הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פלייסטיישן 3

• פותח/ת השרשור TheZoRT
  • פורסם בתאריך

TheZoRT

משתמש פעיל
762
53
נק' מוניטין:
2,305
762
53
חזרתי הביתה ומצאתי קופסה עם השם שלי עליה. בפנים חיכה פלייסטיישן 3 גירסת 120 ג'יגה עם כבל HDMI ושני משחקים (נרניה ועוד שטות).

מכיוון שלא נגעתי בפלייסטיישן מאז הצבא (ימי הפרו העליזים), רציתי לשאול כמה שאלות למקרה שיש פה מביני דבר:

1. זה מכשיר חדש. מה צריך לעשות כדי שהוא יקרא צרובים וכאלה? פעם היה עניין של צ'יפים או משהו- זה רלוונטי? איפה עושים, כמה עולה וכו'?
2. מה עוד אפשר לעשות עם המכשיר? הבנתי שיש בו הכנה לסראונד וכונן בלו ריי..זה אומר שאני יכול להפוך אותו לחלק מהקולנוע ביתי? אפשר לעשות ממנו דוק של מוזיקה?
3. כבר הכניסו את הפונקציה של משחק רשת בקונסולות? אם כן, איך עושים את זה וכמה זה עולה?
4. המלצות למשחקים? (אם יש אופצייה של רשת, אשמח לקבל המלצות לשחקן יחיד והמלצות למשחקי רשת).

תודה! 😃

1. לא רלוונטי, כרגע אין פריצה.

2. לפי מה שאני יודע אין בעיה לחבר לו התקנים חיצוניים לUSB, עוד שיטה זה להזרים את המדיה
מהמחשב אל הסוני וממנו לטלוויזיה עם התוכנה PS3 Media Server.
זה לא ממש העברה של הקבצים אל הסוני, אלא יותר הרצה שלהם מהמחשב בעזרת הרשת הביתית ואם אין, אז לחבר את המחשב לסוני ישירות עם כבל גם טוב.

3. זה מה שטוב בסוני - זה חינם !
המשחק ברשת תלוי פשוט אם המשחק תומך בזה, אם כן - נכנסים ומשחקים באופציית המולטיפלייר של המשחק.
כמובן שאתה צריך לפתוח משתמש, אם אני לא טועה בהפעלה הראשונה כבר הוא יציע לך לעשות את זה.

4. זה כבר תלוי בסגנון שאתה מחפש, תרשום מה אתה אוהב (מכות, FPS- לדוג' קול אוף דיוטי וכו')

bl0rgish ענה לך יפה על כל השאלות. 😃
מחזק את דבריו.
במיוחד לגבי סעיף 2 - הכי חשוב לסדר את זה כי זה אדיר להזרים סרטים מהמחשב לטלויזיה בסלון באמצעות הPS3.

לגבי 4 זה באמת מותנה סגנון אבל יש כמה משחקים שכולם אוהבים כמו GOD OF WAR 3 ו UNCHARTED 2

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות!

1. אם אין פריצה, אפשר לשחק רק עם משחקים רשמיים שקניתי בחנות?

2. לגבי הרשת, אני פשוט אחבר אותו לרשת (אלחוטית או חוטית- יצאתי ליצן שלא בדקתי על המכשיר עצמו). מה זה PS3 מדייה סרבר? זאת תוכנה שנמצאת על המכשיר עצמו או שצריך להוריד אותה בנפרד? (אני בעבודה עכשיו והמכשיר בבית)

3. סבבה, תודה.

4. לגבי המשחקים, אני לא ממש משחק באופן כללי. כמו שאמרתי, מהצבא לא שיחקתי, אבל עכשיו אני מניח שאחזור שוב. משחקי יריות זה נחמד אבל אני אוהב שיש גם עלילה נורמלית. אם יש משהו של התגנבות זה גם סבבה.
בשביל מכות אני מניח שאני אלך על tekken לא?

קורן, הכל טוב איתך??

חזרתי הביתה ומצאתי קופסה עם השם שלי עליה. בפנים חיכה פלייסטיישן 3 גירסת 120 ג'יגה עם כבל HDMI ושני משחקים (נרניה ועוד שטות).

מכיוון שלא נגעתי בפלייסטיישן מאז הצבא (ימי הפרו העליזים), רציתי לשאול כמה שאלות למקרה שיש פה מביני דבר:

1. זה מכשיר חדש. מה צריך לעשות כדי שהוא יקרא צרובים וכאלה? פעם היה עניין של צ'יפים או משהו- זה רלוונטי? איפה עושים, כמה עולה וכו'?
2. מה עוד אפשר לעשות עם המכשיר? הבנתי שיש בו הכנה לסראונד וכונן בלו ריי..זה אומר שאני יכול להפוך אותו לחלק מהקולנוע ביתי? אפשר לעשות ממנו דוק של מוזיקה?
3. כבר הכניסו את הפונקציה של משחק רשת בקונסולות? אם כן, איך עושים את זה וכמה זה עולה?
4. המלצות למשחקים? (אם יש אופצייה של רשת, אשמח לקבל המלצות לשחקן יחיד והמלצות למשחקי רשת).

תודה! 😃

יש רשת בחלק מהמשחקים ויש צאט וכאלה
בעיקרון אני לא אוהב משחקי גוף ראשון בסוני אבל אם אתה רוצה רשת אז שחק בCOD 6 או משהו כזה
אם אתה רוצה יחיד שחק בassasain creed ושטויות כאלה

קנה uncharted וcall of duty 6 modern warfare 2(בלאט איזה שם דפקו לזה), ואתה מסודר.

הPS3 משמש בעצם כסטריימר(מזרים מדיה) בין המחשב שלך לPS3,זה אומר שאת כל הסדרות+המוזיקה שיש לך על המחשב אתה יכול להריץ על הPS3 ואז לראות בטלוויזיה(זה ממש נוח פשוט מהPS3 לדפדף בכל ספריית המוזיקה/סרטים שיש לך על המחשב ולראות על הטלוויזיה).
בדומה למערכת POPCORN אם אתה מכיר

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------

משחקים תזמין מקנדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית