מה לעשות בקשר לפיגור של האמה

itayprz

משתמש פעיל
302
1
נק' מוניטין:
18
302
1
תיראו היד שלי גודלת מהר טילים הגעתי כבר ל39.5
אבל האמה איזה 30 ס"מ

וזה לא שהעמסתי עליה כי אני לא נותן לה דגשים מיוחדים,
עכשיו אני בתוכנית של לייל עם הa1 b1 - a2 b2

מה אני יכול לעשות.

אחי כמו הקטע עם תאומים זה גנטי בעיקר....תוכל לפטור את זה בד"כ עם החלפת אחד מתרגילים הידיים בפטישים [מיד פוזישן] כך תוכל לתת דגש על ברכיורדיאליס....לי זה עבד

אחי תנסה לעשות אמה בכל האפשרויות שיש לך חוץ מזה אם אתה רואה שזה לא מתפתח לך יכול להיות שאתה עושה זאת לא נכון אבל בעיקר העניין הוא גנטיקה תלוי...
תנסה לשאול את המדריך בחדר כושר למה זה 30 והיד כמעט 40..
הוא יסביר לך..
בהצלחה:)😃

תעבוד בלי כפפות, שים לב לאופן האחיזה שלך שהיא הדוקה ובלי "שבירה" של שורש כף היד.

אם עדיין תרגיש צורך לכך, תן דגש לאמות בסוף אימון (אם אתה עובד AB, אז בסוף אימון B)
אני הייתי הולך על עבודה בעצימות גבוהה וטווח נמוך -
2 סטים כפיפות מרפקים באחיזה הפוכה, 8-6 חזרות
2 סטים כפיפות מרפקים באחיזה רגילה (הרמה עד גובה מרפקים - 90 מעלות בין הזרוע לאמה), 8-6 חזרות

מה שאתם שוכחים זה שהאמה עצמה [השרירים שם] אין להם פוטנציאל גדילה כמו לבייספס או לטרייספס....זה שריר שלא עובר היפרטרופיה משמעותית כי זה שריר סיבולת [כמו רחחב ביטני]
שבוע שעבר הסברתי את זה בפורום אחר :)בנוסף בערך חצי מהאמה זה רצועות וגידים ולא שריר ורוב הנפח שלה היא בעיקר מהברכיורדיאליס[השריר שאחרי לכפיפה במרפק במיד פויזשן{פטישים} ]
כדי פתח גודל של האמה לעשות כפיפת שורש כף יד לא תעזור במיוחד

ולגבי שורש כף היד? האם הוא יכול לגדול- כלומר הוא יכול להתעבות איכשהו? או שזה רק גנטי ונדפקתי ען שורש כף יד של ילדה אנורקטית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית