דברים כאלה אומרים מההתחלה מאול.
המתנה המושלמת -
http://www.zazzle.com/friends_with_benefits_tshirt-235208986563250679
המתנה המושלמת -
http://www.zazzle.com/friends_with_benefits_tshirt-235208986563250679
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בהכרח.. תלוי בבחורה. תכשיטים זה די נדוש- במיוחד אם זה מגנוליה ולא H.Stern 😃אני חושב שתכשיטים זה תמיד עובד, אבל אסור להשתמש בתדירות גבוהה כי זה מאבד את האפקט, כמו קפאין.
לא בהכרח.. תלוי בבחורה. תכשיטים זה די נדוש- במיוחד אם זה מגנוליה ולא H.Stern 😃
אני חושבת שאם הוא יודע מה הבחורה אוהבת (פיטנס לדבריו) אז אם המתנה תהיה קשורה לזה- זה יותר יעיד על השקעה.
אני אישית הייתי מתלהבת יותר מחגורת ליפטינג מתכשיט 😛
מה פתאום... רק חולצה של בנצ' פרס! איזה בדרן אתה! 👏אני לא אתפלא אם בחתונה שלך במקום שמלה תלבשי חליפת סקוואט...
אם הבחורה חושבת שזה שהלכת וקנית בשבילה תכשיטים, והתייעצת ובזבזת כסף ואת הזמן היקר שלך על שטויות ששמים על האוזניים או הצוואר, אז שתלך לחפש זין אצל מישהו אחר.לא בהכרח.. תלוי בבחורה. תכשיטים זה די נדוש- במיוחד אם זה מגנוליה ולא H.Stern 😃
אני חושבת שאם הוא יודע מה הבחורה אוהבת (פיטנס לדבריו) אז אם המתנה תהיה קשורה לזה- זה יותר יעיד על השקעה.
אני אישית הייתי מתלהבת יותר מחגורת ליפטינג מתכשיט 😛
LOL אז אולי פשוט להביא לה מתנה ישר את הזין? 😃אם הבחורה חושבת שזה שהלכת וקנית בשבילה תכשיטים, והתייעצת ובזבזת כסף ואת הזמן היקר שלך על שטויות ששמים על האוזניים או הצוואר, אז שתלך לחפש זין אצל מישהו אחר.
כי מתנה זה עניין של להשקיע, ואם הלכת ושאלת וחיפשת וקנית, והכנת ברכה יפה והיה סקס טוב אחרי זה, אז זו אחלה מתנה.LOL אז אולי פשוט להביא לה מתנה ישר את הזין? 😃
אתה בעצמך אומר שתכשיטים זה שטויות.. אז למה אתה עומד על כך שזו המתנה המושלמת? אם הבחורה אוהבת תכשיטים או אם יש משהו ספציפי שהיא רוצה- אז זה אחלה רעיון. אם לא ידוע מה לבחור ואם בכלל זה מה שהיא היתה שמחה לקבל- זה כבר סיפור אחר.
צודק. מה שאני מנסה להגיד- זה שככל שהמתנה תקלע יותר לטעם האישי או לצורך ספציפי- היא תהיה מרשימה יותר.כי מתנה זה עניין של להשקיע, ואם הלכת ושאלת וחיפשת וקנית, והכנת ברכה יפה והיה סקס טוב אחרי זה, אז זו אחלה מתנה.
איפה קונים את התחתונים משוקולד!!!!מה לגבי תחתונים אכילים משוקולד.... ויש גם ורד שפותחים אותו אז יש תחתונים