עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב עניין של הורמונים בינהם משפיעים על הטסטסטורון וגם על הלפטין שהוא פאקטור משמעותי בתהליך החיטוב ויש גם את הויטמנים שחלקם צריכים שומן כדי להספג בינהם.כן,
השאלה היא למה. תשובה כמו "תמיד טוב" אולי נכונה, אבל לא ענה על למה.
אני עדיין מחפש (לא רק בעזרתכם) מאמר שמסביר למה (כלומר, מהי הפעילות בעיכול/פירוק/הרכבה/צביעה בצבעי גועש שקוראת בגוף שבגללה צריך לצרוך 20% שומן על בסיס יום יומי.)
תודה בכל זאת.
מטי.
אמרתי שמחקרים תומכים במינימום 10% שומן בתפריט, תנסה פעם בתפריט חיטוב להיות על 10% שומן אתה כבר תשים לבד לב למה שקורה לך בגוף ובחיי היומיום (מניסיון ולאורך זמן לא שבוע שבועיים אני מדבר על שבועות)לפי המאמר, לפחות איך שאני הבנתי אותו,
המינון המומלץ הוא 3 גרם אומגה 3 ביום, ויחס 1:1 אומגה 3,6. נוסיף לזה עוד 4 גרם שומן חד בלתי רווי (שמן זית) ונקבל 10 גרם שומן.
בתפריט של 450 קלוריות זה 20%, בכל תפריט שלא יהרוג בן אדם אחרי חודש, מדובר ב 5%.
תודה רבה על המאמר, באמת מאיר עיניים.
בעקבות המאמר אני אוסיף אומגה 3 לתפריט שלי (בצורת תוסף), אבל עדיין עד 10% קלוריות משומן זה הגיוני לגמרי.
מטי.
תודה על המאמר!!מאיפה אתה חושב לקבל אומגה 3/6/9? יש לשומן המון תפקידים חשובים.
רצית מאמר שמקיף את כל השאלות שלך אז חיפשתי לך בגוגל איזה מאמר שהיה לי על המחשב, תוריד את הראשון "תזונת אומגה".
בעמוד 15 יש טבלה שמראה כל חומצת שומן והתפקיד הבריאותי הכללי שלה, לגזור ולשמור.
http://www.google.co.il/search?hl=i...תב+ע"י+גיא+בן+צבי+לבקשת+הקהל&btnG=חיפוש&meta=
ועל הדרך מישהו יכול להגיד איך עושים קישור שיהיה רשום מילים שלי??? 😣
כן, הוא באמת קיצוניהמאמר הזה נשמע לי חולני.. לפי מה שהוא טוען צריך לאכול רק קטניות שומן וחלבון :|
בלי דגנים בכלל.. וברור לכולם שזה בילתי אפשרי לאכול כל היום שועית :|
כן, הוא באמת קיצוני
אבל למדתי ממנו שאין דבר כזה כולסטרול טוב ו"רע" וששומן רווי הוא לא אסון כמו שמציגים