- פותח/ת השרשור
כן נכון, אבל אני לא קונה לו איזה שישיית גולדסטאר... חשבתי לקנות לו בקבוק ליטר של בירה מיוחדת ( כמו דובל, שימאי, דאוס וכול)בירה ליום הולדת זה לא קצת חוראני?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן נכון, אבל אני לא קונה לו איזה שישיית גולדסטאר... חשבתי לקנות לו בקבוק ליטר של בירה מיוחדת ( כמו דובל, שימאי, דאוס וכול)בירה ליום הולדת זה לא קצת חוראני?
זה לא סתם לף או בירה...זאת בירה מיוחדתאני לא כל כך מכיר את הבירות האלה, אני מסתפק בגולדסטאר וכשאני בפאב אני אשתה גינס או לף, נראה לי מוזר לקנות למישהו שישייה ליום הולדת, אבל יכול להיות שזה פשוט בגלל שאני לא שותה בירות כאלה.. ובקשר לבקבוק של ליטר, אני פעם ניסית את ה0.75L של הלף, וזה היה על הפנים, לא דומה ל0.33L (וה0.33L לא דומה לחבית) אז כדאי לבדוק את זה כי לפי מה שאני יודע חבית זה הכי טוב, אחר כך שליש ואז חצי או יותר..
בקבוק גדול של קסטיל בראון או ברבר כהה.
בקבוק גדול של קסטיל בראון או ברבר כהה.
טיב טעם אימפריה!
טוב .. עזרתם לPALA אולי תעזרו גם לי ...
אני צריך לקנות מתנה לאישה ... ליום ההולדת שלה ..
היא פנטית על DVDs של פיטנס ו PX90 וכל החרטה הזה ... אבל יש לה ת'כל האוסף ...
היא נתנה לי פלאש דרייב עם תמונות שלה שאני לא הולך להעלות לאף מקום ...
ודילדו כבר יש לה ...
אז מה לקנות ?!?!?!
אוראו
חלב
סוללות נטענות ומטען
תנסה משהו שנלווה לפיטנס.. בסגנון של אוזניות איכותיות לMP3 שהיא תוכל להתאמן איתם או כפפות או סתם כרטיס נטען עם סכום כסף לחנות של נייקי (האחרון לא רומנטי בעליל אז רק אם זו ידידה או קרובת משפחה)...טוב .. עזרתם לPALA אולי תעזרו גם לי ...
אני צריך לקנות מתנה לאישה ... ליום ההולדת שלה ..
היא פנטית על DVDs של פיטנס ו PX90 וכל החרטה הזה ... אבל יש לה ת'כל האוסף ...
היא נתנה לי פלאש דרייב עם תמונות שלה שאני לא הולך להעלות לאף מקום ...
ודילדו כבר יש לה ...
אז מה לקנות ?!?!?!
תנסה משהו שנלווה לפיטנס.. בסגנון של אוזניות איכותיות לMP3 שהיא תוכל להתאמן איתם או כפפות או סתם כרטיס נטען עם סכום כסף לחנות של נייקי (האחרון לא רומנטי בעליל אז רק אם זו ידידה או קרובת משפחה)...
צודק! גם אני נגד כפפות אבל בגלל זה יש לי עור קשה על כפות הידיים וזה משהו שלא כל אישה תרצה לעצמה...ואללה ...
ואני נגד כפפות ...
תודה 😃