2-3 apple store ותמצא.

אגב, אם אתה לא רוצה לשים באמפר, ראיתי שלZAGG (שיש להם אחלה מגני מסך) יש כמו מגן מסך למסביב של האייפון שמונע את הבעיות קליטה, נראה לי דיי שווה.

יש חוסר בצבעים במיוחד לבן, האתר של אפל הראה 3 שבועות משלוח אם אתה מזמין (או היית מזמין, הם סגרו את זה עכשיו), היה רק שחור למשלוח מיידי.
בקשר ל ZAGG, זה הסקרין פרוקטור הכי עלוב שקיים בשוק עם המחיר הכי מופקע שיש, כל מי שקנה אותו לא היה מרוצה ואמר שזה חרא של מוצר.
למה?
א. אחרי חודש בערך הצדדים נהיים כתומים כנראה בגלל שמש
ב. המסך מקדימה לא חלק ומביא לך תחושה של חישפוש מה שממש מעצבן
ג. כשאתה שם את הפלאפון על הצד האחורי שלו (בהנחה ששמת מגן על האחורה של ZAGG יש להם פול באדי שזה אחורה וקדימה) אז הפלאפון פשוט נדבק לך לשלוחן וצריך להילחם כדי להוציא אותו משם

תקרא קצת ביקורות באינטרנט כל מה שאני אמרתי מופיע אין ספור פעמים.
מה גם שההתקנה שלו רטובה וזה בד"כ יוצא מעפן.

היה לי אותו על אייפון 3G, כתום לא ראיתי, אולי כי הוא היה שחור. המסך מקדימה הרגיש בסדר גמור, לא זכור לי שזה הפריע. מה שכן באמת הוא קצת נדבק לשולחן אבל לא בהגזמה שצריך להלחם חח... למרות שאולי בגלל שהאייפון 4 שטוח יהיה לו יותר מגע עם השולחן אז הוא יידבק יותר (למרות שאם יש באמפר אז הצד האחורי/קדמי לא ייגעו בכלל במשטח).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית