עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי שלא צריכה להחזיר חייל, אבל בכזה מחיר? והעם עצמו מעלה את המחיר מה שבאמת הופך את העם ואתה שנכלל בתוכו לחבורה חכמה במיוחד.
להיכנע לדרישות של טרוריסטים רק יגרום לחזרתם של מקרים כאלה וזה לא יתרום דבר, פוליטיקאים מסוגלים להשתמש בגלעד כקלף לבחירות אבל מעבר לזה השיחרור שלו לא יתרום הרבה למדינה מעבר לחטיפות נוספות ו500+ מחבלים משוחררים. אני לא חושב שאף אחד שווה את זה.
במצב אחר היה אפשר להחזיר אותו במבצע, או "במחיר" הגיוני.
מההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.
מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.
אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.
מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck:
הזה בכתבה סתם זיין שכל, האסירים שיחררו לא יהפכו את הגדה לעזה.
החייל נחטף בשירות המדינה והחובה שלה להחזיר אותו.
מצד שני, אני מאז ומתמיד תמכתי באופציה של לטחון את חמאס כאשר מדגישים לקהילה הבינלאומית טוב מאוד שממשיכים עד שמשחררים את שליט בלי תנאים.
להחזיר אותו - כן. לנהל משא ומתן עם טרוריסטים - לא.
מסכים עם המשפט השני.
זה פחות או יותר נכון, אבל הטענה שהוא עוד אחד שנרדם בשמירה וצריך להתאבד כדי לחסוך מכולם, בהחלט נרשמה כרגע כטענה הכי מטומטמת שנאמרה בפורום עד עכשיו.
אז עם מי כן לנהל משא ומתן?
אגב ישראל לא מדברת עם חמאס באופן ישיר אלא באמצעות מתווך(לא שזה משנה משהוא).
הוא נרדם בשמירה.
ואם היה מתאבד באמת היה חוסך המון בעיות, לא שמעת [אמנם לא בארצנו] על אנשים שהתאבדו כדי למנוע גילוי סודות מדינה לדוגמא?.
ממש מטופש מה אני אגיד לך.
TERMAINATER , אני לא אמרתי שהוא נחטף בכוונה.
התאבדות היא אכן אופציה הגיונית, אבל זה דורש מעבר למה שיש לו.
אני לא אגיד מה אני הייתי עושה, כי קל לומר אבל במציאות זה אחרת, אני פשוט לא חושב שהוא שווה את המחיר.
דרך אגב יש הבדל בין "על" ל "אל" כנ"ל בנוגע ל "אם" ו "עם" - כדאי שתעבוד על זה יצא לי להכיר מישהו שנפרד מחברה שלו כי היא שלחה הודעות טקסט עם שגיאות כאלה.. של - כן ניחשת נכון, ילדות בנות 13.
אין עם מי לנהל משא ומתן בקשר לגלעד שליט. זה לא הופך את זה לשונה במיוחד אם זה באמצעות מתווך. הם לא אמורים בכלל לחשוב שיש להם את האופציה להתמקח על משהו. האופציה היחידה שלהם אמורה להיות להחזיר את גלעד שליט, או כמו שבריח אמר להטחן למוות עד שהם יישברו.
הוא נרדם בשמירה.
ואם היה מתאבד באמת היה חוסך המון בעיות, לא שמעת [אמנם לא בארצנו] על אנשים שהתאבדו כדי למנוע גילוי סודות מדינה לדוגמא?.
ממש מטופש מה אני אגיד לך.
TERMAINATER , אני לא אמרתי שהוא נחטף בכוונה.
התאבדות היא אכן אופציה הגיונית, אבל זה דורש מעבר למה שיש לו.
אני לא אגיד מה אני הייתי עושה, כי קל לומר אבל במציאות זה אחרת, אני פשוט לא חושב שהוא שווה את המחיר.
דרך אגב יש הבדל בין "על" ל "אל" כנ"ל בנוגע ל "אם" ו "עם" - כדאי שתעבוד על זה, יצא לי להכיר מישהו שנפרד מחברה שלו כי היא שלחה הודעות טקסט עם שגיאות כאלה.. של - כן ניחשת נכון, ילדות בנות 13.
סבבה. אפשר רק לקוות שגם אתה תהיה במקומו ותוכל לעשות את ההחלטה הנכונה ולחסוך להורים שלך את עוגמת הנפש.
אז למה ישראל לא "טוחנת אותם למוות", לא מתאים לך אלכס לחשוב שניהול מדינה זה דבר כזה פשוט.
אין לי ראייה דתית אז לא יהיה לי קשה להתאבד בכזה מצב זה הכל תלוי בכלים.
ההורים שלי יהיו מסכנים EITHER WAY כי בכל מקרה אני לא אחזור לארץ, אז מה זה משנה?.
חבל שההורים שלך לא עשו את ההחלטה הנכונה.
מאוד יפה שאתה מתכונן לבגרות ללשון בפורום, אנחנו מאוד גאים באחוז בגרויות הגבוה בקרב המשתמשים שלנו.
לא אמרתי שזה פשוט או קל. אמרתי שאי אפשר בשום פנים ואופן לנהל משא ומתן עם טרוריסטים.
ישראל לא עושה הרבה דברים כי מי שעומד בראשה מזמן איבד את הביצים ואת הרצון לעשות משהו שלא משרת את הכיס שלו.
כן, זה ידוע שראיה דתית זה הדבר היחיד שמונע מבני אדם להתאבד.
ואף אחד לא יכול לומר שזה לא נכון העובדה המעט מגוכחת הזאת שגלעד נחשב יותר מכל אדם אחר שהקריב את החיים שלו עבור המדינה הזאת. - זאת הסיבה ל"רצח אופי" הוא OVERRATED והפכו אותו לחסיד. למה שהמשפחה שלי או שלך תמות מפיגוע שיגמרו המחבלים ששוחררו עבורו? כשבמדינה אחרת היו מוציאים אותם להורג לפני שנים?.
.
ההקבלה שלך בין האיום על חייך אם ישחררו אסירים לבין גלעד שליט אם לא ישחררו אסירים היא פשוט מטומטמת.שמתי לב שזה אחד הטיעונים המובילים אצל כל החברה שחושבים באותו ראש כמוך.תפסיק לחשוב כמו רדנק. אין לטיעון שלך שום היגיון.
קולדפייר- תפסיק לחשוב כמו רדנק.