הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ למה צריך 20% שומן בתפריט חיטוב?

• פותח/ת השרשור
לפי המאמר, לכאורה מספיק לצרוך כמות מספקת של אומגה 3 (דרך מזון או תוסף).
השאלה היא, למה 20 אחוז...
ובכל מקרה, החסרונות המתוארים שם (אני מניח) חלים במצב של חוסר קיצוני, אני מדבר על תפריט חיטוב... אין סכנה של מחסור שומנים בגוף

מטי.

נערך לאחרונה:
המחקרים מראים 10-15% מינימום לתפקוד התקין של הגוף ביומיום, אך בתפריט חיטוב אתה גם נמצא כדל פחממה לכן חשוב לצרוך שומן בעיקר לשיקום הורמונים בינהם כאלו שיעזרו לך במהלך תהליך ההורדה ב% שומן.

בנוסף בחיטוב תמיד טוב להיות בכמות פחמימות נמוכה ולכן אתה מוסיף שומן איכותי כדי להגיע לכמות הקלוריות הרצויה..
בנוסף תפרט דל מאוד בשומן לא בריא..

• פותח/ת השרשור
כן,
השאלה היא למה. תשובה כמו "תמיד טוב" אולי נכונה, אבל לא ענה על למה.
אני עדיין מחפש (לא רק בעזרתכם) מאמר שמסביר למה (כלומר, מהי הפעילות בעיכול/פירוק/הרכבה/צביעה בצבעי גועש שקוראת בגוף שבגללה צריך לצרוך 20% שומן על בסיס יום יומי.)
תודה בכל זאת.

מטי.

כן,
השאלה היא למה. תשובה כמו "תמיד טוב" אולי נכונה, אבל לא ענה על למה.
אני עדיין מחפש (לא רק בעזרתכם) מאמר שמסביר למה (כלומר, מהי הפעילות בעיכול/פירוק/הרכבה/צביעה בצבעי גועש שקוראת בגוף שבגללה צריך לצרוך 20% שומן על בסיס יום יומי.)
תודה בכל זאת.

מטי.
שוב עניין של הורמונים בינהם משפיעים על הטסטסטורון וגם על הלפטין שהוא פאקטור משמעותי בתהליך החיטוב ויש גם את הויטמנים שחלקם צריכים שומן כדי להספג בינהם.

מאיפה אתה חושב לקבל אומגה 3/6/9? יש לשומן המון תפקידים חשובים.
רצית מאמר שמקיף את כל השאלות שלך אז חיפשתי לך בגוגל איזה מאמר שהיה לי על המחשב, תוריד את הראשון "תזונת אומגה".
בעמוד 15 יש טבלה שמראה כל חומצת שומן והתפקיד הבריאותי הכללי שלה, לגזור ולשמור.

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA+%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%94+%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%9D+%D7%95%D7%A0%D7%9B%D7%AA%D7%91+%D7%A2%22%D7%99+%D7%92%D7%99%D7%90+%D7%91%D7%9F+%D7%A6%D7%91%D7%99+%D7%9C%D7%91%D7%A7%D7%A9%D7%AA+%D7%94%D7%A7%D7%94%D7%9C&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=

ועל הדרך מישהו יכול להגיד איך עושים קישור שיהיה רשום מילים שלי??? 😣

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפי המאמר, לפחות איך שאני הבנתי אותו,
המינון המומלץ הוא 3 גרם אומגה 3 ביום, ויחס 1:1 אומגה 3,6. נוסיף לזה עוד 4 גרם שומן חד בלתי רווי (שמן זית) ונקבל 10 גרם שומן.
בתפריט של 450 קלוריות זה 20%, בכל תפריט שלא יהרוג בן אדם אחרי חודש, מדובר ב 5%.
תודה רבה על המאמר, באמת מאיר עיניים.
בעקבות המאמר אני אוסיף אומגה 3 לתפריט שלי (בצורת תוסף), אבל עדיין עד 10% קלוריות משומן זה הגיוני לגמרי.

מטי.

ממליץ לקרוא את הספרים של Lyle McDonald (כל ספר בערך). שם תמצא הסברים מה הגוף צריך ולמה. זאת לא שאלה שאפשר לענות עליה בפוסט.

לפי המאמר, לפחות איך שאני הבנתי אותו,
המינון המומלץ הוא 3 גרם אומגה 3 ביום, ויחס 1:1 אומגה 3,6. נוסיף לזה עוד 4 גרם שומן חד בלתי רווי (שמן זית) ונקבל 10 גרם שומן.
בתפריט של 450 קלוריות זה 20%, בכל תפריט שלא יהרוג בן אדם אחרי חודש, מדובר ב 5%.
תודה רבה על המאמר, באמת מאיר עיניים.
בעקבות המאמר אני אוסיף אומגה 3 לתפריט שלי (בצורת תוסף), אבל עדיין עד 10% קלוריות משומן זה הגיוני לגמרי.

מטי.
אמרתי שמחקרים תומכים במינימום 10% שומן בתפריט, תנסה פעם בתפריט חיטוב להיות על 10% שומן אתה כבר תשים לבד לב למה שקורה לך בגוף ובחיי היומיום (מניסיון ולאורך זמן לא שבוע שבועיים אני מדבר על שבועות)

מאיפה אתה חושב לקבל אומגה 3/6/9? יש לשומן המון תפקידים חשובים.
רצית מאמר שמקיף את כל השאלות שלך אז חיפשתי לך בגוגל איזה מאמר שהיה לי על המחשב, תוריד את הראשון "תזונת אומגה".
בעמוד 15 יש טבלה שמראה כל חומצת שומן והתפקיד הבריאותי הכללי שלה, לגזור ולשמור.

http://www.google.co.il/search?hl=i...תב+ע"י+גיא+בן+צבי+לבקשת+הקהל&btnG=חיפוש&meta=

ועל הדרך מישהו יכול להגיד איך עושים קישור שיהיה רשום מילים שלי??? 😣
תודה על המאמר!!
קבל מוניטין

המאמר הזה נשמע לי חולני.. לפי מה שהוא טוען צריך לאכול רק קטניות שומן וחלבון :|
בלי דגנים בכלל.. וברור לכולם שזה בילתי אפשרי לאכול כל היום שועית :|

המאמר הזה נשמע לי חולני.. לפי מה שהוא טוען צריך לאכול רק קטניות שומן וחלבון :|
בלי דגנים בכלל.. וברור לכולם שזה בילתי אפשרי לאכול כל היום שועית :|
כן, הוא באמת קיצוני
אבל למדתי ממנו שאין דבר כזה כולסטרול טוב ו"רע" וששומן רווי הוא לא אסון כמו שמציגים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית