הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדוע לא אצעד למען גלעד שליט

מההתחלה עוד חשבתי ככה, והתווכחתי עם המון אנשים עד עכשיו.

מה שקורה זה תופעה של ילדות בנות 13 שחושבות שצעדה למען שליט זה במודה.
הוא כלום מעבר לחייל שנרדם בשמירה ואם היה לו את הביצים הוא היה מתאבד וחוסך את עוגמת הנפש לעם ובעיקר להורים שלו.

אף אחד לא שווה כזאת כמות של מחבלים, יש לי 2 טענות ואחת היא נגד העם שרק מעלה את המחיר, השנייה היא נגד הממשלה שלא קוברת את המחבלים כדי שאי אפשר יהיה להשתמש בהם ככלפי מיקוח. העם שלנו צבוע, מעט מאוד אנשים זוכרים את אלו שמתו לפני שבוע בסיור וכו' אבל מישהו שנרדם בשמירה כולם מכירים.

מישהו פה שמע על רועי קליין שקפץ על רימון להציל את החברים שלו? חלקנו, אבל כולם מכירים את גלעד משום מה שלא תרם בכלום מעבר לנזק מדיני וזה מבחינתי ומה שלא מסכים תכלס יכול ל:fuck:

חתיכת אדיוט מפגר וצעיר
אני הייתי איתו בגדוד והייתי בטנק לא רחוק משם כשזה קרה.

מה אתה בכלל יודע מהחיים שלך? עוד לא התגייסת אפילו וישר יש לך דעות על כל העולם.
היית פעם במארב בטנק? אתה יודע מה הנהלי שמירה? חתיכת מפגר.

(נערך)

במקרה שלהם הם עבדו לפי הנהלים.

במקרה ההוא המחבלים חפרו מנהרה ובכלל הגיעו מאחורי הטנק. אחרי זה הם ירו ארפיג'י למסדרון האחורי של הטנק ואז ירו למפקד בראש ולטען בראש.
אחרי זה הם עלו לטנק וסחבו אותו החוצה וגררו אותו דרך הגדר בזמן שהנהג עדיין מחוסר הכרה בתוך התא נהג.
במקרה אחד האנשים שנהרגו היה חבר שלי והכרתי את הקצין ואני הייתי צריך לראות איך הטנק נראה אחרי הפיגוע הזה.

אתה חתיכת מפגר שאין לו מושג במה הוא מדבר העיקר משחק אותה גיבור.
כולה ילד בן 18 שעוד לא נפלו לו האשכים.. מה אתה בכלל יודע על צבא חוץ משמועות וסרטים?
אני מאחל לך שאחד הילדים שלך ייחטף ככה ויהיה 4 שנים בשבי, נראה מה אז תגיד.

נרדם בשמירה.. אתה אפילו לא יודע מה נהלי שמירה בטנק, שלא לדבר על זה שאף פעם לא חווית את שגרת החיים הזאת בשביל להבין מה זה.
בחיי אנשים כמוך צריך להרוג

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איך שאתה לוקח דברים אישית לא ממש מראה על הבגרות שלך גם כן.

welcome.jpg

כן אני לוקח דברים אישית, בייחוד דברים בסגנון שאתה אמרת.

אני מציע לך להיזכר מה קורה שמלכלכים על ישראל בפורום של ריפ, ואיך אנחנו לוקחים
את זה אישית.

בין השאר, הכוונה שלי הייתה אחרת אבל כדי להימנע מוויכוח נוסף על הנוכחי אני אמנע מלציין אותה.

אוקיי, אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה. אתה אומר שהיית מתאבד במקומו -- נניח. מה זה קשור אליו? אתה רוצה לחוקק חוק שכל מי שנחטף צריך להתאבד?

אוקיי, אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה. אתה אומר שהיית מתאבד במקומו -- נניח. מה זה קשור אליו? אתה רוצה לחוקק חוק שכל מי שנחטף צריך להתאבד?

מה הקשר בכלל?.

שאמרתי שיש לי שתי טענות אחת נגד העם אחת נגד הממשלה.
לא אמרתי שיש לי טענה נגדו.

אבל כן מכעיס אותי שהוא מוערך יותר מאנשים שתרמו הרבה יותר.

קרמבו ואם המחבלים המשוחררים היו הורגים את המשפחה שלך? מה אז היית חושב.
קל לדבר מצד משפחת גלעד, אבל מהצד השני יש סיבות לא לשחרר אף מחבל בשבילו.

אני מצטער שחברים שלך נהרגו ואני מעריך כל אחד שהתגייס אבל יש דברים שיצאו מפרופורציה.

קבלת דעת השונה נפוצה בפורום.

Vannostrun, לפי הגישה שלך אתה חושב שכל הממשלה שלה צריכה להתאבד כי חלקם הגדול גרמו לנו נזק מדיני? תחשוב שוב לפני שאתה כותב. אתה חושב שאנחנו איזה סינגפור או סין שכל מי שעושה נזק מתפטר מהתפקיד, חותך לבן שלו את הביצים ומתאבד מקפיצה מבניין של 67 קומות? לא נראה לי.
מה עוד שמדובר כאן בחייל שמילא תפקידו, ומה אתה יודע יותר מאיתנו שאפשר לך לקרוא לו "חייל שנרדם בשמירתו"?

הוא נרדם בשמירה.

ואם היה מתאבד באמת היה חוסך המון בעיות, לא שמעת [אמנם לא בארצנו] על אנשים שהתאבדו כדי למנוע גילוי סודות מדינה לדוגמא?.

ממש מטופש מה אני אגיד לך.

TERMAINATER , אני לא אמרתי שהוא נחטף בכוונה.
התאבדות היא אכן אופציה הגיונית, אבל זה דורש מעבר למה שיש לו.
אני לא אגיד מה אני הייתי עושה, כי קל לומר אבל במציאות זה אחרת, אני פשוט לא חושב שהוא שווה את המחיר.

דרך אגב יש הבדל בין "על" ל "אל" כנ"ל בנוגע ל "אם" ו "עם" - כדאי שתעבוד על זה, יצא לי להכיר מישהו שנפרד מחברה שלו כי היא שלחה הודעות טקסט עם שגיאות כאלה.. של - כן ניחשת נכון, ילדות בנות 13.

מתי רצית שהוא יתאבד? כשחטפו אותו מהבסיס? הוא לא בדיוק יכל לחשוב על מה הולך לקרות, מה רצית שהוא ירה בעצמו בזמן שגררו אותו? זה מה שאתה היית עושה?
איזו השוואה נהדרת, הוא ממש יכול לגלות לחמאס את כל סודות הביטחון של מדינת ישראל, בטח גם יש לו גלולת ציאניד בסולייה של הנעל שהוא יכול להתאבד בשבי.
ואיזה בעיות הוא יחסוך בזה שהוא יתאבד? אתה מדבר כאילו זה אשמתו שהוא נחטף.

התאבדות זה ממש לא אופצייה הגיונית, ואל תגיד שזה דורש מעבר למה שיש לו כי גם אתה לא היית מתאבד אז אל תזיין תמוח, כמו שאמרת קל לדבר אבל במציאות זה אחרת.

אולי אני מתבלבל בין אם לעם אבל לפחות אני לא אידיוט שמזיין תשכל כאילו הוא רמבו.

מה הקשר בכלל?.

אני מצטער שחברים שלך נהרגו ואני מעריך כל אחד שהתגייס אבל יש דברים שיצאו מפרופורציה.

אז מה אתה רוצה? להגביל את חופש העם? לפזר הפגנות? לשים אותם בכלא?

מוערך ע"י מי? זה שדואגים לו, לא אומר שמעריכים תרומה של אחרים פחות. זה סתם קשקוש שלך כי אתה מרגיש גבר גבר יחסית אליו.

אגב, יש לך טענות אליו, אמרת שהוא היה צריך להתאבד.

מתי רצית שהוא יתאבד? כשחטפו אותו מהבסיס? הוא לא בדיוק יכל לחשוב על מה הולך לקרות, מה רצית שהוא ירה בעצמו בזמן שגררו אותו? זה מה שאתה היית עושה?
איזו השוואה נהדרת, הוא ממש יכול לגלות לחמאס את כל סודות הביטחון של מדינת ישראל, בטח גם יש לו גלולת ציאניד בסולייה של הנעל שהוא יכול להתאבד בשבי.
ואיזה בעיות הוא יחסוך בזה שהוא יתאבד? אתה מדבר כאילו זה אשמתו שהוא נחטף.

התאבדות זה ממש לא אופצייה הגיונית, ואל תגיד שזה דורש מעבר למה שיש לו כי גם אתה לא היית מתאבד אז אל תזיין תמוח, כמו שאמרת קל לדבר אבל במציאות זה אחרת.

אולי אני מתבלבל בין אם לעם אבל לפחות אני לא אידיוט שמזיין תשכל כאילו הוא רמבו.

איך דודו טופז התאבד?.
לא צריך נשק ולא צריך בזמן שגוררים אותו.
אני לא מצפה ממנו להתאבד, אם היה מתאבד זה כן היה חוסך המון בעיות.
לא אשמתו שהוא נחטף, ולא טענתי שאני רמבו, אני מאמין שכן הייתי מתאבד במצב שלו אבל לא מבטיח כלום.
סודות ביטחון של מדינה זאת דווקא השוואה לא רעה, כי שחרור שלו יגרום נזק די דומה.

איך דודו טופז התאבד?.
לא צריך נשק ולא צריך בזמן שגוררים אותו.
אני לא מצפה ממנו להתאבד, אם היה מתאבד זה כן היה חוסך המון בעיות.
לא אשמתו שהוא נחטף, ולא טענתי שאני רמבו, אני מאמין שכן הייתי מתאבד במצב שלו אבל לא מבטיח כלום.
סודות ביטחון של מדינה זאת דווקא השוואה לא רעה, כי שחרור שלו יגרום נזק די דומה.

איזה גבר אתה. כל הכבוד שהיית מתאבד.

אני בכלל לא מבין למה אתם מגיבים לשטויות של הילד הזה? לא "שרד" עדיין יום חיול וחושב שהוא יכול לדבר על להיות קרבי ולהתאבד בתוך כך. נו באמת.

Vannostrun, לפי הגישה שלך אתה חושב שכל הממשלה שלה צריכה להתאבד כי חלקם הגדול גרמו לנו נזק מדיני? תחשוב שוב לפני שאתה כותב. אתה חושב שאנחנו איזה סינגפור או סין שכל מי שעושה נזק מתפטר מהתפקיד, חותך לבן שלו את הביצים ומתאבד מקפיצה מבניין של 67 קומות? לא נראה לי.
מה עוד שמדובר כאן בחייל שמילא תפקידו, ומה אתה יודע יותר מאיתנו שאפשר לך לקרוא לו "חייל שנרדם בשמירתו"?

היה מפורסם בעבר שהוא נרדם בשמירה.
זה נראה רע ולכן שינו את זה כל מי שתומך במאבק ואי אפשר להאשים אותם.

אלכס אין לי טענות, היה עדיף אם היה מתאבד אני לא מצפה ממנו ו\או ציפיתי ממנו גם אם כך זה נשמע לך.

למה מגיע לו באן? הדעות שלו מפגרות,ברור, אבל לא צריך לכל אידיוט באן.

נערך לאחרונה:
היה מפורסם בעבר שהוא נרדם בשמירה.
זה נראה רע ולכן שינו את זה כל מי שתומך במאבק ואי אפשר להאשים אותם.

אלכס אין לי טענות, היה עדיף אם היה מתאבד אני לא מצפה ממנו ו\או ציפיתי ממנו גם אם כך זה נשמע לך.

עדיף למי? אתה בטוח שאמא שלו הייתה שמחה אם הוא היה מתאבד? אתה בטוח שאין לו שום סיכוי לחזור הביתה?

איזה גבר אתה. כל הכבוד שהיית מתאבד.

אני בכלל לא מבין למה אתם מגיבים לשטויות של הילד הזה? לא "שרד" עדיין יום חיול וחושב שהוא יכול לדבר על להיות קרבי ולהתאבד בתוך כך. נו באמת.

אמרתי כבר, אני לא מאמין לא באלוהים ולא בהמשכיות ולא בשום דבר בסגנון.

מוות מבחינתי זה בגדר סיום סופי ואתה לא תחייה להתמודד עם ההשלכות.

אין שום קשר לזה לבין לצאת "גבר גבר".

coldfire, אתה אמרת שאתה חושב שצריך לשחרר את גלעד שליט, אך אם זאת אמרת שאסור לקיים משא ומתן עם חמאס. באיזה דרך אתה מציע לשחרר אותו?

בנוסף, נראה לי שאנשים לקחו קצת רחוק את הדיון. ונוסטרון אמנם הציג דעה שלדעתי מפגרת וממש לא נכונה אבל מכאן ועד לתת לו באן? הציג את הדעה שלו וזה לגיטמי..

דאוס, למה מגיע לו באן? הדעות שלו מפגרות,ברור, אבל לא צריך לכל אידיוט באן.

כי ככה אני רואה לנכון, שים לב שכל בן אדם ששירת פה בקרבי מגיב כמוני.
במציאות הוא היה חוטף מכות על דיבור כזה, כאן הוא יקבל באן.

מה הקשר בכלל?.

אפילו לא דיברתי על הקשר של המחבלים ואם לשחרר אותם או לא
אני יצאתי נגד הצהרה של ילד קטן שאין לו מושג אפילו איך שומרים בטנק ושבא וקובע בכזו חד משמעיות שמגיע לו כי הוא "כולה עוד חייל שנרדם בשמירה"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית