סרטון שבועיים ברצף פאוורקלין 90ק"ג, פספוסים עם 93ק"ג

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
90ק"ג:

פספוסים עם 93ק"ג:

🥷

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי, אבל הרעיון הוא לא להנמיך את עצמך מספיק בשביל שתוכל להיכנס מתחת למוט, אתה יודע.
למה לא?
זה אפילו לא קרוב לקלין, הבעיה של קורן היא במילא שהוא לא הופך את המרפקים ונכנס מתחת למוט מספיק מהר.

לא רואה שום הבדל אם הוא יפתח פיסוק גדול או קטן.

כי, תקן אותי אם אני טועה, זה קיצור מלאכותי של המרחק שהמוט צריך לעבור, מה שאומר שאתה גם צריך להפעיל פחות כוח על המוט בשביל להביא אותו לאותו מקום.

למה לא?
זה אפילו לא קרוב לקלין, הבעיה של קורן היא במילא שהוא לא הופך את המרפקים ונכנס מתחת למוט מספיק מהר.

לא רואה שום הבדל אם הוא יפתח פיסוק גדול או קטן.

כי זה הרגל רע. אם אתה כבר בקטע של לקצר את הטווח תנועה עדיף ללמוד קלינים מלאים במקום לפתוח הרגלים רעים.

כי, תקן אותי אם אני טועה, זה קיצור מלאכותי של המרחק שהמוט צריך לעבור, מה שאומר שאתה גם צריך להפעיל פחות כוח על המוט בשביל להביא אותו לאותו מקום.

אני לא מכיר הגדרה של PC שאומרת שצריך לתפוס בעמידה צרה.
על פי ההגדרה שלך גם סקוואט LB זה קיצור מלאכותי של סקוואט ATG.
אבל אני מבין למה אתה מתכוון, ולדעתי ההבדל היחידי אם הוא לא יפתח את הפיסוק זה שהוא לא יצליח לתפוס את המשקל, המשיכה במילא תגיע לאותו גובה ההבדל יהיה רק אם הוא יצליח להפוך או שלא.
ולדעתי זה לא משמעותי עד כדי כך.

למה זה הרגל רע?

בעיקר כי זה חרא לברכיים. אם אין כוונה לעשות גרסאות מלאת (גם אם כן זה לא סוף העולם) והמטרה היא להרים כמה שיותר משקל, כדאי לפתוח קצת רגליים, אבל מנסיון אם נסחפים עם זה יותר מידי זה מתחיל מאוד להציק לברכיים.

בעיקר כי זה חרא לברכיים. אם אין כוונה לעשות גרסאות מלאת (גם אם כן זה לא סוף העולם) והמטרה היא להרים כמה שיותר משקל, כדאי לפתוח קצת רגליים, אבל מנסיון אם נסחפים עם זה יותר מידי זה מתחיל מאוד להציק לברכיים.

למה זה חרא לברכיים?
אגב לפוטבול אולי אפילו שווה לקורן לעמוד כמה שיותר רחב, זה בערך העמידה שמלמדים לכל מצבי התיקול והחסימה, עבודה עם בסיס קטן(עמידה צרה) תגרום לכך שיאכלו אותו חי.

ואני ראיתי הרבה בילדרים עושים רבעי סקוואט (עם די הרבה משקל)

אחלה משקל קורן ועוד בPC

רן הם עושים ככה, חוץ מלהרים עוד משקל, מכיוון שזה העמידה שמשתמשים לרוב בפוטבול.
לא רואה קשר בין הדברים, לא נראה לי שבילדרים נמדדים בחצי סקוואט שלהם.

נראה לי שהבעיה העקרית היא שברגע שאתה מתחיל לפתוח יותר ויותר רחב, אתה מתחיל לאבד שליטה על מה בדיוק קורה עם הרגליים שלך וכפות הרגליים שלך והברכיים מתחילותצ להצביע לכל מיני כיוונים שלא התכוונת.
מהנסיון שלי זה מתחיל לכאוב בשלב מסויים ולהפריע לדברים אחרים.

לגבי העניין של הפוטבול זה נשמע לי יותר כמו טיעון טוב לעשות סקוואט רחב (או אולי למשוך סומו). בפאוורקלין הוא מפעיל את הכוח במשיכה לא בזה שהוא נעמד ישר אחרי הפתיחת רגליים, זה קטע די זניח ואני לא חושב שמפתחים ממש כוח ככה. למשוך בעמידה רחבה לפאוורקלין לא כדאי כי אפשר לפתח משמעותית פחות כוח ככה.

רן הם עושים ככה, חוץ מלהרים עוד משקל, מכיוון שזה העמידה שמשתמשים לרוב בפוטבול.
לא רואה קשר בין הדברים, לא נראה לי שבילדרים נמדדים בחצי סקוואט שלהם.

הם עושים ככה כי הם לא יודעים לעבוד
זה שזה תורם להם זה נכון, אבל אם הם יעבדו נכון זה יתרום להם יותר

וגם שחקני פוטבול לא נמדדים בכמה הPC שלהם, ככה שההשוואה נכונה

אני מסכים עם רן שהם עובדים ככה כי הם לא יודעים לעבוד אחרת כנראה והם מנסים להרים כמה שיותר משקל. אם זה תורם להם יותר מלמשוך פחות משקל יותר גבוה זאת שאלה שאני לא חושב שאפשר למצוא לה תשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית