הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טכניקה בבנצ' פרס.

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אני כבר לא מרגיש את החזה בכלל בבנצ', אבל אני מרגיש את הכתפיים, רוחב הגבי והיד האחורית ואפילו יותר מדי. אני חושב שזה דווקא בגלל הטכניקה שלי ולא בגלל שהחזה יותר מפותח מהאחרים.

ממה זה נובע? אני בדר"כ נשכב בספה, מצמיד תרגליים לספה ושידחפו מהרצפה, מקשית את הגב ואוחז אחיזה רחבה, הפנים קצת אחרי המוט (לכיוון הרגליים ולא לכיוון הראש), מסתכל על נקודה מסוימת בקיר ופשוט דוחק. אני בדר"כ מוריד את המוט למקום הכי גבוה בחזה וזהו. אני פוחד שהטכניקה לא תיהיה טובה ואפילו תגרום לפציעה בכתפיים.

אני אצלם בהזדמנות אבל אולי מישהו יודע למה?

אתה צריך להכניס מרפקים פנימה, אתה עושה את זה בכך שאתה מסובב טיפה את המרפק פנימה תוך כדי הירידה

גם אני לא מרגיש את החזה. זה שאתה לא מרגיש לא אומר שהטכניקה לא נכונה.
תצלם כדי שיהיה אפשר להעביר ביקורת על הטכניקה.

ממה זה נובע? אני בדר"כ נשכב בספה, מצמיד תרגליים לספה ושידחפו מהרצפה, מקשית את הגב ואוחז אחיזה רחבה, הפנים קצת אחרי המוט (לכיוון הרגליים ולא לכיוון הראש), מסתכל על נקודה מסוימת בקיר ופשוט דוחק. אני בדר"כ מוריד את המוט למקום הכי גבוה בחזה וזהו. אני פוחד שהטכניקה לא תיהיה טובה ואפילו תגרום לפציעה בכתפיים.

לפי הטכניקה שאני מכיר (דייב טייט או ריפטו) צריך להוריד את המוט לאזור התחתון של החזה.

אני כבר לא מרגיש את החזה בכלל בבנצ', אבל אני מרגיש את הכתפיים, רוחב הגבי והיד האחורית ואפילו יותר מדי. אני חושב שזה דווקא בגלל הטכניקה שלי ולא בגלל שהחזה יותר מפותח מהאחרים.

המוט צריך לנוע לכיוון השליש התחתון של החזה המקורב לבטן (XIPHOID PROCESS)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית