הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמנים ואומגה 3 בחו"ל?

• פותח/ת השרשור loy
  • פורסם בתאריך

loy

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שלום,

אני נוסע לחצי שנה לחו"ל, למדינה קטנה בשם הודו. מז"א חם ולח, מה בנוגע לויטמינים ואומגה 3? כדאי להביא? אפשר לוותר? הם לא יהרסו בתרמיל בחום של 30 מעלות בממוצע?
אני ממש בדילמה אם להביא מולטי ויטמין, כי סהכ התזונה שלי שם תהיה ממש לא ברורה.

וכמה זמן לוקח עד שמגיעה הזמנה מויטהקוסט או BB? הזמנה קטנה, כנראה שאזמין את הויטמינים משם.

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
בריאות זה חשוב.
ומולטי ויטמינים יעזרו לי שם, השאלה אם הם יתמודדו עם החום?

• פותח/ת השרשור
בישראל אין 45 מעלות ובישראל הויטמינים הם בבית ולא בתרמיל בגסטהאוס מסריח.

לא חושב שאנשים שנוסעים להודו בדיוק מתעניינים בבריאות, נראה לי אתה נוסע למקום הלא נכון.

• פותח/ת השרשור
די, ברצינות.
השאלה אם יש טעם וחשיבות לקחת מולטי ויטמין, פשוט התזונה עלולה להיות בעייתית, ומאידך, כמה השפעה יש לזה?

קרוב לודאי שלא תהיה לזה יותר מדי השפעה. רוב האוכלוסיה לא לוקחת מולטי-ויטמין והמודעות שלה לבריאות מסתכמת בלאכול רק את "הלבן של הביצה" ובכל זאת אתה רואה אנשים חוזרים מהודו בריאים ושלמים... לפחות פיזית.
אם אתה ממש דואג לבריאות וזה, תיקח מה זה כבר משנה, מקסימום יעשה לך שקט מצפוני, ימנע לך איזה טריפ רע או משהו.

Spasm32 הוא שואל כי אני מאמין שהוא פוחד שזה יתקלקל אולי בתרמיל שלו בחום כבד.
ככה שזה יגרום ליותר נזק מאשר תועלת.

שמעתי שבפטריות יש ויטמינים.

תגידו לי נדפקתם?????????????? מי נוסע להודו ולוקח אומגה 3 ומולטיויטמין????????? רוצים גם לעשות SS בהודו???????

פאק לפעמים לא מבין את האנושות

תגידו לי נדפקתם?????????????? מי נוסע להודו ולוקח אומגה 3 ומולטיויטמין????????? רוצים גם לעשות SS בהודו???????

פאק לפעמים לא מבין את האנושות

למה אתה מלכלך ככה על הודו היא מדינה הרבה יותר מפותחת ממה שחושבים

הינה למשל הנוף המדהים הנשקף מחדר בית מלון יוקרתי 👑

240220100171.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית