הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה כבר מתחיל להיות נדוש כמות הפעמים שפתחתי אשכול כזה

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
תראו אני וההורים שלי במאבקים מתמשכים כבר חודשיים על כל הנושא של אימוני כוח.
אני בן 15 וחצי נמוך מאוד (1.61) וזה מה שגורם להם להמשיך לריב איתי על זה...
אמא שלי לומדת להיות מורה לחינוך גופני,המורה שלה הוא "פרופסור" שמלמד גם מאמני כושר וכו'.
מה שקורה זה שהם בגלל שמאחורי ההורים שלי עומדים המאמנים שלי והפרופסור הזה ועוד כמה אנשים הם חושבים שהם צודקים וכשאני אומר להם שזה שטויות וזה בגלל שהם לא מתעדכנים כבר 60 שנה במה שקורה זה מה שיוצא...בקיצור שום דבר שאני אומר להם או שואל אותם עוזר הם אומרים שהם מאמינים רק לאנשים מקצוע שאיתם הם ניפגשים פנים מול פנים(זה לאחר שאמרתי להם שיש פה הרבה אנשים בעלי דיפלומה של מאמני כושר ועוד)חשבתי האם יש פה בן אדם שמאמן בחדר כושר מסוים וכן תומך בתוכנית ונותן למתאמנים שלו לעשות סקוואטים דדליפט וכו' ומוכן להושיע אותי ולהסביר להם פנים מול פנים...? אפילו אם זה יהיה במתכונת של אימון אישי או לא יודע מה...
זה ממש לא משנה באיזה איזור... אני כעיקרון במרכז אבל אני מוכן לנסוע לכל מקום אם זה מה שצריך...ולכל החכמולוגים פה לא אני לא ישאל את הפרופסור מה הסקוואט שלו...
ואני כמעט בטוח שאני לא ימצא מישהו כזה שיוכל לעזור אבל בכל מקרה אם יש לכם רעיון איך לפתור את זה....

סליחה על המגילה כמובן ...😃:

שיגעת אותנו כבר... תראה להורים שלך מחקרים וזהו
אם הם לא מאמינים למחקרים, למה נראה לך שהם יאמינו לאיזה מאמן?

פשוט תתאמן איך שבא לך וזהו

• פותח/ת השרשור
מה הגובה של ההורים שלך?
1.60 ו1.70... הם פחות מפחדים מהגדילה ויותר "מהפגיעה העתידית בגב" מחקרים לא יעזרו לי כי הם אטומים ומוכנים להקשיב רק לאדם שעומד מולם פנים מול פנים,ואם זה היה החלטה שלי לא הייתי משתף אותם אבל בגלל שהמכון כושר שלי זה מכון של ליצנים והם לא תומכים בתוכנית או בתרגילים בעצמם הם משתפים את ההורים שלי...
ולקרמבו כן אני יודע שכבר שיגעתי אותכם אבל אני משתגע גם בעצמי תאמין לי...

• פותח/ת השרשור
פאק זה כזה חרטא...
אם כי אני מקווה שזה נכון לגבי, אני 195~ ואני מקווה להפסיק כאן ..
מה חרטא? לא אני ולא הם מאמינים שזה יפגע לי בגדילה... טוב קצת אבל זה לא משנה כבר הבהרתי להם שזה לא משנה לי גמד או גבוהה ;]

אמא שלך 1.60 ואבא שלך 1.70 והם מצפים שתהיה 1.90? תגיד להם שגנטית הסיכויים אומרים שלא תהיה בחיים מעל 1.75-1.80 וגם לשם מאוד יהיה לך קשה להגיע ואם כי הסיכויים שלך זה להתאזן באזור ה 1.65-1.70, כמובן שאני לא נביא ואין לי מושג איזה גנים היה לסבים והסבתות שלך, אני אגיד לך אישית שאמא שלי 1.60 משהו כזה אולי מעט פחות ואבא שלי 1.70 ואני 1.78 ואחי 1.69 (גדול ממני) ככה שאי אפשר לבקר על כך.

• פותח/ת השרשור
אמא שלך 1.60 ואבא שלך 1.70 והם מצפים שתהיה 1.90? תגיד להם שגנטית הסיכויים אומרים שלא תהיה בחיים מעל 1.75-1.80 וגם לשם מאוד יהיה לך קשה להגיע ואם כי הסיכויים שלך זה להתאזן באזור ה 1.65-1.70, כמובן שאני לא נביא ואין לי מושג איזה גנים היה לסבים והסבתות שלך, אני אגיד לך אישית שאמא שלי 1.60 משהו כזה אולי מעט פחות ואבא שלי 1.70 ואני 1.78 ואחי 1.69 (גדול ממני) ככה שאי אפשר לבקר על כך.
חחח הם גם לא ציפו 3 דורות אחורה כל המשפחה שלי לא עברה את ה1.75 בגלל זה הציפיות שלי לא בשמים וזה לא ממש משנה... הפחד שלהם הוא לא מהגדילה אלא מהפציעה "העתידית" שיכולה "להיגרם" בגלל הסקוואט הדדליפט הפרס ושלא לדבר על הPC שהם בכלל לא מוכנים לשמוע עליו (המאמנים) אין לי שום דרך לשכנע אותם הם לא מוכנים לקרוא מאמרים או מחקרים... הם רוצים בן אדם חיי שעומד מולם וזה מטריף אותי :\

למה אתה בכלל אומר להורים שלך מה אתה עושה בחדר כושר..?
פשוט לך לבד תעשה מה שאתה צריך וזהו לא צריך לשתף אותם מה אתה עושה שם....

• פותח/ת השרשור
אני מבין שלרובכם לא היה ממש זמן לקרוא הכל...?אמרתי זה לא מבחירה שלי זה שהם יודעים...המכון כושר שלי מתנגד לתרגילים כאלו (מה שמצחיק זה שהם מרשים לעשות בנץ' ועוד מלמדים את זה בצורה כזאת גרועה אבל סקוואט הם מרשים ברבעים...) אז כשהמדריכים ראו שאני עושה סקוואט מלא ודדליפט הם דאגו ליידע את ההורים שלי לבד...

אולי תנסה אלטרנטיבה- במקום ללכת למכון כושר עם מדריכים מעפנים תנסה למצוא נבחרת נוער לאתלטיקה כבדה ולנסות להתאמן איתם? שם בטוח לא יגידו לך שדדליפט פוגע בגב. תבדוק אם יש באזור המגורים שלך.

• פותח/ת השרשור
מתאמן בביפיט וגר ברחובות ואין לי בעיה להגיע למקומות באיזור כמו לדוגמא ראשון וכו'...אם באמת קיים כזה מועדון אני אשמח מאוד להגיע לשם ! במיוחד מהסיבה שלהצטרף לנבחרת יהיה צעד גדול מבחינת מה שאני רוצה לעשות בעתיד...

• פותח/ת השרשור
לא בקטע של לזלזל אבל אין בזה עתיד, במיוחד לא בארץ.
לא בקטע של הרמת משקולות תחרותית...אני מתכוון שאם אני יוכל להיכנס לניבחרת זאת תיהיה התחלה לפחות...זה תחביב גדול מאוד אצלי וזה יתן לי מענה גם מבחינת שקט מההורים וגם יספק לי את ההנאה שבספורט הזה...😃

• פותח/ת השרשור
תראה להם את המאמר הזה
https://docs.google.com/viewer?url=http://wincol.ac.il/wincol.ac.il/originals/imun-tzeirim.pdf&pli=1
תראה להם גם מי זה אלי סדרס.
הוא יושב ראש איגוד הרמת משקולות בארץ , יש לו כמה תארים , מכשיר מאמנים בוינגיט בין היתר.
אני מכיר את הבנאדם אישית.
תודה רבה רבה אחי 😃
שאלתי אותך באשכול שלך אבל אולי תוכל לענות לי פה...מאיפה אתה ואיפה אתה מתאמן בהרמת משקולות? זה נבחרת או משהו בסגנון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית