הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט והרגשה מוזרה בגב תחתון

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה תיראו אני עושה סקוואט כבר קרוב לחודשיים (AB עדיין לא SS) בחודש הראשון הטכניקה שלי הייתה על הפנים אבל עכשיו אני די שיפרתי,העניין הוא שבערך שלושה שבועות אחרי שהתחלתי לעשות סקוואט התחלתי להרגיש הרגשה מוזרה כזאת בגב תחתון... זה קורה כשאני מתכופף להרבה זמן או עושה תנועות מסוימות אם הגב ולפעמים גם כשאני שוכב בצורה מסוימת... לפעמים זה מרגיש כמו דומס אבל לפעמים כמו משהו אחר ואני לא יודע להבחין,למי שלא מבין לאיפה אני מתכוון אני מתכוון לאיזור של עצם הזנב וכמה ס"מ למעלה.
שאלה שלי האם יש קשר בין השניים והאם יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון:\
הסקוואט שלי לא גבוהה בכלל משהו בסביבות ה40-45 קילו.

סקוואט מפעיל לחץ על זוקפי הגב, הגיוני שתרגיש ככה אחרי סקוואט שכבד לך...
תוך כמה זמן ההרגשה נעלמת?

• פותח/ת השרשור
סקוואט מפעיל לחץ על זוקפי הגב, הגיוני שתרגיש ככה אחרי סקוואט שכבד לך...
תוך כמה זמן ההרגשה נעלמת?
לא ממש שמתי לב... אבל בדרך כלל היא לא ממש נעלמת... העניין הוא גם שאין לי אינדיקציה לגבי מתי זה נעלם בדיוק בגלל שאני מרגיש את זה רק כאשר אני מתכופף הרבה זמן או עושה תנועה מסוימת...

• פותח/ת השרשור
היה לי היום באימון מילטרי ושמתי לב לזה שאני מרגיש יותר את ההרגשה הזאת בגב אחרי ותוך כדי ביצוע המילטרי...יש סיכוי שאני מבצע לא נכון את התרגיל וזה מה שגורם להרגשה הזאת בגב?

זה סבבה לגמרי 😃

כן, זה נשמע מוזר שאומרים את זה, אמר אין מה לעשות.
תעבוד על הבייספס, תרגיש את הפאמפ, ככה זה בLOWER BACK

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית