..." freedom of expression "
וכמו שעידן אמר, במציאות הוא היה מקבל expression אחת לפנים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
..." freedom of expression "
איך דודו טופז התאבד?.
לא צריך נשק ולא צריך בזמן שגוררים אותו.
אני לא מצפה ממנו להתאבד, אם היה מתאבד זה כן היה חוסך המון בעיות.
לא אשמתו שהוא נחטף, ולא טענתי שאני רמבו, אני מאמין שכן הייתי מתאבד במצב שלו אבל לא מבטיח כלום.
סודות ביטחון של מדינה זאת דווקא השוואה לא רעה, כי שחרור שלו יגרום נזק די דומה.
מה הקשר לדודו טופז? אתה אידיוט? דודו טופז בכלל תלה את עצמו, צריך חבל (או כבל במקרה של דודו טופז) כדי לעשות את זה, נראה לך שיש לו את זה? נראה לך שלא שומרים עליו שהוא לא יתאבד? (יותר טוב ממה ששמרו על דודו טופז תיהיה בטוח).
שוב, אתה מדבר כאילו להתאבד זו פעולה כל כך פשוטה, ואתה לא לא היית מתאבד בעצמך אתה סתם מזיין תמוח.
לא אכפת לך בכלל מה יקרה לו, העיקר אבל שהוא יחסוך לנו בעיות נכון?
בקיצור אתה סתם טמבל שנתפס לאיזה קטע של אנטי גלעד שליט וחושב שאתה מבין על מה אתה מדבר.
מגיע לך להחטף, ונראה אז כמה גיבור אתה להתאבד.
טוב אם יהיה חייל שנחטף והתאבד זה כנראה יהיה אני, מה שבטוח שיהיו עוד שיחטפו אם העסקה תתבצע, כי זה מה זה שווה את זה.
דודו טופז השתמש בחוט של קומקום אם אני לא טועה, יש מספיק דרכים, יש עוד אחד שקפץ מגובה של מעט מטרים לרצפת בטון ופצע את עצמו קשה, אם מישהו רוצה למות הוא יכול למות, אתה נתפס לקטנות וזה לא מה שרלוונטי כאן.
אני לא חושב שחייו של אדם אחד שווים חייהם של רבים אני מסתכל על זה בצורה של מספר נטו.
אני מאשים את הממשלה ואת הציבור ולא את גלעד שליט.
דרך קלה מאוד לפתור את זה? מבצע צבאי, או פשוט לתלות את כל האסירים שהרגו ולהנהיג עונש מוות, גם זה היה פועל, הדרך כרגע לא נכונה וזאת נקודת המבט שלי, וכמו שאמרתי אם אתה לא מסכים איתי אז 🖕 כי לא ממש משנה לי.
טוב אם יהיה חייל שנחטף והתאבד זה כנראה יהיה אני, מה שבטוח שיהיו עוד שיחטפו אם העסקה תתבצע, כי זה מה זה שווה את זה.
דודו טופז השתמש בחוט של קומקום אם אני לא טועה, יש מספיק דרכים, יש עוד אחד שקפץ מגובה של מעט מטרים לרצפת בטון ופצע את עצמו קשה, אם מישהו רוצה למות הוא יכול למות, אתה נתפס לקטנות וזה לא מה שרלוונטי כאן.
אני לא חושב שחייו של אדם אחד שווים חייהם של רבים אני מסתכל על זה בצורה של מספר נטו.
דרך קלה מאוד לפתור את זה? מבצע צבאי, או פשוט לתלות את כל האסירים שהרגו ולהנהיג עונש מוות, גם זה היה פועל, הדרך כרגע לא נכונה וזאת נקודת המבט שלי, וכמו שאמרתי אם אתה לא מסכים איתי אז 🖕 כי לא ממש משנה לי.
הוא יקבל אחרי שהאשכול הזה ייגמר, אני רוצה לתת לו במה לשפוך את כל השטויות שלו
לפני שהוא עף.
לטעמי האשכול הזה די מוצה. כל רגע מעכשיו והלאה הוא בדיוק מתאים בשביל לתת את הבאן, ויפה שעה אחת קודם.
תקשיב, זו לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה, אז אולי כדאי שנזכיר לך שלא אתה מחליט מתי אשכול כזה או אחר מיצה את עצמו, וגם לא מתי צריך להעביר את השיחה למסנג'ר.
אה וגם לא אתה מחליט למי להביא באן.
לטעמי האשכול הזה די מוצה. כל רגע מעכשיו והלאה הוא בדיוק מתאים בשביל לתת את הבאן, ויפה שעה אחת קודם.
אני הרבה יותר מודע ליכולות שלי ממה שאתה חושב, גם יותר מהרבה אחרים שאתה מכיר.
ותקרא שוב היטב, לא ברור איפה קראת שהחלטתי להביא באן למישהו
כי יש לך ממשלה של חנונים.אז למה ישראל לא "טוחנת אותם למוות", לא מתאים לך אלכס לחשוב שניהול מדינה זה דבר כזה פשוט.
הקדוש ברוך ישחרר אותו בקרוב אמן אבל לתת לרוצחים צמאי דם לצאת לחופשי זה טימטום מי מוכן שאחד מבני מישפחתו ירצח מאחד ששחררו אותו מי מי הגבר אנשים לא יודעים את חומרת השחרור של רוצחים עד שזה לא מגיע אלהם השם יעזור לגילעד שליט מיסכן
הקדוש ברוך ישחרר אותו בקרוב אמן אבל לתת לרוצחים צמאי דם לצאת לחופשי זה טימטום מי מוכן שאחד מבני מישפחתו ירצח מאחד ששחררו אותו מי מי הגבר אנשים לא יודעים את חומרת השחרור של רוצחים עד שזה לא מגיע אלהם השם יעזור לגילעד שליט מיסכן