הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת שומן ותכנון זמן חיטוב

k.braynt

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי חבר'ה חדש פה=]
לפני 3 שבועות התחלתי חיטוב , אני דואג למאזן שלילי של 1000 קלוריות כל יום, הורדתי עד עכשיו הרבה שומן בגב וטיפה בבטן. יש לי כמה שאלות :
1: כמה אחוזי שומן יש לי לדעתכם?
2: האם חובה פעילות גופנית בתהליך החיטוב[אפילו שאני במאזן שלילי של 1000 ק']?
3:האם עד סוף הקיץ [אם אני ימשיך במצב הזה ] אני אוכל להגיע ל 11% כדי שיראו תקוביות או שזה יקח יותר זמן[לא ביקשתי משו ודאי כי אפי' שיש תכנון לא תמיד זה מסתדר- אני מתכוון תיאורתית לפי הכמות שאני מאבד]?
נתונים:גובה:170 .
משקל:בערך 70.
היקף בטן[נק' הכי רחבה]:77.
היקף יד :30.
היקף ירך:50
גיל 16.10
תמונות:
64943020.jpg
71671315.jpg
56397402.jpg

איזה חיטוב בראש שלך אתה צריך מסה ולא חיטוב אין עלייך כלום מצטער להגיד.

לא רואים כלום תצלם מרחוק

הראשונה קצת יותר ברורה, תתחיל אימוני כוח עם מאזן קלורי חיובי קטן
אתה תתחיל לקבל צורה ומאסה, ועם הזמן תוסיף קלוריות

• פותח/ת השרשור
סבבה אנשים שמעתי [למרות שאני ימשיך עם זה עוד חצי חודש בערך ואז ירשם לחדר כושר]אני מעלה עוד תמונה מקווה שהפעם ברורה מספיק ותתנו לי בבקשה הערכה לאחוזי שומן:)
72594707.jpg
:(
91072154.jpg

• פותח/ת השרשור
אחי באמת שלא הבנתי תבדיחה=[[[ אם אתה בא להגיד שאני שחיף [?] שכח מזה אני יכול לתרום שומן D:

בכל מקרה אני צריך הערכה של אחוזי שומן - תודה מראש=]

---------- התגובה התווספה ב 21:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:03 ----------

מישו?? הערכת אחוזי שומן???............😵😵😵😵

לא יודע חסרה מסת שריר.

אישית במקומך הייתי מפסיק עם החיטוב

• פותח/ת השרשור
לא יודע חסרה מסת שריר.

אישית במקומך הייתי מפסיק עם החיטוב
אני יודע אחי [בא נגיד שהרבה מהמסה ירדה עם השומן שהורדתי] אני לא ממשיך עוד הרבה זמן [מקסימום עוד חודש בשביל הקוביות] אבל כמה רחוק אני כרגע מה 11-12 % - אמרו לי שאני 16% זה נראה לך נכון??

אחי באמת שלא הבנתי תבדיחה=[[[ אם אתה בא להגיד שאני שחיף [?] שכח מזה אני יכול לתרום שומן D:

בכל מקרה אני צריך הערכה של אחוזי שומן - תודה מראש=]

---------- התגובה התווספה ב 21:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:03 ----------

מישו?? הערכת אחוזי שומן???............😵😵😵😵

הבדיחה היא שהתמונות שהבאת מציגות רק איזה איבר או שתיים בגוף במיוחד האחרונה וכאילו בגלל זה הוא אמר לך "סחר באיברים".
הכוונה שתביא תמונות ברורות יותר.

הבעיה אצלך שא
תה שחיף אבל בלי גרם שריר בגלל זה א
תה חושב שא
תה שמן... אני היי
תי כמוך לפני כמעט שנה רק עם 30 קילו עודף...
תעשה מאסה

• פותח/ת השרשור
הבעיה אצלך שא
תה שחיף אבל בלי גרם שריר בגלל זה א
תה חושב שא
תה שמן... אני היי
תי כמוך לפני כמעט שנה רק עם 30 קילו עודף...
תעשה מאסה

צודק אחי אולי אני טיפה שחיף אבל היה לי הרבה שריר בבטן והרוב ירד בחיטוב-כי התחלתי בחיטוב במטרה לחשוף קוביות [יש לי קוביות ומעליהם מלא שומן] אז כל אלה שבאיםואומרים לי פה להפסיק ולהתחלי לעשות מסה,במה זה פאקינג יעזור לי -אוקי אני יראה טוב מבחינת שריר אבל הבטן תשאר מלאה שומן ולא יראו תקוביות ואז עוד עם חיטוב וירד תוך כדי גם השריר שבניתי אז מה הרווחתי?!
בגלל זה אני מעדיף לקרוע את עצמי ולהיות במאזן שלילי של 1000 קלוריות כל יום וכשהבטן תהיה נקיה משומן אני יתחיל לאכול ולהוסיף קלוריות:79nb: וככה אני יוכל לבנות 1:גוףכמעט ללא שומן 2: שריר ומאסה שיהיו: ביחס לשומן מאד גדול.

חלומות פז, כדי שיראו לך קוביות אתה צריך לרדת לאזור ה 7-8% וגם אז מותל בספק, אין לך מסת שריר כמעט, ככל שיש פחות מסת שריר אתה נדרש להגיע ל % שומן נמוך יותר כדי שיראות את הק1ביות וכל הצ1צ1ת ירצו אותך

צודק אחי אולי אני טיפה שחיף אבל היה לי הרבה שריר בבטן והרוב ירד בחיטוב-כי התחלתי בחיטוב במטרה לחשוף קוביות [יש לי קוביות ומעליהם מלא שומן] אז כל אלה שבאיםואומרים לי פה להפסיק ולהתחלי לעשות מסה,במה זה פאקינג יעזור לי -אוקי אני יראה טוב מבחינת שריר אבל הבטן תשאר מלאה שומן ולא יראו תקוביות ואז עוד עם חיטוב וירד תוך כדי גם השריר שבניתי אז מה הרווחתי?!
בגלל זה אני מעדיף לקרוע את עצמי ולהיות במאזן שלילי של 1000 קלוריות כל יום וכשהבטן תהיה נקיה משומן אני יתחיל לאכול ולהוסיף קלוריות:79nb: וככה אני יוכל לבנות 1:גוףכמעט ללא שומן 2: שריר ומאסה שיהיו: ביחס לשומן מאד גדול.
אה אחי נראה לי שהבנתי אותך אחי אתה רוצה להיות ס1ס כמוהו נכון אחי??
skinny-kid1.jpg

• פותח/ת השרשור
חלומות פז, כדי שיראו לך קוביות אתה צריך לרדת לאזור ה 7-8% וגם אז מותל בספק, אין לך מסת שריר כמעט, ככל שיש פחות מסת שריר אתה נדרש להגיע ל % שומן נמוך יותר כדי שיראות את הק1ביות וכל הצ1צ1ת ירצו אותך

מסכים איתך שבמצבי אני צריך להגיע לרמת שומן נמוכה מאוד כי שיראו אם בכלל , זה ברור אני כרגע מחטב בידיעה שבסוף החיטוב אני יראה שחיף וכמעט בטוח לא ישאר שריר -זה היה ברור לי מהתחלה , אבל מה שהרווחתי פה שברגע שירד לי רמת אחוזי השומן אני יכול להתחיל תמסה ששמה אני יבנה את השריר-אבל לחשוב שבסוף חיטוב יהיה לי קוביות ובטן כמו וואנדאם לזה אני ממממש לא מצפה:79nb: וגבר התמונה שהבאת למעלה זה איך שאני יראה אחרי חיטוב חחח אל תדאג לא ציפיתי לקוביות ממש -בסוף החיטוב:nono:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית