הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאבקת חלבון dymatize

• פותח/ת השרשור shldg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

shldg

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
מישהוא יודע עם אבקת החלבון של dymatize עברה איזה שהם בדיקות מעבדה?,ואם כן מה התוצאות?
ואם יש לה איזה שהם קבלות כמו שיש לאופטימום שזכתה בפרס אבקת החלבון של השנה איזה 4 פעמים?

לפני תחילת הייבוא של דיימטייז היבואן שלה הכניס אבקה לבדיקת מעבדה במעבדת בקטוכם,היה חשוב לנו למכור מוצר שיצא אמין בבדיקת מעבדה לכן דרשנו אותה מהיבואן,והבדיקה יצאה תקינה לחלוטין,הכי מצחיק שהבדיקה אפילו יצאה יותר טובה מהבדיקה שעשו לאופטימום בזמנו.אני אנסה לארגן אותה לפה ולהעלות אותה.

מישהוא יודע עם אבקת החלבון של dymatize עברה איזה שהם בדיקות מעבדה?,ואם כן מה התוצאות?
ואם יש לה איזה שהם קבלות כמו שיש לאופטימום שזכתה בפרס אבקת החלבון של השנה איזה 4 פעמים?
בקשר לבדיקות מעבדה אין לי מושג
ובקשר לזכיה של אופטימום כחלבון השנה....מי הכתיר אותם בתור כאלו?

HYPERTROPHY כמו שאתה בטח יודע מי שהכתיר אותם זה אתר מסחרי כמו בודיבילדינג קום שמשלמים לו הרבה כסף על מנת שישים את אופטימום במקום הראשון 😃 מזל שאנחנו לא תמימים 😃

ובנתיים באדיבילדינג לא מאכזב בטופ של המוצרים שלו וגם בלי קשר בחו'ל אתה תראה יותר אופטימום על המדפים מאשר DYMATIZ מה לעשות שאנחנו ארץ קטנה וכל יבואן שעושה צעד קטן מקבל פה פרסום גדול..

דימטייז לא נפלה בשום בדיקת מעבדה,שתראה שהיא יצאה יותר טובה בבדיקות מעבדה שעשו בארץ ויותר טוב מאופטימום תבין שדיימטייז גם טעימה וגם איכותית

לברוק לסנר יש פרסומת של דיימטייז על התחת, זה מספיק משכנע בשבילי

יש לברוק לסנר גם פרסומת של דיימטייז על החולצה 😃 גם בארצות הברית דיימטייז דיימטייז נמכרת כמו לחמניות,אני יכול להגיד שאתה יכול להכנס איזורים מסויימים בארצות הברית ושם תראה מותג כזה או אחר יותר על המדפים כי זה תלוי בכח של המפיץ המקומי,חברה כמו סייטו ספורט שנחשבת טובה אתה יכול להכנס לחנויות בחלק המזרחיו לא לראות אותה כמעט אבל בחלק אחר תראה אותה הרבה יותר וככה זה עם כל המותגים.

תראה את המלך הזה פה 😃

http://www.dymatize.com/index.php?s...eam&srctype=detail&back=teamdymatize&refno=95

תותח ברוק לסנר

נערך לאחרונה:
אני אישית ראיתי בדיקת מעבדה של דיימטייז ברגע שהאבקה הגיעה לארץ ותיהיה רגוע, הבדיקה יצאו אפילו יותר טובה מהאופטימום 😉 מה גם שהדיימטייז טעימה ואיכותית יותר לדעתי, אני אנסה לארגן את הבדיקות ולהעלות אותן לפורום.

ובנתיים באדיבילדינג לא מאכזב בטופ של המוצרים שלו וגם בלי קשר בחו'ל אתה תראה יותר אופטימום על המדפים מאשר DYMATIZ מה לעשות שאנחנו ארץ קטנה וכל יבואן שעושה צעד קטן מקבל פה פרסום גדול..
זה ממש לא נכון.
רוב החנויות ממתגות את מותג הבית שלהם, לויטמיני שופ יש את המותג שלהם שנקרא על שם החנות Vitamin Shoppe, ל VITACOST יש את מותג הבית שלהם שהוא NSI, ל GNC יש את המותג בית שלהם שהוא כמו שם החנות GNC, כ-90% מהמוצרים בחנויות GNC הם של GNC, מעט מאוד בחירה יש שם כמו דימטייז, אופטימום וBSN ועוד כמה שטויות שהם רק ליופי, כדי להעביר לקוחות למוצרים שלהם. אותו דבר קורה בכל החנויות האחרות, אין פה כמעט חנויות ייעודיות לאבקות חלבון ומוצרים אחרים שהם לא מותג כולשהו או תחת מותח כולשהו, רוב החנויות הקטנות ממתגות מותגים שאין בכלל בארץ, כמובן שיש להם עוד דברים אבל שוב מעט מאוד כדי להציע מבחר ללקוח.
גם ל BODYBUILDING יש את מותג הבית שלהם שהוא מקדמים אותו יפה מאוד עם בדיקות מעבדה בכל דף מוצר וכו', אבל לא ממש הולך להם.

לפני תחילת הייבוא של דיימטייז היבואן שלה הכניס אבקה לבדיקת מעבדה במעבדת בקטוכם,היה חשוב לנו למכור מוצר שיצא אמין בבדיקת מעבדה לכן דרשנו אותה מהיבואן,והבדיקה יצאה תקינה לחלוטין,הכי מצחיק שהבדיקה אפילו יצאה יותר טובה מהבדיקה שעשו לאופטימום בזמנו.אני אנסה לארגן אותה לפה ולהעלות אותה.
ברור לך שאם אתה מעלה את הבדיקה לפורום אתה מעלה מכירות פי 3 נכון? 😃 אז יאללה 😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית