מדוע לא אצעד למען גלעד שליט

איך דודו טופז התאבד?.
לא צריך נשק ולא צריך בזמן שגוררים אותו.
אני לא מצפה ממנו להתאבד, אם היה מתאבד זה כן היה חוסך המון בעיות.
לא אשמתו שהוא נחטף, ולא טענתי שאני רמבו, אני מאמין שכן הייתי מתאבד במצב שלו אבל לא מבטיח כלום.
סודות ביטחון של מדינה זאת דווקא השוואה לא רעה, כי שחרור שלו יגרום נזק די דומה.

מה הקשר לדודו טופז? אתה אידיוט? דודו טופז בכלל תלה את עצמו, צריך חבל (או כבל במקרה של דודו טופז) כדי לעשות את זה, נראה לך שיש לו את זה? נראה לך שלא שומרים עליו שהוא לא יתאבד? (יותר טוב ממה ששמרו על דודו טופז תיהיה בטוח).

שוב, אתה מדבר כאילו להתאבד זו פעולה כל כך פשוטה, ואתה לא לא היית מתאבד בעצמך אתה סתם מזיין תמוח.
לא אכפת לך בכלל מה יקרה לו, העיקר אבל שהוא יחסוך לנו בעיות נכון?

בקיצור אתה סתם טמבל שנתפס לאיזה קטע של אנטי גלעד שליט וחושב שאתה מבין על מה אתה מדבר.
מגיע לך להחטף, ונראה אז כמה גיבור אתה להתאבד.

מה הקשר לדודו טופז? אתה אידיוט? דודו טופז בכלל תלה את עצמו, צריך חבל (או כבל במקרה של דודו טופז) כדי לעשות את זה, נראה לך שיש לו את זה? נראה לך שלא שומרים עליו שהוא לא יתאבד? (יותר טוב ממה ששמרו על דודו טופז תיהיה בטוח).

שוב, אתה מדבר כאילו להתאבד זו פעולה כל כך פשוטה, ואתה לא לא היית מתאבד בעצמך אתה סתם מזיין תמוח.
לא אכפת לך בכלל מה יקרה לו, העיקר אבל שהוא יחסוך לנו בעיות נכון?

בקיצור אתה סתם טמבל שנתפס לאיזה קטע של אנטי גלעד שליט וחושב שאתה מבין על מה אתה מדבר.
מגיע לך להחטף, ונראה אז כמה גיבור אתה להתאבד.

טוב אם יהיה חייל שנחטף והתאבד זה כנראה יהיה אני, מה שבטוח שיהיו עוד שיחטפו אם העסקה תתבצע, כי זה מה זה שווה את זה.

דודו טופז השתמש בחוט של קומקום אם אני לא טועה, יש מספיק דרכים, יש עוד אחד שקפץ מגובה של מעט מטרים לרצפת בטון ופצע את עצמו קשה, אם מישהו רוצה למות הוא יכול למות, אתה נתפס לקטנות וזה לא מה שרלוונטי כאן.

אני לא חושב שחייו של אדם אחד שווים חייהם של רבים אני מסתכל על זה בצורה של מספר נטו.
אני מאשים את הממשלה ואת הציבור ולא את גלעד שליט.

דרך קלה מאוד לפתור את זה? מבצע צבאי, או פשוט לתלות את כל האסירים שהרגו ולהנהיג עונש מוות, גם זה היה פועל, הדרך כרגע לא נכונה וזאת נקודת המבט שלי, וכמו שאמרתי אם אתה לא מסכים איתי אז 🖕 כי לא ממש משנה לי.

טוב אם יהיה חייל שנחטף והתאבד זה כנראה יהיה אני, מה שבטוח שיהיו עוד שיחטפו אם העסקה תתבצע, כי זה מה זה שווה את זה.

דודו טופז השתמש בחוט של קומקום אם אני לא טועה, יש מספיק דרכים, יש עוד אחד שקפץ מגובה של מעט מטרים לרצפת בטון ופצע את עצמו קשה, אם מישהו רוצה למות הוא יכול למות, אתה נתפס לקטנות וזה לא מה שרלוונטי כאן.

אני לא חושב שחייו של אדם אחד שווים חייהם של רבים אני מסתכל על זה בצורה של מספר נטו.

דרך קלה מאוד לפתור את זה? מבצע צבאי, או פשוט לתלות את כל האסירים שהרגו ולהנהיג עונש מוות, גם זה היה פועל, הדרך כרגע לא נכונה וזאת נקודת המבט שלי, וכמו שאמרתי אם אתה לא מסכים איתי אז 🖕 כי לא ממש משנה לי.

הדרך שלך להסתכל על זה היא ילדותית.
כשחטפו את גלעד הם סחבו אותו שני אנשים מכל צד דרך גדר המערכת.
אי אפשר להתאבד במצב כזה.
ובוא ונניח שכן הוא היה כבר מת ברגע שחטפו אותו. הרי זה לא משפיע על המשא ומתן.
מי מבטיח לך שהוא לא מת כבר עכשיו? הרי הסרטון שלו שהראו היה די מזמן.
ומי בכלל אמר שהם היו חייבים להראות לך סרטון שלו?
ולראיה אני אזכיר לך את המקרה של שני החטופים מגזרת לבנון שקיבלנו אותם חזרה בתוך ארון.

מבצע צבאי? היו הרבה, ואני הייתי בהם, כל מבצע ומטרתו.
אני גם מצטער מאוד אבל אתה לא קרוב ללהיות אדם בצמרת הביטחון הישראלי ולכן אתה לא מבין את המצב הנוכחי בעזה. אתה לא מבין שהכל שם מלא במטענים. אתה לא מבין שלהיכנס לשם יגרור עוד הרוגים.
השיקולים שאתה ואני עושים בראש זה לא שיקולים מוצדקים מכיוון שאנחנו לא יודעים מה הולך מאחורי הקלעים.
קל לך מאוד לזרוק את המילים "עונש מוות" לאוויר.
אבל אתה בכלל לא יודע מה עומד מאחורי זה. העניינים לא כאלה פשוטים כמו שאתה חושב.
מי מבטיח לך שהבנאדם בכלל יכול לזוז ולא כפות לאיזה כיסא בחושך? איך אתה יודע מה הוא יכול או לא יכול לעשות?
תפסיק לחשוב בצורה ילדותית, תתחיל להסתכל על התמונה הגדולה יותר.
אולי כשתתגייס אתה תבין יותר.

סלח לי, אבל אתה ילד קטן שלא עבר עדיין את גיל ההתבגרות ולא יודע על מה הוא מדבר.
המדינה אחראית לחייליה גם כאשר הם נשבים, למה שחייל שבוי יתאבד? כדי לחסוך לך כאב ראש? כדי שלכל החברה יהיה יותר נוח? אם היית מתעמק קצת בכל המצבים האלה היית רואה שהמדינה יכולה לפשוט ממך כמעט כל דבר חוץ מהזכות שלך להמשיך להתקיים (תקרא את "המיתוס של סיזיפוס" של אלבר קאמי בהזדמנות). הזכות שלך להתקיים לא נופלת מהזכות של החברה להתקיים, זו הנחת הייסוד שעליה מושתתת החברה המודרנית. שלחת אותו למלחמה, תשבור את הראש איך אתה יוצא מזה!! כזה בליל של שטויות לא שמעתי מאז כיתה י' בערך (וסביר להניח שזו גם הכיתה שאתה נמצא בה).

אולי תסביר למה הוא צריך להתאבד?

הוא יקבל אחרי שהאשכול הזה ייגמר, אני רוצה לתת לו במה לשפוך את כל השטויות שלו
לפני שהוא עף.

לטעמי האשכול הזה די מוצה. כל רגע מעכשיו והלאה הוא בדיוק מתאים בשביל לתת את הבאן, ויפה שעה אחת קודם.

לטעמי האשכול הזה די מוצה. כל רגע מעכשיו והלאה הוא בדיוק מתאים בשביל לתת את הבאן, ויפה שעה אחת קודם.

תקשיב, זו לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה, אז אולי כדאי שנזכיר לך שלא אתה מחליט מתי אשכול כזה או אחר מיצה את עצמו, וגם לא מתי צריך להעביר את השיחה למסנג'ר.

אה וגם לא אתה מחליט למי להביא באן.

תקשיב, זו לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה, אז אולי כדאי שנזכיר לך שלא אתה מחליט מתי אשכול כזה או אחר מיצה את עצמו, וגם לא מתי צריך להעביר את השיחה למסנג'ר.

אה וגם לא אתה מחליט למי להביא באן.

אני הרבה יותר מודע ליכולות שלי ממה שאתה חושב, גם יותר מהרבה אחרים שאתה מכיר.

ותקרא שוב היטב, לא ברור איפה קראת שהחלטתי להביא באן למישהו

אני הרבה יותר מודע ליכולות שלי ממה שאתה חושב, גם יותר מהרבה אחרים שאתה מכיר.

ותקרא שוב היטב, לא ברור איפה קראת שהחלטתי להביא באן למישהו

...

חברים חאלס לריב כמו 2 נקבות במדור קרם לחות במגזין שבועי.

אז למה ישראל לא "טוחנת אותם למוות", לא מתאים לך אלכס לחשוב שניהול מדינה זה דבר כזה פשוט.
כי יש לך ממשלה של חנונים.
הייתה הזדמנות שלא תחזור על עצמה בעופרת יצוקה ונמנעו מלהציב את שחרור גלעד שליט כאחת ממטרות המבצע בשביל שאם לא ישחררו אותו חמאס לא יוכל לטעון שניצח.
היו צריכים להציב את זה כתנאי להפסקת הלחימה ולהמשיך גם עם כל עזה הייתה נחרבת.

וונוסטרון, חלאס, יצאת אידיוט, קח 10 דקות ותחשוב על השטויות שאמרת, תודה שיצאת אידיוט וסגור עניין.

נערך לאחרונה:
1373
אם הם ירצו, הם יעשו פיגועים גם בלעדיהם
ס"ח
| 13:32 29.06.10

מה זו השטות הזו, שאם ישראל תשחרר את מי שנדרש בעסקה, הדבר יביא למאות הרוגים?! הרי יש להם מחבלים בלי סוף, אם הם רוצים הם יכולים להוציא עכשיו פיגוע!! השחרור שלהם לא יביא לפיגועים נוספים, הדברים בכלל לא קשורים!!!
צריך כבר לשחרר את הילד המסכן הזה!!!!!!!!!!!!!

הקדוש ברוך ישחרר אותו בקרוב אמן אבל לתת לרוצחים צמאי דם לצאת לחופשי זה טימטום מי מוכן שאחד מבני מישפחתו ירצח מאחד ששחררו אותו מי מי הגבר אנשים לא יודעים את חומרת השחרור של רוצחים עד שזה לא מגיע אלהם השם יעזור לגילעד שליט מיסכן

נערך לאחרונה:
הקדוש ברוך ישחרר אותו בקרוב אמן אבל לתת לרוצחים צמאי דם לצאת לחופשי זה טימטום מי מוכן שאחד מבני מישפחתו ירצח מאחד ששחררו אותו מי מי הגבר אנשים לא יודעים את חומרת השחרור של רוצחים עד שזה לא מגיע אלהם השם יעזור לגילעד שליט מיסכן

מגניב. יש לנו טוקבק בפורום.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הקדוש ברוך הוא מסתכל מלמעלה וצוחק על אנשים כמוך שחושבים שהוא יעשה משהו טוב בעולם.

עזוב יעשה משהו טוב, בוא נתחיל מיעשה משהו בכלל, אני חושב שהשמש יותר יעילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית