הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עובר מכון - מחדש את התכונית עבודה

• פותח/ת השרשור gbguy
  • פורסם בתאריך

gbguy

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
1
174
0
שלום לכם,

לפני קצת יותר מחצי שנה אמרתי שיכול להיות שאני עובר מכון, ואכן הרגע הזה קורה (עוד שבועיים). סוף סוף להתחיל SS בצורה רצינית, ולא להשתמש יותר ב-SM (כי אין במכון הנוכחי שלי ראק).
היה לי תוכנית מאוד טובה שפתחה אותי מאוד:
A:
לחיצת חזה 3-8X3
לחיצת חזה עליון ב-37 מעלות 3-8X3.
סווקאט 6-10X3.
דדליפט 6-10X3.
B:
BOR - 3-8X3
מתח - FX3
לחיצת כתף - 5X3
הרחקה - 8-10X3.

היא תוכנית מאוד חובבנית, אבל אין מה לעשות כשאין ראק או מיטה נורמאלית לבאנץ', ויש רק מאמן טוב שהתאים לי תוכנית לתנאים של המכון. בקיצור עוברים מכון, למקום שיש בו ה-כ-ל.
אני אמור להיפגש עם המאמן, הבנתי שמאמנים נותנים תוכנית Power lifting, ואמר שאין בעיה שאעשה סקוואט ודדליפט (יש!).
חשבתי להיפגש איתו בפעם הראשונה שאני נרשם ולהציע לו את ה-SS המפורסמת, אבל יש לי בעיה קטנה עם SS: אני מאוד לא סומך על ה-Power Clean, האם אוכל להחליפו לפרס?

תודה על העזרה.

PC זו משיכה ופרס לחיצה. אם כבר תוכל להחליף PC במתח או BOR. מצד שני, אם אתה חושב שהגעת למקום רציני אתה תמיד יכול לבקש שילמדו אותך לבצע PC כמו שצריך.

פרס זו לחיצה בדיוק כמו בנצ'. אתה דוחק את המוט מעל הראש.
PC זו משיכה, בדיוק כמו דדליפט. אתה מושך מהרצפה, צובר תאוצה ומעיף את המוט למעלה.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להתחיל את התכונית המפורסמת SS. לא עשיתי קודם את התוכנית הזו, כי לא היו לי אמצעים בשביל לעשות אותה כמו שצריך (לדוגמה: סקוואט עשיתי ב-SM).
או שאתם בכלל ממליצים לי להישאר עם התוכנית הזו, רק במקום לחיצה - באנץ', ולחיצת חזה - פרס?
כי בסה"כ עליתי בשנה האחרונה 6 קילו (בלי תוספות כמובן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית