אתה מוזמן לחיות בעולם הורוד שלך, זה שאתה עוצם עיניים וחושב שהכל יהיה טוב ויפה אם העסקה תתבצע, אין לי מה להגיד לך.לפי דעתי, אם ישחררו אותו יהיה שלום עולמי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מוזמן לחיות בעולם הורוד שלך, זה שאתה עוצם עיניים וחושב שהכל יהיה טוב ויפה אם העסקה תתבצע, אין לי מה להגיד לך.לפי דעתי, אם ישחררו אותו יהיה שלום עולמי.
כל הטיעון הגדול שלך הוא בגדר השערה.רק דבר אחד ודאי- כל יום שלא משחררים אותו הוא נרקב בשבי.כל השאר זה ספקולציות טיפשיות. תפסיק לנסות להפחיד אותנו.
לפי דעתי, אתה אידיוט.לפי דעתי, אם ישחררו אותו יהיה שלום עולמי.
שאם הם עושים משהו, שיעשו משהו מועיל כמו להשתלט על בניין ולקחת בני ערובה 😃 ולהפסיק לדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר.אז מה אתה מצפה מההורים שיעשו? ישבו ויחכו?
צריך לשחרר את האסירים ולהרעיל אותם כדי שהם ימותו בדיוק כשהם יהיו בשטח הפלסטיני:D
צריך לשחרר את האסירים ולהרעיל אותם כדי שהם ימותו בדיוק כשהם יהיו בשטח הפלסטיני:D
יאללה, שמישהו יקרא לפלוגות הסער ובוא נתחיל במסיבה.
(למישהו יש חולצה שחורה ומעיל עור להלוות לי? זה תפס אותי לא מוכן)
אתה בכלל משתמט. אף אחד לא ייתן לך לגעת בנשק.
זה בסדר, שכחתי שעדיין לא הספקנו להרוג את כל ההומואים והנכים במילא, יש עוד זמן עד שנלך להשמיד לנו כמה צוענים ויהודי... אה פלסטינאים אני מתכוון.
זה בסדר, שכחתי שעדיין לא הספקנו להרוג את כל ההומואים והנכים במילא, יש עוד זמן עד שנלך להשמיד לנו כמה צוענים ויהודי... אה פלסטינאים אני מתכוון.
מה גזען, לא שמעת שהם בכלל עכברושים???
בעיית שחרור האסירים לא הייתה בכלל בעיה אם לא היו אוסרים אותם.