הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים

• פותח/ת השרשור john_sh
  • פורסם בתאריך

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
שלום,
אני הולך להזמין תוספים מחו"ל ואני רוצה חוות דעת (אם אפשר : ))
אופטי-מן וקריאטין בקפסולות של optimum.
יש לי בבית קריאטין אבקה של צ'מפיון (אני קצת מתבאס על האבקה). יש הבדל משמעותי באיכות בין הקריאטין של צ'מפיון לזה של אופטימום?

כתוב באינטרנט שלוקחים מנה (2 קפסולות) בוקר צהריים וערב...זה אומר 6 קפסולות ביום?

בנוסף, אני הולך לקנות (בארץ) אבקת חלבון של אופטימום. פעם שעברה קניתי בטעם שוקו וקצת התאכזבתי מהטעם...יש המלצות?

ושאלה של ידע כללי...איך האבקה של צ'מפיון לעומת אופטימום בפרט ושאר האבקות בכלל?

תודה ולילה טוב!

אם אתה אוהב שוקולד תנסה את השוקולד של דיימטייז שכבר כמה פה אמרו שהוא עדיף מהשוקולד של אופטימום,יש להם עוד טעמים טובים כמו קפה מוקה שנחשב לרב מכר,קרמל,פינקולדה ועוד..יש לדימטייז נתונים טובים מהאופטימום.
זאת האבקה:
http://www.musclehouse.co.il/Elite_Whey_protein_Isolate-details.aspx
יש לך גם הנחת פורום LBS של 10%,אתה מוזמן ליצור קשר עם אור שרעבי מר ישראל שעובד אצלנו בטלפון 0775120014 ולהתייעץ איתו.

לגבי אבקת הקריאטין,יש לך קריאטין מקביל אחד לאחד לקריאטין של אופטימום והוא הקריאטין של ISS,יש לו תקן CREAPURE שמעיד על האיכות הגבוהה שלו,יש לקריאטין ISS מחיר הרבה יותר תחרותי על מנת לגרום לכם לקבל קריאטין מעולה במחיר טוב מאד
http://www.musclehouse.co.il/תוסף_מ...h_Complete_Creatine_Power_1000gr-details.aspx

נערך לאחרונה:
לגבי קריאטין: בגדול קריאטין זה קריאטין לא אמור להיות הבדל משמעותי לך מה מה שהכי משתלם בחנות (אני מאמין שבחנויות לא יחזיקו זבל)

לגבי אופטימום: תקח טעם בננה, פשוט טעים בעיקר עם חלב, אני לא מכיר מישהו שהתאכזב מזה, מומלץ בחום

לגבי ההבדלים: בגדול אבקה זה אבקה, לאופטימום יש שם טוב היא חברה גדולה ומוכרת ושאתה קונה אותה אתה יודע שאתה מקבל מוצר טוב צ'מפיון מוכר בעיקר בארץ, נראה לי שמשה כתה פה פעם שבארה"ב היא בקושי מוכרת, בקיצור-אופטימום.

נ.ב: אתה נעול דווקא על אופטימום או שמוכן לנסות עוד חברות?

תנסה את השוקו/קפה מוקה של דימטייז, אני גם לא חובב את השוקולד של אופטימום, לדעתי חסר לו טעם והשוקולד מילקשייק יש לו טעם של רעל עכברים, אשכרה שילמתי 100 ש"ח שיקחו ממני את הדלי ויביאו לי טעם אחר, זה היה ממש מצחיק. לאופטימום יש מספר מועט של טעמים מוצלחים שאני אהבתי, אבל המחיר שלו בארץ פשוט ביזיון ולדעתי ממש לא משתלם, עושים על אנשים קופה והם זורמים עם הזרם, במקום לעשות חרם צרכנים ולהראות ליבואן מה זה, היבואן חוגג על האנשים וממשיך לעלות מחירים.

לגבי אופטימום: תקח טעם בננה, פשוט טעים בעיקר עם חלב, אני לא מכיר מישהו שהתאכזב מזה, מומלץ בחום

לגבי ההבדלים: בגדול אבקה זה אבקה, לאופטימום יש שם טוב היא חברה גדולה ומוכרת ושאתה קונה אותה אתה יודע שאתה מקבל מוצר טוב צ'מפיון מוכר בעיקר בארץ, נראה לי שמשה כתה פה פעם שבארה"ב היא בקושי מוכרת, בקיצור-אופטימום.

נ.ב: אתה נעול דווקא על אופטימום או שמוכן לנסות עוד חברות?

לא צריך להיות נעול אל אופטימום,אתה משלם המון על שם ועל קופסא עטופה יפה.רק לידע כללי בטעם בננה של אופטימום שמים צבע מאכל צהוב,אני אישית לא מחבב צבעי מאכל וזה קצת מבאס כדי "שהאבקה תראה יפה שאתה מערבב אותה בשייקר" שמים צבעי מאכל לא בריאים.בדיימטייז בננה אין צבעי מאכל ולדעת המון לקחות הוא גם בהרבה יותר טעים מהאופטימום בננה.

וסתם שתדע היום האופטימום כבר מזמן לא מדורג גבוה בטבלת המכירות,הדיימטייז כבר מזמן עבר אותו ובגדול:victory:

נערך לאחרונה:
לא צריך להיות נעול אל אופטימום,אתה משלם המון על שם ועל קופסא עטופה יפה.רק לידע כללי בטעם בננה של אופטימום שמים צבע מאכל צהוב,אני אישית לא מחבב צבעי מאכל וזה קצת מבאס כדי "שהאבקה תראה יפה שאתה מערבב אותה בשייקר" שמים צבעי מאכל לא בריאים.בדיימטייז בננה אין צבעי מאכל ולדעת המון לקחות הוא גם בהרבה יותר טעים מהאופטימום בננה.

וסתם שתדע היום האופטימום כבר מזמן לא מדורג גבוה בטבלת המכירות,הדיימטייז כבר מזמן עבר אותו ובגדול:victory:

אין בעייה ידידי, אני בטח שלא מקובע אל אופטימום וכנראה שהקופסא הבאה תהיה דמטייז, אבל לפי מה שהבנתי החבר למעלה רוצה אופטימום בגלל זה התייחסתי לזה 😃

אגב, אתם מחזיקים בחנות גם אופטימום וגם דמטייז?

רק אני רוצה לדעת אם יש את אופטימום בכל הטעמים
כי בפעם האחרונה שהייתי (זה היה שבועיים אני חושב אחרי שפתחתם) היה רק וניל וקרמל טופי פאדג'..

אנחנו צריכים לקבל עוד טעמים,תמיד תתקשר לפני לברר,אנחנו לא מחזיקים הרבה אופטימום כי כבר אין דרישה כמעט למוצר וחבל לנו להעמיד הרבה מוצרים על המדף ושהתוקף שלהם ייגמר.

• פותח/ת השרשור
אני לא נעול על אופטימום, פשוט איתם אני יודע שאני מקבל איכות שהוכיחה את עצמה שנים, משהו כמו לקנות אדידס.
אני אחפש עוד קצת בפורומים לראות מה אומרים...
בכל מקרה איך הקריאטין של אופטימום בקפסולות והאם באמת צריך 6 קפסולות ליום?
תודה רבה!

אני לא מכיר את הקפסולות האלה שאתה מדבר עליהן..

כחנות שמוכרת המון תוספים בחודש ציינתי כבר בעבר שהיום הדיימטייז נחשב למקום ראשון במכירות,הוא כבר מיזמן עקף את האופטימום בגלל הסיבה שהלקוחות שהיו קונים אופטימום בעבר ניסו את הדיימטייז ופשוט נתנו תגובות טובות יותר על הדיימטייז ועברו לצרוך את דיימטייז על בסיס קבוע.

תנסה את השוקו/קפה מוקה של דימטייז, אני גם לא חובב את השוקולד של אופטימום, לדעתי חסר לו טעם והשוקולד מילקשייק יש לו טעם של רעל עכברים, אשכרה שילמתי 100 ש"ח שיקחו ממני את הדלי ויביאו לי טעם אחר, זה היה ממש מצחיק. לאופטימום יש מספר מועט של טעמים מוצלחים שאני אהבתי, אבל המחיר שלו בארץ פשוט ביזיון ולדעתי ממש לא משתלם, עושים על אנשים קופה והם זורמים עם הזרם, במקום לעשות חרם צרכנים ולהראות ליבואן מה זה, היבואן חוגג על האנשים וממשיך לעלות מחירים.

המחיר של הדיימטייז והאופטימום די דומה... הבדל של שקלים בודדים (לאבקת חלבון)

יש לך 10% הנחת פורום לדימטייז = 323 ש"ח לדמטייז או 360 ש"ח לאופטימום, הבדל של 37 ש"ח לדלי כאשר יש את אותה כמות החלבון במנה.

המחיר של הדיימטייז והאופטימום די דומה... הבדל של שקלים בודדים (לאבקת חלבון)

לדיימטייז יש נתונים טובים יותר כמו 0 סוכר ורק 2 גרם פחמימה,מבחינת טעמים הדיימטייז מנצחת את האופטימום בכל מבחן של טעם מול טעם משתי החברות,מדובר במאות לקוחות שפשוט אומרים לנו את זה ועברו מאופטימום לדיימטייז!

יש לך 10% הנחת פורום לדימטייז = 323 ש"ח לדמטייז או 360 ש"ח לאופטימום, הבדל של 37 ש"ח לדלי כאשר יש את אותה כמות החלבון במנה.

אבל לפי מה שראיתי במאסל האוס יש 10% הנחנה על כל מוצר לא רק על הדיימטייז
זה אומר שגם על האופטימום יש 10% שזה יוצא 324 ש"ח (ראיתי באתר שיש להם גם אופטימום)

לדיימטייז יש נתונים טובים יותר כמו 0 סוכר ורק 2 גרם פחמימה,מבחינת טעמים הדיימטייז מנצחת את האופטימום בכל מבחן של טעם מול טעם משתי החברות,מדובר במאות לקוחות שפשוט אומרים לנו את זה ועברו מאופטימום לדיימטייז!

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית