עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עומד צר בהתחלה יותר מבדדליפט, בכניסה אני טיפה יותר מרוחב כתפיים, הצילום מטעה.לא אמרת שהפסקת לפתוח רגליים?
למה לא?אוקיי, אבל הרעיון הוא לא להנמיך את עצמך מספיק בשביל שתוכל להיכנס מתחת למוט, אתה יודע.
למה לא?
זה אפילו לא קרוב לקלין, הבעיה של קורן היא במילא שהוא לא הופך את המרפקים ונכנס מתחת למוט מספיק מהר.
לא רואה שום הבדל אם הוא יפתח פיסוק גדול או קטן.
כי, תקן אותי אם אני טועה, זה קיצור מלאכותי של המרחק שהמוט צריך לעבור, מה שאומר שאתה גם צריך להפעיל פחות כוח על המוט בשביל להביא אותו לאותו מקום.
כי זה הרגל רע. אם אתה כבר בקטע של לקצר את הטווח תנועה עדיף ללמוד קלינים מלאים במקום לפתוח הרגלים רעים.
למה זה הרגל רע?
זה מפריע לגרסאות המלאות. אם בחיים לא תעשה גרסאות מלאות, אני מניח שזה לא משנה כל כך.
זה מפריע לגרסאות המלאות. אם בחיים לא תעשה גרסאות מלאות, אני מניח שזה לא משנה כל כך.
למה זה הרגל רע?
בעיקר כי זה חרא לברכיים. אם אין כוונה לעשות גרסאות מלאת (גם אם כן זה לא סוף העולם) והמטרה היא להרים כמה שיותר משקל, כדאי לפתוח קצת רגליים, אבל מנסיון אם נסחפים עם זה יותר מידי זה מתחיל מאוד להציק לברכיים.
זה בדיוק מה שהתכוונתי, ראיתי הרבה שחקני פוטבול עושים ככה(עם די הרבה משקל).
ואני ראיתי הרבה בילדרים עושים רבעי סקוואט (עם די הרבה משקל)
אחלה משקל קורן ועוד בPC
רן הם עושים ככה, חוץ מלהרים עוד משקל, מכיוון שזה העמידה שמשתמשים לרוב בפוטבול.
לא רואה קשר בין הדברים, לא נראה לי שבילדרים נמדדים בחצי סקוואט שלהם.