איך בעלי מסת שריר גבוהה כמו שרירנים שהינם מן הסתם במאזן קלורי חיובי(והרבה)-רק מורידים אחוז שומן וללא כל אירובי, אני יודע ששרירים צורכים אנרגיה ולכן הם מאבדים שומן אולם בכל זאת כל שרירן מתחיל חייב ליזלול בשביל להתחיל לגדול אז מי אמר שהאוכל שהוא אוכל לא ילך בחלקו לשומן? אפילו אם זה מפחמימה, מה אם אני יאכל המון פחמימות נקיות ואהיה ב2000 קלוריות מעל למה שאני שורף ביום-הם יהפכו לשריר?, אם כך מי שעושה אימוני כח יכול לאכול פחמימות נקיות בלי חשבון כלל והרי שהוא רק יגדל? דבר זה לא ברור לי כלל וכלל אנא תרחיבו בנושא, קראתי את כל המאמרים של משה כאן ולא סופקתי, קראתי שאלי יאנה כשרצה להתחרות למר עולם הגיע ל4 אחוז שומן, איך לעזאזל הוא הגיע לזה, ונוסיף את העובדה שכל השרירנים האלה לא עושים אירובי רציני אם בכלל?, כל זה כ"כ קשה לי כי אני עובד על חיטוב כבר 5 חודשים רץ כמו מטורף, אוכל כמו ציפור ומתאמן כמו סוס-אז נכון אי אפשר להעלות מסת שריר ולהוריד אחוז שומן בד בבד, אז למה לא ירדתי באחוז שומן גרידא?, אני יודע שבישביל להוריד אחוז שומן צריך להיות במאזן קלורי שלילי של עד 500 קלוריות -ואם אני בחיסרון של 100 אני לא יוריד יותר או לפחות להוריד כמו ב500?, אודה לכם אם תרחיבו את היריעה בנידון.
ואגב תודה לכם אתם אחלה, כל השאלות קידבק ששאלתי פה עם כל השטויות שעשיתי(ועושה) אט אט אני מבין איך לעבוד נורמלי והכל בזכותכם, כל המאמנים ששאלתי לא עזרו לי ככה, תודה לכם:193ek:
ואגב תודה לכם אתם אחלה, כל השאלות קידבק ששאלתי פה עם כל השטויות שעשיתי(ועושה) אט אט אני מבין איך לעבוד נורמלי והכל בזכותכם, כל המאמנים ששאלתי לא עזרו לי ככה, תודה לכם:193ek: