הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכה עזרה...

anatomia

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
:help:אני בת 22 גובה 1.62 משקל 52 16%
נודע לי שאני צריכה לעלות באחוזי שומן לאחרונה זה כבר מצב בריאותי.
כל מה שאני רוצה זה לפתח גוף שרירי {לא ברמת הבאדיבילדריות} מעודן, ועד עכשיו אמרו לי שכדי להגיע לזה אני צריכה
להוריד באחוזי שומן, בילבלו אותי כבר, לגמרי מה נכון ומה לא?
בניתי לעצמי גם תוכנית אימונים על פי המאמרים שלכם. זה יהיה אפקטיפי אם אני אשתמש בה כרגע או שקודם אני
צריכה לעלות באחוזי שומן כדי להגיע לחיטוב?

עכשיו בנוגע לזמני האימונים:
אימון הכוח יוצא בערך כ-40 דקות, בסוף האימון אני מוסיפה עוד 8 דקות מתיחות . ו20 דקות אליפטי {לשמור על סיבולת
לב ריאה}כך שהכל מסתכם בכשעה ורבע בערך, האם אני מאבדת את חלון ההיזדמנויות? אני לא סתם שורפת שרירים?.
20 דקות זה יותר מידי, פחות מידי?מה כדאי?

יש לציין שאני אוכלת נכון,על פי המאמרים שלכם וכל מיני כתבות שקראתי אני מאמינה שיש לי את כל הידע בנושא.
רק עיניין האימונים עוד מעורפל לי מה אתם אומרים זמני האימון שלי טובים?איך אני מגיעה למטרה שלי שהיא עיצוב/מיצוק הגוף?

חחח 😃

---------- התגובה התווספה ב 14:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:22 ----------

למה פחות מ16% זה סיכון? בעיה בריאותית מסויימת? ואיך בדקת את האחוז שומן? כי הנתונים שלך הם לא ממש של אישה שמנה, אלא טבעית לגמרי ואפילו חטובה במקרים מסויימים, כמו כן שמהנתונים שלך, אני לא חושב שאת בכלל ב16%, הרי זו יחסית קרס לא קטנה...

אתה מודע לזה שאחוזי שומן מתרגמים בצורה שונה אצל גברים ואצל נשים נכון?

• פותח/ת השרשור
טוב אז לנשים הבעיה הבריאותית היא, שניפסק המחזור מאחוז מסויים אצל והוא מתחת ל16%.
ובדקתי את האחוזים שלי אצל דיאטנית קלינית ותזונאית ספורט על ידי קליפק.
קרס אין לי אבל גם ריבועים עדיין מסתיר שיכבת עור קטנה שאני רוצה להיפטר ממנה.
אני פשוט רוצה גוף שרירי זהו.אולי אני נקראת טיפה מחוטבת אבל זה לא מספיק לי אישית, אני רוצה לבנות את
עצמי ולא מצליחה.ואז באמת פניתי לעזרה של תזונאית ספורט וקלינית, היא אמרה לי שהאחוז שלי
נמוך מאוד{שוב מבחינת נשים זה מתחת לנורמה}.ואני צריכה לעלות אחוזים כדי שמערכת הגוף
תהיה שוב תקינה.ומפה גלשתי לנושא של.תמיד אמרו לי לרדת כדי להגיע למראה השרירי.אבל עכשיו
אני צריכה לעלות באחוזים ובמסת שריר, כי כניראה שפירקתי את המסה עקב הדיאטה הקיצונית.וכל מה שאני רוצה
כרגע הוא למצק את האזורים ולהפכם לשרירים זהו.אני בעצמי מבולבלת אני רוצה פשוט תוכנית אימון טובה
שתעזור לי להגיע למטרה.והאם היא ניתנת להשגה.או שאני חולמת בגדול.

ואני רואה שאנשים מכירים את סוזנה אז איך היא הגיע לגוף המיוחל?

טוב אז לנשים הבעיה הבריאותית היא, שניפסק המחזור מאחוז מסויים אצל והוא מתחת ל16%.
ובדקתי את האחוזים שלי אצל דיאטנית קלינית ותזונאית ספורט על ידי קליפק.
קרס אין לי אבל גם ריבועים עדיין מסתיר שיכבת עור קטנה שאני רוצה להיפטר ממנה.
אני פשוט רוצה גוף שרירי זהו.אולי אני נקראת טיפה מחוטבת אבל זה לא מספיק לי אישית, אני רוצה לבנות את
עצמי ולא מצליחה.ואז באמת פניתי לעזרה של תזונאית ספורט וקלינית, היא אמרה לי שהאחוז שלי
נמוך מאוד{שוב מבחינת נשים זה מתחת לנורמה}.ואני צריכה לעלות אחוזים כדי שמערכת הגוף
תהיה שוב תקינה.ומפה גלשתי לנושא של.תמיד אמרו לי לרדת כדי להגיע למראה השרירי.אבל עכשיו
אני צריכה לעלות באחוזים ובמסת שריר, כי כניראה שפירקתי את המסה עקב הדיאטה הקיצונית.וכל מה שאני רוצה
כרגע הוא למצק את האזורים ולהפכם לשרירים זהו.אני בעצמי מבולבלת אני רוצה פשוט תוכנית אימון טובה
שתעזור לי להגיע למטרה.והאם היא ניתנת להשגה.או שאני חולמת בגדול.

ואני רואה שאנשים מכירים את סוזנה אז איך היא הגיע לגוף המיוחל?

לסוזנה יש גנטיקה שמאפשרת את זה, סביר מאוד להניח שסוזנה משתמשת בחומרים (שורפי שומנים וכו', ואולי הורמונים), וסוזנה הייתה שחקנית פורנו (שזה לא קשור לכלום, אבל את לא רוצה להיות שחקנית פורנו).

לסוזנה יש גנטיקה שמאפשרת את זה, סביר מאוד להניח שסוזנה משתמשת בחומרים (שורפי שומנים וכו', ואולי הורמונים), וסוזנה הייתה שחקנית פורנו (שזה לא קשור לכלום, אבל את לא רוצה להיות שחקנית פורנו).
תן לילדה להחליט מה היא רוצה להיות 🤡

• פותח/ת השרשור
גנטיקה, גנטיקה לעזאזל.
בסדר גם אם אין לי את הגנטיקה שלה,תוצאות על פי הגנטיקה שלי יהיו?.כי האמת למה מתכוונים שאומרים גנטיקה
צורת השריר?אין לי ידע בשיט בעיניין הזה.אבל אם הגנטיקה שלי לא משהו, לפחות אני אגיע לתוצאות טובות יותר,
זאת אומרת לגוף שרירי רק עם גנטיקה שונה?.

ותודה רבה רבה.עזרתם לי להבין הרבה יותר, כניראה שהייתי ממשיכה עם הדרך הדפוקה שלי.מזל שהאינטרנט
קיים.

גנטיקה, גנטיקה לעזאזל.
בסדר גם אם אין לי את הגנטיקה שלה,תוצאות על פי הגנטיקה שלי יהיו?.כי האמת למה מתכוונים שאומרים גנטיקה
צורת השריר?אין לי ידע בשיט בעיניין הזה.אבל אם הגנטיקה שלי לא משהו, לפחות אני אגיע לתוצאות טובות יותר,
זאת אומרת לגוף שרירי רק עם גנטיקה שונה?.

ותודה רבה רבה.עזרתם לי להבין הרבה יותר, כניראה שהייתי ממשיכה עם הדרך הדפוקה שלי.מזל שהאינטרנט
קיים.

כמובן שתהיינה תוצאות על פי הגנטיקה שלך, פשוט יכול להיות שהן לא תגענה לתוצאות שאת רואה בסרטוני אינטרנט או בפרסומות פוטושופ. בגלל זה אנחנו חושבים כאן ש"גוף מטרה" זו לא הדרך להתאמן, ובדרך כלל קביעת "גוף מטרה" תוביל אותך למצבים קיצוניים שאתה לא מעוניינת בהם. צריך להתאמן כמו שצריך, לאכול כמו שצריך, לנוח כמו שצריך וזהו.

• פותח/ת השרשור
כמובן שתהיינה תוצאות על פי הגנטיקה שלך, פשוט יכול להיות שהן לא תגענה לתוצאות שאת רואה בסרטוני אינטרנט או בפרסומות פוטושופ. בגלל זה אנחנו חושבים כאן ש"גוף מטרה" זו לא הדרך להתאמן, ובדרך כלל קביעת "גוף מטרה" תוביל אותך למצבים קיצוניים שאתה לא מעוניינת בהם. צריך להתאמן כמו שצריך, לאכול כמו שצריך, לנוח כמו שצריך וזהו.

זהו, זה מה שרציתי לדעת שיהיו תוצאות.ואתה צודק זה כבר הוביל אותי למצב קיצוני בעבר וגם היום
,אני פשוט אעשה הכל בצורה נכונה, ואראה את הגוף שלי נבנה לפי הגנטיקה שלי.
עכשיו עיניין התוכנית FBW.לא ענו לי על זה מרוב הבילבול שיצרתי כאן בפורום{סליחה}.
שאלתי האם FBW היא A A1 A2 זה הכל תוכנית אחת, יום כן יום לא? והאם אני יכולה לשנות תרגילים{שכמובן קשורים לקבוצת השרירים המסויימים שכתובים מאותו אתר} מהתוכנית דוגמא.או שלהיות מקובעת לתוכנית?{וכמובן שאחרי כל מה שאמרו לי על הסקוואטים אני לא הולכת לוותר עליהם.

תעבדי לפי התוכנית למשך חודש לפחות, תעלי סירטונים לבדיקת טכניקה ואנו נעזור לך לתקן ונחווה דעתנו.
אם גם אחרי חודש משהו לא מסתדר לך בתרגילים, תפתחי על זה נושא ונעזור למצוא פתרונות.

בהצלחה 😃

נ.ב
אם את רוצה מראה יותר "בריא" ומלא אך חטוב, הייתי ממליץ להקפיד לאכול מעל התחזוקה שלך.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אני אעבור על התרגילים עכשיו ליראות לאן אני ניכנסת.
אני רואה בתוכנית FBW יש תוכנית A A1 A2 זו אותה תוכנית זאת אומרת יום A ,יום מנוחה,יום A1 ,יום מנוחה
יום A2,יום מנוחה.או ששבוע A שבוע A1 שבוע A2 ,או שביכלל אלו תוכניות נפרדות וכל אחת אורכה חודש
חודשיים איך זה הולך?
מזה "כפיפות גו במכונה ייעודית"?אין הדגמה.
ובקשר לאליפטיקל כמה זמן מומלץ לי לעשות אחרי שהבנתם את הסיפור שלי?{אני גם רוצה לשמור על הסיבולת}.
אני כרגע עושה 20 דקות אחרי אימון כוח.

20 דקות זה מספיק, אם אתה רוצה משהו ממש מאתגר - אינטרואלים (ספרינט, מנוחה, ספרינט, מנוחה, וחוזר חלילה).

• פותח/ת השרשור
20 דקות זה מספיק, אם אתה רוצה משהו ממש מאתגר - אינטרואלים (ספרינט, מנוחה, ספרינט, מנוחה, וחוזר חלילה).

אני בת.
והייתי עושה ספירינטים של 20 שניות עם מנוחה של 10 9 פעמים.
זה נותן את אותו האפקט של 20 דקות?

אני בת.
והייתי עושה ספירינטים של 20 שניות עם מנוחה של 10 9 פעמים.
זה נותן את אותו האפקט של 20 דקות?

יש מחקרים שמראים שזה אפילו טוב יותר מאירובי רגיל. חפשי "פרוטוקול טבאטה", "Tabata".

• פותח/ת השרשור
תודה אני אחפש -) .
עכשיו הבנתי את סדר האימונים של FBW.
מה אתם אומרים להתחיל עם אימון A או שאפשר גם להתחיל עם A1 A2.?

• פותח/ת השרשור
אני חייבת עזרה בקשר לתוכנית אימונים FBW.זה משנה אם אני מתחילה עם A או עם A1 A2 .כי
A1 A2 ניראת לי יותר.מה אתם אומרים?
ויש תרגיל של בטן בתוכנית "כפיפת גו במכונה ייעודית" מזה התרגיל הזה? והאם תרגיל אחד מספיק בישביל ריבועים בבטן? זה לא קצת בטן?
ועוד בקשר למתח עם משקל.אני בחיים לא הצלחתי לעשות מתחת, עוד עם משקל אין סיכוי.אבל יש במכון
מתח עם כיסא תומך, אני לעשות את זה במקום המתח הרגיל עם המשקולות?או שיש תרגיל יותר טוב?
סקוואטים זה משנה אם אני עושה עם מוט או משקוליות לצידי הגוף?
וכמה זמן טווח אימון צריך להיות?

לא, זה לא משנה איזו תוכנית, וגם הכפיפות בטן לא משנה. קוביות בבטן תלויות באחוז שומן בלבד, בלי שום קשר לאיך את מאמנת את הבטן.
כן, סקוואטים צריכים להיות עם מוט. זמן האימון לא משנה.

• פותח/ת השרשור
ואיך עושים את התרגיל הזה של הבטן כפיפת גו במכונה ייעודית?
ובקשר למתח עם משקל.אני בחיים לא הצלחתי לעשות מתחת, עוד עם משקל אין סיכוי.אבל יש במכון
מתח עם כיסא תומך, אני לעשות את זה במקום המתח הרגיל עם המשקולות?או שיש תרגיל יותר טוב?

תעשי מתח עם נגטיב (אני מניח שלזה את מתכוונת עם הכסא התומך) ותשתמשי במשקולות כדי להנמיך את המשקל למה שמאפשר לך לסגור את החזרות שאת צריכה לפי התוכנית.
תנסי כל אימון עם המתח בנגטיב להוריד קצת משקל עד שתצליחי לעשות מתח לבד.

• פותח/ת השרשור
תעשי מתח עם נגטיב (אני מניח שלזה את מתכוונת עם הכסא התומך) ותשתמשי במשקולות כדי להנמיך את המשקל למה שמאפשר לך לסגור את החזרות שאת צריכה לפי התוכנית.
תנסי כל אימון עם המתח בנגטיב להוריד קצת משקל עד שתצליחי לעשות מתח לבד.

כן בדיוק זה התרגיל ומזאת אומרת כשאתה אומר "מה שמאפשר לך לסגור את החזרות של הסט"
אתה מתכוון להגיע למישקל מקסימום נכון?עד כמה שאני יכולה.

ומה בקשר לכפיפות בטן עדיין לא הבנתי מה הכוונה "כפיפת גו במכונה ייעודית" יש לך מושג
איזה תרגיל זה?איך עושים אותו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית