הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין-האם המינון בסדר?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אוקי,אז החלטתי להתחיל עם יהומבין,והדבר היחיד שחסר לי כרגע זה הלטירוזין שצריך להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים.

אני הולך לצרוך את התוספים כך(הכל על הבוקר:
5 ימים ראשונים:
7.5 מ"ג יהומבין(3 כדורים של 2.5 מ"ג)
2.25 גרם ל-טירוזין(3 כדורים של 750 מ"ג)
200 מ"ג קפאין.
2 ימי העמסה הפסקה.

בשאר השבועות המינון היומי יהיה 15 מ"ג(6 כדורים),פרט ליומיים העמסה כל שבוע.
כל השאר ישאר אותו הדבר(200 מ"ג קפאין+2.25 גרם ל-טירוזין).

נראה כמה זמן אמשיך עם זה,השאיפה היא עד חודש.

הצעות לשינויים\שיפורים?
אין בעיה להוסיף כדור קפאין נוסף לפני אימון המשקולות בסוף היום?

אל תשווה בינינו,הגנטיקה שונה לגמרי,כי אני התחלתי את עניין הספורט לא ממצב של שחיף,הייתי קצת מלא עם עודף קל של משקל,מה שעליך לא הייתי אומר.
עדיין מעניין אותי לראות ממה התחלת את החיטוב והגעת לתוצאה הזאת.🙄

אני אחדד את השאלה שלי - האם שאלת את עצמך לפני השימוש ביהומבין - (כי לפי דעתי הוא הרבה פחות אפקטיבי מדיאטה נכונה) האם ניתן להמשיך ולרדת בצורה מבוקרת - למשל להמשיך את הגירעון הקלורי לתקופה נוספת או למשל להגדיל את כמות החלבון ע"ח משהו אב מזון אחר, הגדלת המאזן הקלורי השלילי, שיפור העמסות, וכו?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה אפשרי,אבל אני לא רוצה למשוך חיטוב עוד חודשיים.
היהומבין(או כל תוסף יעיל אחר) בא לזרז את התהליך ומביא תוצאה יותר מהירה.
שלא תטעה,אני שומר על תזונה בצורה מאוד קפדנית,זה לא שאני חושב שהחומר יעשה לי את כל העבודה,מה שכן הוא יזרז את התוצאות ללא ספק.
אני כרגע על 2000 ק"ל ביום.
חלבון:200 ג',שומן:122 ג',פחמימה:25 ג'(מקסימום).

מה הפרוש?תופעות לואי?
מה המינון הנכון ביותר לצריכת קפאין?
הפירוש הוא שאתה מקבל תופעות לוואי הפוכות ממה שהחומר אמור להביא, במקרה שלנו קפאין מעורר אתה מקבל בדיוק ההפך, עייפות.
המינון הוא עד 9 מ"ג לק"ג (הבטוח יחסית לא המומלץ).
ולדעתי גם הוא מוקצן והייתי מסתפק ב 6-7 מ"ג לק"ג. (בגדול עד 600 מ"ג קפאין הייתי אומר שאין צורך לקחת מעל זה, אם אתה לא מרגיש כלום תעשה ON OFF שלושה ימים תקח 4 ימים הפסקה או ההפך, אפשר בימים לא סדירים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית