הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין-האם המינון בסדר?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אוקי,אז החלטתי להתחיל עם יהומבין,והדבר היחיד שחסר לי כרגע זה הלטירוזין שצריך להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים.

אני הולך לצרוך את התוספים כך(הכל על הבוקר:
5 ימים ראשונים:
7.5 מ"ג יהומבין(3 כדורים של 2.5 מ"ג)
2.25 גרם ל-טירוזין(3 כדורים של 750 מ"ג)
200 מ"ג קפאין.
2 ימי העמסה הפסקה.

בשאר השבועות המינון היומי יהיה 15 מ"ג(6 כדורים),פרט ליומיים העמסה כל שבוע.
כל השאר ישאר אותו הדבר(200 מ"ג קפאין+2.25 גרם ל-טירוזין).

נראה כמה זמן אמשיך עם זה,השאיפה היא עד חודש.

הצעות לשינויים\שיפורים?
אין בעיה להוסיף כדור קפאין נוסף לפני אימון המשקולות בסוף היום?

http://www.bodybuilding.com/store/opt/sm.html

Between Meals: Drink 1/2-1 serving of Serious Mass between meals to maintain positive nitrogen balance and support a high-calorie diet. Post-Workout: Begin drinking 1/2-1 serving of Serious Mass 30-45 minutes following exercise to support maximum recovery. Before Bed: Drink 1/2-1 serving of Serious Mass about 45-60 minutes before bed to provide nutrients to recovering muscle throughout the night.

3 סקופים = 2000 קלוריות

כדור 1 אמור להספיק.

האם מיצית את נושא התזונה? אני אחי הגעתי בלי החארטה הזה (עם ניסיון כושל של שבועיים בחומר הזה ללא שום ירידה בא.ש.) לכמעט 7 א.ש

כדור 1 אמור להספיק.

האם מיצית את נושא התזונה? אני אחי הגעתי בלי החארטה הזה (עם ניסיון כושל של שבועיים בחומר הזה ללא שום ירידה בא.ש.) לכמעט 7 א.ש

אתה משהו מפחיד
אתה על כמות פחמימה בינונית בלי אירובי והגעת ל 7%,זה מטורף
נראה לי שאני לא ירד מ 10% ב 300 שנה הקרובים

• פותח/ת השרשור
כדור 1 אמור להספיק.

אל תשווה בינינו,הגנטיקה שונה לגמרי,כי אני התחלתי את עניין הספורט לא ממצב של שחיף,הייתי קצת מלא עם עודף קל של משקל,מה שעליך לא הייתי אומר.
עדיין מעניין אותי לראות ממה התחלת את החיטוב והגעת לתוצאה הזאת.🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית