הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטנית

Int3rsys

משתמש מתחיל
191
4
נק' מוניטין:
138
191
4
הולמס פלייס
שלום,
הגעתי היום לדיאטנית ובטח אתם שואלים למה.. אני בן 16 ואמא שלי מקבלת חררה ברגע שהיא שומעת את המילה תוספים (במקרה שלי מדובר על אבקות חלבון). בכל מקרה, בגלל שהיא מפחדת מכל הנושא היא רשמה לי תור לדיאטנית. היום הגעתי עם אמא שלי לדיאטנית ושאלתי אותה לגבי הנושא של אבקות חלבונים, הדיאטנית אמרה לי שאני בכלל לא צריך לקחת בגלל שרמת הטסטוסטרון שלי בגוף עדיין נמוכה. בנוסף לכך, היא אמרה לי שיש לי 'אובססיה' לחדר כושר (מפה כבר הבנתי שאני מדבר עם אישה משוגעת) בגלל שאני הולך 4 פעמים לחדר כושר. היא אמרה לי שכמות החלבון שאני צריך לצרוך ביום היא הרבה יותר קטנה, כלומר, לפי מה שהבנתי בן אדם שמתאמן צריך לצרוך 1.8 עד 1.6 גרם חלבון פר קילו משקל, היא טוענת שצריך לצרוך כ1.3 גרם חלבון פר קילו משקל...
אבא שלי בתור רופא אמר לי שכדאי לי לא להשתמש באבקות חלבון מכיוון שהן מכילות פורמולה מוכנה של חלבון, כלומר, יותר עבודה לכליות... במידה ואני אוכל יותר מדיי חלבון שבא מאוכל מוצק ולא מאבקות, כל החלבון שהגוף לא זקוק לו - יוצא בשלשול או בדרכים אחרות.. במידה וזה בא באבקות חלבון - זה כבר מוכן ולכן לכליות יש יותר עבודה, מה שהורס ומעמיס עליהן..

השאלה שלי - האם להקשיב לה או להשתמש באבקות חלבון ?
תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
טוב אני מבולבל לגמריי...
ועוד הדיאטנית המטומטמת הזאת שרק תומכת בדיעות של אבא של ושל אמא שלי..
איזה כיף :(

טוב אני מבולבל לגמריי...
ועוד הדיאטנית המטומטמת הזאת שרק תומכת בדיעות של אבא של ושל אמא שלי..
איזה כיף :(

שוב אני אומר - עזוב אותך מחישובי חלבון. תתחיל לאכול יותר ותתאמן כמו שצריך.
מי בנה לך את התוכנית ואיך היא נראית?

• פותח/ת השרשור
המאמן במכון בנה לי אותה.. ישב איתי מס' שעות והתאים לי אותה...
ככה היא נראת:
A:
BOR
פולי עליון רחב
פולי עליון צר
פשיטת גב עם מוט
כפיפת ברך
טרפז - העלאת כתפיים
הרחקת משוקולת בשיפוע - כתף אחורית
כפיפת מרפק עם מוט אולימפי
כפיפת מרפק מוט W באחיזה הפוכה

B:
סקוואט
פשיטת ברך בישיבה
בנץ' פרס
בנץ' פרס בשיפוע חיובי
פרפר
ארנולד פרס
הרחקה לצדדים של המשקולות - אין לי מושג מה השם של התרגיל, עובד על הכתף האמצעית
פשיטת יד מאחורי הראש
פשיטת מרפק בפולי עליון

לא. אם אתה אוכל מספיק אין שום צורך. במשך כל קריירת האימונים המטורפת שלי כמות הפעמים ששתיתי שייק חלבון היא חד ספרתית.

אם יש לך אפשרות לאכול יותר ואוכל טוב עם חלבון (בשר, דגים, עוף, גבינות, נקניק וכו') אז תנצל את זה ותאכל אוכל. אתה יכול גם לשתות חלב.

• פותח/ת השרשור
בSS יש גם עבודה על הכתפיים ?
אגב, איפה אפשר לקנות\להוריד את הספר ?

עריכה:
לא משנה, מצאתי את האשכול בפורום אימונים.
בכל מקרה, תודה רבה coldfire, משה, מר לטיסימוס , וDeus ex machina שהקדשתם מזמנכם כדי לעזור לי.

נערך לאחרונה:
כי:
א. התאוששות
ב. אתה מתאמן מתחיל שדורש יותר חלבון
ג. באימוני כוח בכללי נדרש יותר חלבון עקב סעיף א'

בכל מקרה אם אתה אוכל כמות נכבדה של פחמימות (250-300 גרם ומעלה) אין צורך בכל כך "הרבה" חלבון כי יש את כל הקטע של Protein Sparing

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית