הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכה עזרה...

anatomia

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
:help:אני בת 22 גובה 1.62 משקל 52 16%
נודע לי שאני צריכה לעלות באחוזי שומן לאחרונה זה כבר מצב בריאותי.
כל מה שאני רוצה זה לפתח גוף שרירי {לא ברמת הבאדיבילדריות} מעודן, ועד עכשיו אמרו לי שכדי להגיע לזה אני צריכה
להוריד באחוזי שומן, בילבלו אותי כבר, לגמרי מה נכון ומה לא?
בניתי לעצמי גם תוכנית אימונים על פי המאמרים שלכם. זה יהיה אפקטיפי אם אני אשתמש בה כרגע או שקודם אני
צריכה לעלות באחוזי שומן כדי להגיע לחיטוב?

עכשיו בנוגע לזמני האימונים:
אימון הכוח יוצא בערך כ-40 דקות, בסוף האימון אני מוסיפה עוד 8 דקות מתיחות . ו20 דקות אליפטי {לשמור על סיבולת
לב ריאה}כך שהכל מסתכם בכשעה ורבע בערך, האם אני מאבדת את חלון ההיזדמנויות? אני לא סתם שורפת שרירים?.
20 דקות זה יותר מידי, פחות מידי?מה כדאי?

יש לציין שאני אוכלת נכון,על פי המאמרים שלכם וכל מיני כתבות שקראתי אני מאמינה שיש לי את כל הידע בנושא.
רק עיניין האימונים עוד מעורפל לי מה אתם אומרים זמני האימון שלי טובים?איך אני מגיעה למטרה שלי שהיא עיצוב/מיצוק הגוף?

כדי למצק או לעצב את צריכה פסל ונגר, ואולי גם מעצב.
כדי להתאמן את צריכה כלוב ומוט, לא מתיחות ולא אליפטי.
לא נשמע לי כאילו קראת את המאמרים.

• פותח/ת השרשור
...

כדי למצק או לעצב את צריכה פסל ונגר, ואולי גם מעצב.
כדי להתאמן את צריכה כלוב ומוט, לא מתיחות ולא אליפטי.
לא נשמע לי כאילו קראת את המאמרים.

תדוה על הציניות.
אז מה אני צריכה לעשות כדי להגיע לגוף מחוטב?

זאת שאלה כללית מדי.
איך נראית תוכנית האימונים שלך? האם את מבצעת פעילות בעצימות גבוהה? איך נראית התזונה שלך?

בואי נתחיל בזה...
איך נראית תכנית האימונים שלך כרגע?

בגדול, אין הבדל בין גבר לאישה מבחינת צורת האימונים. שני המינים אמורים להתאמן דומה בשביל מטרות כמו חיטוב או עליה בשריר, כל עוד לאחד מהם אין בעיה פיזית, בריאותית וכו..

• פותח/ת השרשור
ואו הרבה אנשים ערים בשעות הבוקר.

זאת שאלה כללית מדי.
איך נראית תוכנית האימונים שלך? האם את מבצעת פעילות בעצימות גבוהה? איך נראית התזונה שלך?

תוכנית האימונים שלי מורכבת מA-חזה, יד אחורית, 5 תרגילים. B-כתפיים, ידיים, בטן, 7 תרגילים C-גב ויד קידמית, 5 תרגילים.שרובם מורכבים ממשקולות חופשיות, טווח החזרות הוא 6-,12 סטים 3-4. כיום לפי התוכנית החדשה שבניתי לעצמי אחרי שחקרתי בנושא והבנתי שזה אינדיוידואלי,והמדריכים במכון כושר סתם מוכרים לי את המיטוסים ואי הרצון שלהם.הגעתי כבר לשלב ה-ABC.ועשיתי מיקס עם תוכניות אימון לדוגמא.חוץ מזה אני מתאמנת כבר 4 חודשים כך שיש לי את הבסיס.אני הולכת למכון כושר יום כן יום לא 4 פעמים בשבוע עושה אימוני כוח+אירובי.

האימון יוצא לי שעה ורבע +מתיחות 8 דקות בסיום הכוח ואירובי{אליפטיקל} 20 דקות.שכאן אני לא יודעת אם אני בסדר.אם הזמן אימון בסדר.ואני יודעת שאני צריכה לעלות במסת שריר, אבל גם רוצה לשמור על סיבולת האם ה20 דקות מספיקות? או יותר מידי?.או שאני עדיין שורפת את
השריר, יצא מזה משהו?

לא שונה מהכתבה שפירסמתם כאן.
התזונה שלי עד עכשיו הייתה על הפנים שרפתי יותר ממה שהכנסתי, ירדתי קיצוני כ-25 קילו ו13%
שומן.לפי הכתבה ניראה שאיבדתי במסת שריר.הייתי עושה שעה וחצי אימון כוח+שעה אימון אירובי.
כיום אני אוכלת לפי תפריט של דיאטנית קילית ותזונאית ספורט,וגם אני קוראת כתבות ומאמרים בנושא התזונה.צריכת פחמימות, חלבונים, לפני אימון, אחרי אימון חשוב לציין שאני לא אוכלת שום דבר שהוא קשור לג'אנק כל מה שניכנס לי לקיבה קשור בבריאות{וזה מתסכל לפעמים}.רק שעדיין אני מפחדת לעלות באחוזי שומן כי תמיד אמרו לי לרדת כדי להגיע לגוף מחוטב/שרירי{לא כמו של הבאדיבילדריות יותר מעודן}.עכשיו אני צריכה לעלות באחוזי שומן? זה ניתן לביצוע?

כיום לפי התוכנית החדשה שבניתי לעצמי אחרי שחקרתי בנושא והבנתי שזה אינדיוידואלי,והמדריכים
במכון כושר סתם מוכרים לי את המיטוסים ואי הרצון שלהם.הגעתי כבר לשלב ה-ABC.ועשיתי
מיקס עם תוכניות אימון לדוגמא.חוץ מזה אני מתאמנת כבר 4 חודשים כך שיש לי את הבסיס.

היום האימון יוצא לי שעה ורבע +המתיחות והאירובי 20 דקות.שכאן אני לא יודעת אם אני בסדר.
אם הזמן אימון בסדר.ואני יודעת שאני צריכה לעלות במסת שריר, אבל גם רוצה לשמור על סיבולת
האם ה20 דקות מספיקות? או יותר מידי?.

אני מצטערת אם זה יותר מידי אבל אני ממש צריכה עזרה, הכל ניראה כאילו אני עובדת לחינם
אני לא יכולה לסבול את העובדה שיש לי עור שעדיין אינו מוצק.
אז איך משיגים את המטרה?נלך הכי רחוק וניקרא לה "מדונה".

את רוצה להראות ככה?
MadonnaDM2606_468x737.jpg

בקשר לתוכנית אימונים שלך, ABC היא גרועה, את מגרה שריר רק פעם אחת בשבוע, תעברי ל FBW (כל הגוף באימון אחד = גירוי 3 פעמים בשבוע)

תוכנית האימונים שלי מורכבת מA-חזה, יד אחורית, 5 תרגילים. B-כתפיים, ידיים, בטן, 7 תרגילים C-גב ויד קידמית, 5 תרגילים.שרובם מורכבים ממשקולות חופשיות, טווח החזרות הוא 6-,12 סטים 3-4. כיום לפי התוכנית החדשה שבניתי לעצמי אחרי שחקרתי בנושא והבנתי שזה אינדיוידואלי,והמדריכים במכון כושר סתם מוכרים לי את המיטוסים ואי הרצון שלהם.הגעתי כבר לשלב ה-ABC.ועשיתי מיקס עם תוכניות אימון לדוגמא.חוץ מזה אני מתאמנת כבר 4 חודשים כך שיש לי את הבסיס.אני הולכת למכון כושר יום כן יום לא 4 פעמים בשבוע עושה אימוני כוח+אירובי.

האימון יוצא לי שעה ורבע +מתיחות 8 דקות בסיום הכוח ואירובי{אליפטיקל} 20 דקות.שכאן אני לא יודעת אם אני בסדר.אם הזמן אימון בסדר.ואני יודעת שאני צריכה לעלות במסת שריר, אבל גם רוצה לשמור על סיבולת האם ה20 דקות מספיקות? או יותר מידי?.או שאני עדיין שורפת את
השריר, יצא מזה משהו?

לא שונה מהכתבה שפירסמתם כאן.
התזונה שלי עד עכשיו הייתה על הפנים שרפתי יותר ממה שהכנסתי, ירדתי קיצוני כ-25 קילו ו13%
שומן.לפי הכתבה ניראה שאיבדתי במסת שריר.הייתי עושה שעה וחצי אימון כוח+שעה אימון אירובי.
כיום אני אוכלת לפי תפריט של דיאטנית קילית ותזונאית ספורט,וגם אני קוראת כתבות ומאמרים בנושא התזונה.צריכת פחמימות, חלבונים, לפני אימון, אחרי אימון חשוב לציין שאני לא אוכלת שום דבר שהוא קשור לג'אנק כל מה שניכנס לי לקיבה קשור בבריאות{וזה מתסכל לפעמים}.רק שעדיין אני מפחדת לעלות באחוזי שומן כי תמיד אמרו לי לרדת כדי להגיע לגוף מחוטב/שרירי{לא כמו של הבאדיבילדריות יותר מעודן}.עכשיו אני צריכה לעלות באחוזי שומן? זה ניתן לביצוע?

כיום לפי התוכנית החדשה שבניתי לעצמי אחרי שחקרתי בנושא והבנתי שזה אינדיוידואלי,והמדריכים
במכון כושר סתם מוכרים לי את המיטוסים ואי הרצון שלהם.הגעתי כבר לשלב ה-ABC.ועשיתי
מיקס עם תוכניות אימון לדוגמא.חוץ מזה אני מתאמנת כבר 4 חודשים כך שיש לי את הבסיס.

היום האימון יוצא לי שעה ורבע +המתיחות והאירובי 20 דקות.שכאן אני לא יודעת אם אני בסדר.
אם הזמן אימון בסדר.ואני יודעת שאני צריכה לעלות במסת שריר, אבל גם רוצה לשמור על סיבולת
האם ה20 דקות מספיקות? או יותר מידי?.

אני מצטערת אם זה יותר מידי אבל אני ממש צריכה עזרה, הכל ניראה כאילו אני עובדת לחינם
אני לא יכולה לסבול את העובדה שיש לי עור שעדיין אינו מוצק.
אז איך משיגים את המטרה?נלך הכי רחוק וניקרא לה "מדונה".

מדונה זו דוגמא רעה, היא אנורקסית ברמות חולניות. כנ"ל רוב כוכבות הפופ.

בנוגע לתוכנית ולתזונה שלך: אין צורך להיות פאנטיים. לא יקרה כלום מבורקס פה ושם או מרוגעלח בעבודה. אם את מתאמנת קשה מותר לך, זה המותרות של אנשים שמתאמנים קשה.
התוכנית שלך בעיקרון היא די זבל. את צריכה לבצע תרגילים מורכבים ככל האפשר, ולא לעבוד לפי קבוצות שרירים. השאיפה שלך צריכה להיות הפעלה של הגוף לפי תנועות ולא לפי חלוקה לשרירים.

סקוואטים הם החבר הכי טוב של נשים, מבטיח תחת מושלם ופעילות בעצימות גבוהה מכל פעילות אחרת שתבצעי. תלמדי לבצע, יש מספיק מידע בפורום. מתיחות זה מיותר, את נערת גומי? את בטוח יותר גמישה ממני ואני מסתדר בחיי היום יום שלי גם בלי לבצע שפגט ועם החוסר יכולת המוחלט של להרים את הרגל מעל גובה המותן.

תריצי חיפוש בפורטל על למה לבצע סקוואט מלא, ובפורום לגבי סירטונים (יש מאות כאלה) של סקוואטים.

נ.ב
מי זה לירוי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
טוב בקשר למדונה אם זאת היא ולא הפוטושופ, אז השאיפה שלי היא אחרת לגמרי.אני אפילו אתן תמונה שהיא
המטרה העיקרית שלי מתחילת הדיאטה.
אז מה זאת תוכנית FBW איפה אני יכולה לבנות לי אחת כזו?
סקוואטים כן אני די מודעת לתופעה, והתרגיל רשום לי בתוכנית הנוכחית,אבל אם היא אינה טובה עדיף שאני אוסיף
את הסקוואטים לתוכית שתתרום לי יותר.
ובקשר למתיחות, אני עושה אותם כי אמרו לי שאחרי אימון זה פותח את השרירים ושומר מפציעות.
לא יודעת,אני עושה מה שאומרים לי שיתרום לי לפיתוח הגוף.כניראה שמחרטטים אותי חופשי.
ובגלל זה אני פה.

נ.ב
לירוי זה האימייל של אחי.

זה אפשרי להגיע הכי קרוב שאפשר לתמונה?

קבצים מצורפים

• skipping.jpg
    skipping.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 250
זאת מטרה מאוד קשה, אני לא בטוח כמה פוטושופ היה או לא היה בתמונה שהבאת למטה, אבל להשאר על אחוז שומן נמוך כל כך זה די חולני אם נעשה ע"י הקפדה ואמצעים חיצוניים, או שזו גנטיקה ואין מה לעשות עם זה.

מתיחות זה אחלה אם יש מטרה להיות גמיש בשביל משהו. בדרך כלל תרגילים בטווח תנועה מלא מביאים את הגמישות המינימלית הדרושה.

יש לך המון תוכניות באתר, תלמדי לבצע סקוואט, תחפשי מי שילמד אותך. לרוב אין הרבה, אז תצטרכי לחפש טוב.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה.בקשר לFBW זה יום A יום A1 יום A2?
ויש אתר שניקרא http://exrx.net/index.html יש בו הרבה תרגילים וגם הסברים.אני יכולה להתאים לי
תרגילים לתוכנית FBW לדוגמא, לעשות מין מיקס{שכמובן קשור לקבוצת השרירים הרשומה}.לא מוסיפה או מורידה רק לשנות חלק מהתרגילים.או שלהיות מקובעת לתוכנית הדוגמא.

ולקפטן שלד: זאת אכן היא בתמונה, יש לה אתר עם אימונים וסירטונים{BodyRock.tv}שלה.
עכשיו להגיע לגוף הזה, מדובר רק באחוז שומן נמוך מאוד?,כי כמו שכבר אמרתי אסור לי לרדת יותר מ16%
אחרת אני בסיכון.ואם אין לי את הגנטיקה הדרושה,יש עדיין תקווה לגוף שרירי עם תחת מושלם?
מקווה שאני לא שורפת סתם זמן במציאת תוכניות ובילבולי שכל וימים במכון כושר,ובסוף אני אתקע עם עור ועצמות.
שזה הרחק מהגוף שעליו אני בנתיים רק חולמת.

ותודה רבה לכם באמת.

התגעגענו לתמונות של סוזנה.
חחח 😃

---------- התגובה התווספה ב 14:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:22 ----------

ויש אתר שניקרא http://exrx.net/index.html יש בו הרבה תרגילים וגם הסברים.אני יכולה להתאים לי
תרגילים לתוכנית FBW לדוגמא, לעשות מין מיקס{שכמובן קשור לקבוצת השרירים הרשומה}.לא מוסיפה או מורידה רק לשנות חלק מהתרגילים.או שלהיות מקובעת לתוכנית הדוגמא.

עכשיו להגיע לגוף הזה, מדובר רק באחוז שומן נמוך מאוד?,כי כמו שכבר אמרתי אסור לי לרדת יותר מ16%
אחרת אני בסיכון.ואם אין לי את הגנטיקה הדרושה,יש עדיין תקווה לגוף שרירי עם תחת מושלם?
מקווה שאני לא שורפת סתם זמן במציאת תוכניות ובילבולי שכל וימים במכון כושר,ובסוף אני אתקע עם עור ועצמות.

ותודה רבה לכם באמת.
למה פחות מ16% זה סיכון? בעיה בריאותית מסויימת? ואיך בדקת את האחוז שומן? כי הנתונים שלך הם לא ממש של אישה שמנה, אלא טבעית לגמרי ואפילו חטובה במקרים מסויימים, כמו כן שמהנתונים שלך, אני לא חושב שאת בכלל ב16%, הרי זו יחסית קרס לא קטנה...
אנשים פה עשו סלט גדול מאוד, וכולנו פה בכלל מבולבלים ממה שאת רוצה. יש או לחטב, או לעלות מסת שריר. אם תוכלי לצלם תמונה שלך(לא בשביל החרמנים) בשביל שנבין מה את צריכה זה יהיה יותר יעיל בשבילך.

נערך לאחרונה:

ותודה רבה לכם באמת.

את מבולבלת קצת. את לא צריכה להתפזר עם התוכניות ועם התרגילים. תבחרי לך תוכנית, תדאגי שיהיה שם סקוואט, דדליפט ולחיצות, ותשקיעי. עם הזמן והתזונה המתאימה, אתה תשיגי מראה יותר טוב (לא, את לא תשיגי מראה של סוזנה, כי את לא סוזנה).

היי
לפי התגובות שלך אני מבין שאת יחסית רזה ומפחדת
לרדת במשקל. אכן 16 אחוז לנשים שזה לא הרבה ( תקנו אותי אם אני טועה)
בכל מקרה הבסיס של כל דבר הוא תזונה. ללא תזונה נכונה גם התוכנית
הכי טובה בעולם לא תעזור לך.
אל תפחדי לאכול ברגע שאת מתאמנת נכון הגוף ינצל את כל האוכל לטובתו.
תקפידי על צריכה מספקת של חלבונים ושומנים ומאזן חיובי( תתחילי ממאזן
קטן יחסית ולפי ההרגשה/התקדמות תעלי).
לגבי תוכנית כמו שאמרו לך FBW יהיה טוב בשבילך. הכי חשוב שהבסיס של
התוכנית יהיה סקוואט ( תגיעי איתו לפלג גוף תחתון מעולה גם אם הגנטיקה שלך
לא משו) . עם בה לך להשקיע ולהתאמץ יותר תמיד יש את SS (תוצאות מעולות).
שיהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית